Even Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Witam (niesmialo pukajac do forumowych drzwi). Uprzedzajac mozliwe pytania zaznacze, ze czasowniki w rodzaju zenskim nie sa ani bledem edytora tekstu ani osoby piszacej Po prostu jestem kobieta, której drogi los skrzyzowal z drogami pewnego reprezentanta spolecznosci wedkarskiej. Nie byloby moze w tym nic dziwnego gdyby nie fakt, ze ten sam przypadek dotknal moja mame i siostre. Jak to mówia nie daleko plywa drapieznik od ofiary... tj. pada jablko od jabloni. Ale to dopiero poczatek listy nieszczesc z ta sprawa zwiazanych ; ) Otóz, mezczyzna ów oprócz tego, iz 3/4 wolnego czasu spedza nad woda badz tez wyprawy nad nia planujac, to pozostala czesc spedza na tworzeniu przynet. Zdaje sobie sprawe z tego, ze historia juz mrozi krew w zylach, ale to nadal nie koniec. Rzezbi, struga, odlewa, wycina i klei... ale przeciez ktos musi jeszcze to wszystko pomalowac. A, ze jak powszechnie wiadomo ktos musi wykonywac takze brudna robote to odtad ja ciagle po farbach rak domyc nie moge. Ale dosc przynudzania, bo chcialabym popelnione przez nas stworzonka blizej zaprezentowac, jako, ze obraz mówi sam za siebie. Oto i one. 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Witaj na forum Człowiek, który ma pasję to człowiek szczęśliwy. Powodzenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 No i pięknie narobiłaś. Pisało się panowie, koledzy, chłopaki, nie brakowało chwil, że kogoś poniosło w tematy czysto męskie, brak nadzoru z zewnątrz, luz i nagle klops Smykałkę widać, witaj na forum . Na pewno wniesiesz coś nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 (edytowane) Niezły Team tworzycie. Dream Team, można powiedzieć. Edytowane 19 Sierpnia 2014 przez Dagon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Nierówno lakier położyłaś.... na paznokciu 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Wreszcie trochę życia w tym Waszym struganiu :lol: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Brawo Ewa !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 (edytowane) Erudytka, wędkarka, utalentowana, dowcipna...A siostra stanu wolnego? Jakby co, pierwszy w kolejce staję Bardzo serdecznie witaj Edyt:Czytałem szybko i z wypiekami na twarzy , dopiero za drugim razem doczytałem, że siostra też "wpadła" w sidła przez wędkarza zastawione... Cóż, trudno... O losie okrutny... Edytowane 19 Sierpnia 2014 przez woblery z Bielska 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Janusz, a może jest jeszcze jedna siostrzyczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Widać kobiecą dłoń w tym malowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 No piękne woblerki i witamy na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Witaj na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Witaj Ewo, Ty marzenie każdego lurebuldera, czy jak mu tam, tu obecnego, o Ewo.............. :D :D :DMalowanie pierwyj sort. Też kiedyś żonę próbowałem namówić, ale uparta jest jak......... . Córkę więc sobie odlałem i wychowuję z aero zamiast lalki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzepetto Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Fajne pazury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Kobieta na forum!(choć swego czasu Monika @wujka się pojawiała i chyba również piękniejsza połowa kolegi @hasiora) I to jeszcze od razu w dziale Lurebuilding! Ostatni męski bastion w internecie padł.... A tak serio serio, to bardzo ładne przynęty, takie...dopieszczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Pięknie pięknie. Się porobiło.Nie masz przypadkiem jakieś zapasowej siostry, która chce zamieszkać na emigracji w krainie dużych szczupaków, pstragów i okoni? :ph34r: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Oj Maćku, co na to powie żona? I pamiętaj proszę, żem pierwszy w kolejce stawał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Strach pomyśleć co będzie na kolejnych stronach skoro na pierwszej cukier się już wysypuje Wobki super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Byłeś pierwszy bo ja nie mam internetu jeszcze na nowej chacie. Żona, hmmm jaka żona? a tak na serio to marzenie mieć wedkujaca żonę. No i o teściowej nie wspomnę haha. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Następny fajny wątek się zapowiada A kiedy siostra swój założy Kiedyś chyba żona @piotro82 w dłubaniu pomagała i na fotach w jego wątku zawitała... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Wczoraj jak malowalem pajka dla jednego z forumowiczow dałem żonie aero do ręki żeby psiknela żółtym po całości. Był pisk, krzyk i strach. Po pół min oddała i powiedziała że nie chce nic zepsuć i że to nie dla niej. Sorry za ot. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Witamy damę na forum, miło obejrzeć coś wreszcie popełnione z kobiecej ręki.Ciekawi mnie praca tych pierwszych tęczaków bezsterowych. Jest możliwość zamieszczenia filmiku z ich pracy? Hurtowo można by sfilmować i resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Even Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Skoro tylko drzwi zostały mi otworzone to z miejsca tuż za progiem chciałam podziękować wszystkim, którzy mnie zauważyli a nawet przywitali Stworzonka również pokraśniały z dumy od miłych słów w ich kierunku, mam nadzieję, że ten stan utrzymają dzięki moim zabiegom (mniej retorycznym bardziej malarskim). Jako, że padło kilka uwag pobocznych ( z przymrużeniem oka) to pozwole sobie je krótko skomentować (również przymrużając swoje) Jeżeli chodzi o moją siostrę - póki co nie maluje przynęt, ale na rybach czasem bywa , a jej związek nie ma formalnego charakteru, więc może pozostaje cień nadziei dla pytających Musiałabym zapytać O zapasowej siostrze nic nie wiadomo ani mnie ani mamie, ufam więc, że taka nie istnieje ; )Aha, zainteresowanie wzbudziły również moje pomalowane paznokcie - rozumiem iż nie jest to często widywany element na tym forum, wobec czego kolejne zdjęcie - tym razem już po dziennej dawce farby. Obawy co do poziomu insuliny w mojej krwi rozwiewam - Nightwalker nie słodzi herbaty, w ogóle za słodyczami nie przepada, więc póki co, cukrzyca mi nie grozi A pod koniec zmieniając jeszcze raz ton na nieco bardziej stateczny - wszelkie uwagi mogące sprawić, że bestyjki będą dziarsko płyneły w strone coraz wyższego poziomu dopracowania i urody z chęcią przyjmę I jeszcze jedno - padło pytanie o pracę przynęt - bezsterowce są w fazie testów, a boleń przekornie skusił się na niekoniecznie dla siebie przewidzianego bączka. Szczegóły techniczne zapewne dokładniej przedstawi Paweł jak tylko zaszczyci nasz temat swoją obecnością, a mnie W KOŃCU odrobiną uwagi ; ) 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Dzień dobry Even.Widzę, zamieszanie zrobiłaś wśród pełci brzydkiej na forum naszym.Niektórym nawet bastiony padły, ściemniacze:Dstawiam, że co innego padło też Malowanie naprawdę zacne, cóż widać sprawne rączki, sumienność i konsekwentność w działaniu. Cukru ani lukru stosować nie zamierzam, zatem do konkretów.Możesz opisać wasze przynęty? Może jakieś wymiary, opis pracy, ciut merytoryki.Gdzie można towar pomacać?Cicho..... panowie interesują mnie ukleje, mogę priva z cennikiem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Witam kobietę "rodzynke" w tym calym meskim towarzyatwie woblerki sa pomalowane na prawde ladnie Gdyby moja byla kobieta mi tak pomagała a nie tylko sie wkurzala ze ja znowu na ryby albo ze znowu przy woblerach siedze to by bylo pieknie i pewnie dalej byli bysmy parą ale coz nie moglem juz wytrzymac jej marudzenia ktore zaklucalo moje mysli i calkowitego braku zainteresowania moja pasja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi