Skocz do zawartości

Damsko-męskie starcie z woblerami w tle (Even&NightWalker)

Even

Rekomendowane odpowiedzi

Witam (niesmialo pukajac do forumowych drzwi).

Uprzedzajac  mozliwe pytania zaznacze, ze czasowniki w rodzaju zenskim nie sa ani bledem edytora tekstu ani osoby piszacej :) Po prostu jestem kobieta, której drogi los  skrzyzowal  z drogami pewnego reprezentanta spolecznosci wedkarskiej. Nie byloby moze w tym nic dziwnego gdyby nie fakt, ze ten sam przypadek dotknal moja mame i siostre. Jak to mówia nie daleko plywa drapieznik od ofiary... tj. pada jablko od jabloni. Ale to dopiero poczatek listy nieszczesc z ta sprawa zwiazanych ; ) Otóz, mezczyzna ów oprócz tego, iz 3/4 wolnego czasu spedza nad woda badz tez  wyprawy nad nia planujac, to pozostala czesc spedza na tworzeniu przynet. Zdaje sobie sprawe z tego, ze historia juz mrozi krew w zylach, ale to nadal nie koniec. Rzezbi, struga, odlewa, wycina i klei... ale przeciez ktos musi jeszcze to wszystko pomalowac. A, ze jak powszechnie wiadomo ktos musi wykonywac takze brudna robote to odtad ja ciagle po farbach rak domyc nie moge.

Ale dosc przynudzania, bo chcialabym popelnione przez nas stworzonka blizej zaprezentowac, jako, ze obraz mówi sam za siebie. Oto i one.

post-57847-0-86775100-1408460400_thumb.jpeg

post-57847-0-67336600-1408460403_thumb.jpeg

post-57847-0-66846800-1408460405_thumb.jpeg

post-57847-0-63814700-1408460407_thumb.jpeg

post-57847-0-66096400-1408460410_thumb.jpeg

post-57847-0-72456300-1408460413_thumb.jpeg

post-57847-0-66969800-1408460416_thumb.jpeg

post-57847-0-65058700-1408460419_thumb.jpeg

post-57847-0-65845800-1408460422_thumb.jpeg

• Like 27

Erudytka, wędkarka, utalentowana, dowcipna...

A siostra stanu wolnego? Jakby co, pierwszy w kolejce staję B)  :rolleyes:

Bardzo serdecznie witaj :)

Edyt:

Czytałem szybko i z wypiekami na twarzy ;) , dopiero za drugim razem doczytałem, że siostra też "wpadła" w sidła przez wędkarza zastawione... Cóż, trudno... 

O losie okrutny...

:)

Edytowane przez woblery z Bielska
  • Like 6

Witaj Ewo, Ty marzenie każdego lurebuldera, czy jak mu tam, tu obecnego, o Ewo.............. :D :D :D :D :D :D

Malowanie pierwyj sort. Też kiedyś żonę próbowałem namówić, ale uparta jest jak......... ;) . Córkę więc sobie odlałem i wychowuję z aero zamiast lalki. :lol:

• Like 2

Kobieta na forum!(choć swego czasu Monika @wujka się pojawiała i chyba również piękniejsza połowa kolegi @hasiora) I to jeszcze od razu w dziale Lurebuilding! Ostatni męski bastion w internecie padł.... ;)

A tak serio serio, to bardzo ładne przynęty, takie...dopieszczone ;)

Wczoraj jak malowalem pajka dla jednego z forumowiczow dałem żonie aero do ręki żeby psiknela żółtym po całości. Był pisk, krzyk i strach. Po pół min oddała i powiedziała że nie chce nic zepsuć i że to nie dla niej.

Sorry za ot.

• Like 1

Skoro tylko drzwi zostały mi otworzone  to z miejsca tuż za progiem chciałam podziękować  wszystkim, którzy mnie zauważyli a nawet przywitali :) Stworzonka również pokraśniały z dumy od miłych słów w ich kierunku, mam nadzieję, że ten stan utrzymają dzięki moim zabiegom (mniej retorycznym bardziej malarskim). 

Jako, że padło kilka uwag pobocznych ( z przymrużeniem oka) to  pozwole sobie je krótko skomentować (również przymrużając swoje)  Jeżeli chodzi o moją siostrę - póki co nie maluje przynęt, ale na rybach czasem bywa , a jej związek nie ma formalnego charakteru, więc może pozostaje cień nadziei dla pytających :P Musiałabym zapytać   :P O zapasowej siostrze nic nie wiadomo ani mnie ani mamie, ufam więc, że taka nie istnieje ; )
Aha, zainteresowanie wzbudziły również moje pomalowane paznokcie - rozumiem iż nie jest to często widywany element na tym forum, wobec czego kolejne zdjęcie - tym razem już po dziennej dawce farby.

post-57847-0-04806000-1408525505_thumb.jpeg

Obawy co do poziomu insuliny w mojej krwi rozwiewam - Nightwalker nie słodzi herbaty, w ogóle za słodyczami nie przepada, więc  póki co, cukrzyca mi nie grozi  ;)
A pod koniec zmieniając jeszcze raz ton na nieco bardziej stateczny - wszelkie uwagi mogące sprawić, że bestyjki będą dziarsko płyneły w strone coraz wyższego poziomu dopracowania i urody z chęcią przyjmę  :)
I jeszcze jedno - padło pytanie o pracę przynęt - bezsterowce są w fazie testów, a boleń przekornie skusił się na niekoniecznie dla siebie przewidzianego bączka. 
:)

post-57847-0-83243400-1408525620_thumb.jpeg

Szczegóły techniczne zapewne dokładniej przedstawi Paweł jak tylko zaszczyci nasz temat swoją obecnością, a mnie W KOŃCU odrobiną uwagi ; )

• Like 12

Dzień dobry Even.

Widzę, zamieszanie zrobiłaś wśród pełci brzydkiej na forum naszym.

Niektórym nawet bastiony padły, ściemniacze:D

stawiam, że co innego padło też :P

Malowanie naprawdę zacne, cóż widać sprawne rączki, sumienność i konsekwentność w działaniu.

Cukru ani lukru stosować nie zamierzam, zatem do konkretów.

Możesz opisać wasze przynęty?

Może jakieś wymiary, opis pracy, ciut merytoryki.

Gdzie można towar pomacać?

Cicho..... panowie

interesują mnie ukleje, mogę priva z cennikiem?

• Like 1

Witam kobietę "rodzynke" w tym calym meskim towarzyatwie woblerki sa pomalowane na prawde ladnie

Gdyby moja byla kobieta mi tak pomagała a nie tylko sie wkurzala ze ja znowu na ryby albo ze znowu przy woblerach siedze to by bylo pieknie i pewnie dalej byli bysmy parą ale coz nie moglem juz wytrzymac jej marudzenia ktore zaklucalo moje mysli i calkowitego braku zainteresowania moja pasja :D