Skocz do zawartości

MISTRZOSTWA SPINNINGOWE O PUCHAR PORTALU WĘDKARSKA BRAĆ

Paweł nizinny

Rekomendowane odpowiedzi

W IMIENIU REDAKCJI ZAPRASZAM NA:
MISTRZOSTWA SPINNINGOWE O PUCHAR PORTALU WĘDKARSKA BRAĆ

WSZYSTKIE NIEZBĘDNE INFORMACJE ZNAJDZIECIE TUTAJ: http://www.wedkarskabrac.pl/index.php?wiad=239

Do zobaczenia!

Paweł

Zaproszenie za zgodą redakcji jerkbait.pl

Edytowane przez Paweł nizinny
  • Like 1

Każdy (chyba) miał kiedyś taki czas, ja gdy się urodziło pierwsze dziecko, nie byłem w stanie stwierdzić, czy mamy wieczór, czy już rano, a gdzie tam takie skomplikowane, który mamy miesiąc. :)  ;)

Pożytek z tego jest, i nie ma co za bardzo się kajać, bo wątek dzięki drobnej wpadce, ciągle wysoko wisi. :)

• Like 1

:) Parę ładnych lat temu, na mazurach pod namiotem budzę się po imprezie, która skończyła się w nocy z soboty na niedziele, wstaję rano jeszcze oszołomiony, i stwierdzam jakoś tak pustawo na polu... No nic myślę, niedziela rano a większość już pojechała... Po powrocie z kibla, spotykam znajomego, i on uświadomił mnie dopiero, że to już poniedziałek.... /-) !!! A niedziele przespałem :))) Ale wybaczyłem sobie, bo bardzo rzadko piję....

Bartek, spoko. Zapraszam na imprezę, jak jeszcze czasem łowisz w Polsce :) Może razem z Jackiem Jarockim... jak nie zapomniał jak się spinning trzyma :)

pozdrówka

Paweł

Edytowane przez Paweł nizinny

Dzięki Paweł za zaproszenie.

Jacek nałowił się pięknie w Rosji (artykuł Krzyśka na głównej), więc nie wiem, czy będzie zainteresowany. 

Ja, owszem łowię w Polsce i to dość często, ale na dziś, to jeszcze nie mogę potwierdzić udziału. 

Jak wrócę z wyjazdu, 11-go września, to wszystko się okaże, jakie dalsze plany.

Jakoś tak za mało jest jesiennych weekendów w kalendarzu  :lol:

Pozdrawiam - Bartek

Bartek - tak wiem że połowili pięknie, trochę się chłopak wysiedział po tym szpitalu, więc należało mu się :)

Sacha - żaden problem, chłopaki z wawy jadą, np Olo, zgadaj się z nimi. Dawno się nie widzieliśmy...

• Like 1