giotto Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Witam serdecznie wszystkich. Od jakiegoś czasu wykonuję woblery. Ośmielony opiniami bardziej doświadczonych wędkarzy, zdecydowałem o małej prezentacji na forum. Serdecznie wszystkich pozdrawiam Michał 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Świetna robota z nieszablonowym podejściem do malowania. Mam tu od razu swoich faworytów, ale nie będę Ci nic sugerował, kombinuj po swojemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Ładniutkie te twoje woblerasy , swietne malowanie takie nietypowe az miło patrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Masz malarskie zacięcie. Spory potencjał.Stonka wymiata Serdeczna prośba - większe zdjęcia. Ot choćby takie, jak na samym końcu.Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 proszzzz, chłopaki jeden po drugim się ośmielają i wychodzą z tego całkiem oryginalne niespodzianki. Piękne woblery kolego Trend bardzo wznoszący na jerku ostatnio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micmac Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Super malowanie! Naprawdę jestem pod wrażeniem. Tak wszyscy wrzucają i wrzucają, to może i ja coś w końcu swojego wrzucę <myśli> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traperczłopa Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Piękne woblery.A ta stonka to gwałcicielka jakaś Z chęcią bym nią połapał . Robota 1 liga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Jestem pod wrażeniem, a widze ze wobki są malowane.albo jakimis kredkami albo pisakami albo pedzelkiem bardzo cieniutkim kazdy szczegol recznie. Dla mnie bomba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 WitajMalowanie ja z komiksu, na plus oczywiście. A gdzie tam plus, miliard plusów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giotto Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Dziękuję wam wszystkim za dobre słowo. Tak, wszystkie są malowane malutkim pędzelkiem temperą i akwarelą. Lubię dopracowywać je w szczegóły, po prostu mnie to bawi, czerpię z tego prawdziwą satysfakcję. Długo trwało, aby także te imitacje zaczęły dobrze pracować w wodzie. Ale od jakiegoś czasu, zacząłem nawet łowić na nie ryby, co jest uwieńczeniem i największą satysfakcją, chyba każdego domowego "producenta"(przynajmniej moją). Pozdrawiam wszystkich i dziękuję za wszystkie rady, z których skorzystałem na przestrzeni ostatnich miesięcy za pośrednictwem tego portalu. Michał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kathir Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Okonek przepiękny ,chciałbym umieć tak rysować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Piękne, artystyczne wobki. Jesteś Van Goghiem lurebuildingu. Czekam na więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Woblery pierwsza liga, gratulacje kunsztu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giotto Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Ośmielony Waszym dobrym słowem... 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Robal (ważka?) - bardzo odważna i ciekawa koncepcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Cholerka. Zobaczyłem pierwsze 3 foty na komórce i pomyślałem fajne kalki. Później pojechałem w dół i już nie byłem pewny czy to oby napewno kalki. Czytając posty już wiem że to malowane, ba pięknie malowane. Interesuje mnie ten szczupaczek, czy ten ster nie jest oby za płytko umieszczony? Nie wylamie sie to na jakimś zaczepie? Ile cm? Piękna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Robaczek tchnie nowością, podobnie jak nieszablonowe potraktowanie tematu przy szczupaczku Płytko mocujesz stery przy niektórych pokazanych tu sztukach. Stosujesz jakiś patencik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 O!O Kolego świetne malowanie. Ważka (chyba) wygląda cudownie i ten szczupaczek, taki uśmiechnięty, jak z bajki dla dzieci .Zajefajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Super malowanie. Ukleja, okonek, stonka i pasikonik wymiatają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giotto Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Co do sterów, głównie w szczupakach. Być może macie racje, że trochę płytko, to wszystko jest w ciągłym procesie i eksperymencie, do tej pory stery siedzą tam gdzie je wkleiłem dwuskładnikowym. Przyznam szczerze, że szczupak nie jest w zasięgu moich głównych wędkarskich zainteresowań i te szczupaki robiłem na zamówienie, po prostu chciałem się sprawdzić czy podołam po prostu, doświadczony łowca powiedział że pracują ok. więc satysfakcja po tych egzemplarzach pozostała. Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 WitajMalowanie ja z komiksu.... Mam to samo skojarzenie co Rudi, bardzo fajny styl. Robi wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giotto Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Woblery trochę "dziwne"... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tebe Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Malowane jak jajka na wielkanoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Troszkę kubizmu, troszkę postimpresjonizmu... piękne, oryginalne. Czekam na kolejne van Goghi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Wobki super, nieszablonowe. Dawaj więcej fotek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi