Paweł nizinny Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 (edytowane) W IMIENIU REDAKCJI ZAPRASZAM NA:MISTRZOSTWA SPINNINGOWE O PUCHAR PORTALU WĘDKARSKA BRAĆWSZYSTKIE NIEZBĘDNE INFORMACJE ZNAJDZIECIE TUTAJ: http://www.wedkarskabrac.pl/index.php?wiad=239 Do zobaczenia! Paweł Zaproszenie za zgodą redakcji jerkbait.pl Edytowane 19 Sierpnia 2014 przez Paweł nizinny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Trochę późno zapraszasz, skoro wpisowe należało wpłacić do 14-go września. Nie bardzo rozumiem sens tego ogłoszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Trochę późno zapraszasz, skoro wpisowe należało wpłacić do 14-go września. Nie bardzo rozumiem sens tego ogłoszenia.Bartek, póki co, o ile mi wiadomo mamy jeszcze sierpień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 (edytowane) Bartek, póki co, o ile mi wiadomo mamy jeszcze sierpień ... może w Siedlcach jest już wrzesień - to kawał drogi stąd... strefy czasowe, przesunięcie i grawitacja... lub coś w tym stylu... Edytowane 19 Sierpnia 2014 przez maxtip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 (edytowane) Gdy człowiek czeka na wędkarską jesień, to się z tej tęsknoty może czasem machnąć o miesiąc, czy dwa. Edytowane 19 Sierpnia 2014 przez Dagon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosteque Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Się uśmiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 O q...a, przepraszam najmocniej. To chyba z nadmiaru roboty pomieszczało mi się w .... kalendarzu Jeszcze raz sorry, Paweł - wybacz, sypię popiół na głowę Przynajmniej trochę ubawu mieliście ze mnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Każdy (chyba) miał kiedyś taki czas, ja gdy się urodziło pierwsze dziecko, nie byłem w stanie stwierdzić, czy mamy wieczór, czy już rano, a gdzie tam takie skomplikowane, który mamy miesiąc. Pożytek z tego jest, i nie ma co za bardzo się kajać, bo wątek dzięki drobnej wpadce, ciągle wysoko wisi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł nizinny Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 (edytowane) Parę ładnych lat temu, na mazurach pod namiotem budzę się po imprezie, która skończyła się w nocy z soboty na niedziele, wstaję rano jeszcze oszołomiony, i stwierdzam jakoś tak pustawo na polu... No nic myślę, niedziela rano a większość już pojechała... Po powrocie z kibla, spotykam znajomego, i on uświadomił mnie dopiero, że to już poniedziałek.... /-) !!! A niedziele przespałem )) Ale wybaczyłem sobie, bo bardzo rzadko piję.... Bartek, spoko. Zapraszam na imprezę, jak jeszcze czasem łowisz w Polsce Może razem z Jackiem Jarockim... jak nie zapomniał jak się spinning trzyma pozdrówkaPaweł Edytowane 19 Sierpnia 2014 przez Paweł nizinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Dzięki Paweł za zaproszenie.Jacek nałowił się pięknie w Rosji (artykuł Krzyśka na głównej), więc nie wiem, czy będzie zainteresowany. Ja, owszem łowię w Polsce i to dość często, ale na dziś, to jeszcze nie mogę potwierdzić udziału. Jak wrócę z wyjazdu, 11-go września, to wszystko się okaże, jakie dalsze plany.Jakoś tak za mało jest jesiennych weekendów w kalendarzu Pozdrawiam - Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Całe wieki u Romka i Danki nie byłem tyle że w piątek wieczorem albo w sobotę rano wracam z Wrocławia i się chyba będę brzydził szoferowaniem. Pomyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł nizinny Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Bartek - tak wiem że połowili pięknie, trochę się chłopak wysiedział po tym szpitalu, więc należało mu się Sacha - żaden problem, chłopaki z wawy jadą, np Olo, zgadaj się z nimi. Dawno się nie widzieliśmy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi