Kathir Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Witamy ,Z pojęciem kolorów, to płeć piękna zawsze jakoś bardziej się kojarzy.Ja odróżniam trzy, ładny ........ i takie tam Więc brudną robotę chop oddał A zyskał wiele różnorodności w doborze kolorów. Ma to szczęście że wędki w domu są dwie, chociaż teraz ze względu na brak możliwości wspólnych wyjazdów jedna karta wędkarska chwilowo na kołu wisi.W malowaniu woli mi nie pomagać, ale jako krytyka, Jej ocena jest dla mnie niezwykle ważna.Zawsze Panie mają bardzie rozbudowane pojęcie estetyki. Generalnie, sukcesów życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Chyba kobite wystraszyły nasze wpisy PozdawiamEzehiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Even Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Niestraszne mi Wasze słowa ( a poważnie mówiąc - jeszcze raz dziękuje za wszystkie)Nie odpisywałam więcej, gdyż w wyniku życiowych okoliczności (czuje się jakbym usprawiedliwiała nieobecność na lekcjach ; ) Nightwalker nie mógł tutaj zajrzeć i odpowiedzieć na pytania zadane bardziej w jego kierunku. Ja, co prawda mogłabym próbować odpowiedzieć trochę "za niego", ale nie chciałabym żeby odpowiedź była niekompletna (żeby nie powiedzieć niekompetentna). Wywieram pewne naciski na to, żeby się pospieszył, ale nie wszystkie przeszkody da się przeskoczyć Dziś wieczorem powinien już być online i wtrącić swoje trzy grosze, a żywię nadzieję, że nawet odrobinę więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Witam Panowie, Tak jak Ewa pisala, troche naglych zmian w zyciu zmusilo do skupienia uwagi na czyms innym niz hobby i to, co z nim zwiazane. No, ale dzisiaj mam czas, wiec poswiecam go temu, czemu chce(wiec spora czesc dnia przedzieralem sie przez nadrzeczny sajgon). Dzięki za ciepłe przyjęcie mojego dziewczęcia na forum Pojawienie sie na forum sprawiło jej dużo radości, bo wiadomo ze artysta lubi gdy ktoś docenia jego pracę No, ale wracając do meritum (bo malowanie malowaniem, a przecież każdy wie, ze praca woba jest najważniejsza, prawda?)... Padło pytanie o prace boleniowek. Musze zaznaczyc, ze sa to woby testowe, do tego wykonane przez osobe majaca malo stycznosci akurat z tym gatunkiem. Zrobilem je 'na czuja', wlasnie zeby troche doswiadczenia z bolkami nabyc Co do pracy - w opadzie drobne, geste lustro, przy sredniej predkosci sciagania ladnie zamiataja ogonem, do ekspresowego prowadzenia raczej sie nie sprawdza - na moje oko za mocno chodzą. Natomiast podciagniecia szczytowka powoduja czesciowe wylozenie na bok, wiec podczas jigowania siadaja okonie, pewnie zainteresowalyby i szczupaka. Waga okolo 15g, dlugie bodaj na 7,5cm. Lowilem nimi w wodzie od 0,5 do 2 metrow i taka oblawia sie komfortowo. Padlo pytanie o cene - jak juz wspomnialem, sa to woby testowe, takze nie moge ich odsprzedac poniewaz uwazam, ze twórca jest odpowiedzialny za swoje dzielo. A ja odpowiedzialnosci za ich lownosc wziac poki co nie moge bo za malo testów przeprowadzilem. Postaram sie wrzucic dzisiaj jakies fotki z testowania, ale raczej baryłek bo tu gdzie jestem bolków nie ma. pozdrawiamPaweł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 (edytowane) Cześć nocny chuck noris,Dziewczę raczej kobieta twój to skarb, dbaj o niego. Ewa przepraszam za twojego rekodzielnika, nie powinien umniejszać twych zasług. Co do testów przynęt od tego masz nas nightwish_walker:)Kiedy można spodziewać się sprzętu do testów? Edytowane 26 Sierpnia 2014 przez ezehiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robimax Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Cześć nocny chuck noris.Dziewczę raczej kobieta twój to skarb, dbaj o niego. Ewa przepraszam za twojego rekodzielnika, nie powinien umniejszać twych zasług. Co do testów przynęt od tego masz nad nightwish_walker:)Kiedy można spodziewać się sprzętu do testów?Nic Ciebie nie rozumiem o czym piszesz....Dziewczę ... Kobita..., jakies rady, do tego ledwo cos napisałes a już "przepraszasz nie umniejszając zasług" i do tego chcesz cennik na wyroby od ludzi którzy wstawili swoje prace po raz pierwszy i chyba im zależy bardziej na opiniach a nie na Twojej ofercie...no ale zawsze można błysnąc w wątku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 @ezehiel - prosilbym o bardziej jasne wypowiedzi, poniewaz faktycznie ciezko uchwycic sens Proponuje wrocic do przynet wykonywanych przeze mnie i Ewe. Dzisiaj testy sterow w mniejszych baczkach, tzn. szukanie najlepszego steru pod katem gustu pasiakow. Podczas testow trafil sie taki oto jegomosc. Do tej pory moj najwiekszy Przepraszam, ze taka kiepska fota, ale strzelana na szybko z telefonu przez kumpla myslacego o towarzyszach pozujacego wilka, ktorzy byli uprzejmi odprowadzic go niemal do samego podbieraka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 (edytowane) Dzień dobry,Opinię co do sprzętu wydam jak nim połowię.Pasiak ekstra, wygląda na 40, z tego co widzę lubi sobie zjeść w czasie deszczu. Opiszesz nam tego bączka na którego przechytrzyłeś tą bestie? PozdawiamEzehiel Edytowane 26 Sierpnia 2014 przez ezehiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Even Opublikowano 7 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Życiowe perturbacje perturbacjami, wędkowanie wedkowaniem, ale posprzątać kiedyś w końcu trzeba A w wątku kurz zbiera się już nieprzyzwoicie grubą warstwą. Tyle tylko dobrego, ze farby aż tak zakurzone nie są, aerograf nie zardzewiał, a pędzlom z samotności nie powypadały wszystkie włosy Więc trochę swieżego powiewu wraz z fotografiami: 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Świetnie dajesz radę Bardzo podoba mi się ostatnia porcyjka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Ładnie, nawet bardzo Piekna łuska. Podpowiesz jak uzyskać taki efekt. Koniecznie pokaż fotki tego z ogonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Eno eno klassssa Oby tak dalej a zostawisz kilku nas z tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kathir Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Chylę czoła , łuska pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Jaka jest długość i waga tych jerków? Są tonące czy pływające? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Wzdręga wyszła kapitalnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 No ładnie się tu poczyna Pozdrawiam oboje i życzę kupy radości z Waszej pasji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Even Opublikowano 15 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 To chyba dobra pora, aby odkurzyć trochę wątek W ciągu tych 7 lat powstawały nowe modele, zmieniały się pędzle, farby, aerografy oraz koncepcje. A co się nie zmieniło? Przyjemność z tworzenia oraz irytacja podczas lakierowania 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert89 Opublikowano 16 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 Wow... poziom wykonania, detale i kolory - bajka. Skrzydła jak "żywcem zdjęte" z konika polnego, fotka jak i cały anturaż 5/5. Wincyj! Prosimy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 16 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 Wygląda kapitalnie. Nurtuje mnie i muszę zapytać , wyrzeźbiony czy to odlew konika polnego ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Even Opublikowano 17 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 Dzięki : ) Konik jest odlewem, którego Paweł podrzeźbiał. Kolejne owady nadlecą niebawem : ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 17 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 Dzięki za odpowiedź, przyjemnego malowania 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Even Opublikowano 18 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 (edytowane) Mimo że pogoda za oknem nie wskazuje - nadlatuje nowy rój Edytowane 18 Marca 2021 przez Even 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Epidares Opublikowano 31 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 Cześć Ewo. Dzięki za woblerka. Sprawdza się 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Mimo że pogoda za oknem nie wskazuje - nadlatuje nowy rój szerszeń w naturze.jpgCzy taki szerszeń jest do kupienia ? to smużak ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Even Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Czy taki szerszeń jest do kupienia ? to smużak ? Dwa razy "tak": to smużaki i są na sprzedaż, ale jako, że to najbardziej praco i czasochłonne z naszych woblerów, to trzeba na nie chwilę poczekać. Po około tygodniu od zamówienia powinny być gotowe do wysyłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi