dragon@ Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Chciałbym gdzieś na jesieni sprawić sobie kijek o długośći max 220cm i maksymalnym wyrzucie tak do 8 gram. Kwota jaką będę mógł wydać to jakieś 200 zł. Prosił bym Was o pomoc w wyborze kijka lub doradzeniu jaki kijek byłby odpowiedni. Chciałbym aby wędka była w miarę lekka, i koniecznie pracowała głeboko, paraboliczna akcja, co by nawet przy małych rybkach dawała frajdę z holu. Fajnie jeśli ktoś miałby jakiś taki kijek do odsprzedania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 (edytowane) Za 200 zł to raczej trudno będzie - jedynie używka.... Musisz lekko dołożyć.. Edytowane 19 Sierpnia 2014 przez Okonhel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 (edytowane) Proponuje podjechać do najbliższego sklepu i obejrzeć taki oto kijek:Savage Gear Parabellum UL 0-7gpowodzenia Edytowane 19 Sierpnia 2014 przez @Wojti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 A jeżeli już bym dozbierał maksymalnie tą stówkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 A jeżeli już bym dozbierał maksymalnie tą stówkę ? Savage dobry jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 (edytowane) Tego SG Parabellum proponowanego powyżej przez kol. Wojti kupisz za ok. 215-220 plus wysyłka. Wpisz w Google i na pewno znajdziesz. W sklepach nieco drożej.Ten kijek na pewno spełnia wymagania jakie opisałeś - lekki, delikatny i pracuje głęboko. Edytowane 19 Sierpnia 2014 przez Okonhel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 tutaj chyba jest cos dobrego dla Ciebie:http://jerkbait.pl/topic/44264-chrust/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 W razie czego jest kolega na forum zajmujący się sprzętem SG, pickok się zwie i polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 (edytowane) A czy ktoś mógłby wstawić zdjęcie z ugięciem SG UL 0-7 170 gram obciążenia, chciałbym sobie porównać z innym kijkiem. Edytowane 21 Sierpnia 2014 przez dawidzcm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 a ja polecam savage gear lrf mam model dlugosci 198 cm do 5 gram i lowi mi sie nim swietnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pickok Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Na prośbę jednego z kolegów wrzucam fotke ugięcia SG parabelum 0-7g obciążenie 160g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Na giełdzie jest Max Empire Light Spin 210 cm. Bardzo fajny kijek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Ma ktoś możliwość pomacania w sklepie i sprawdzenia SHIMANO CATANY CX 210 1-11 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David72 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Ma ktoś możliwość pomacania w sklepie i sprawdzenia SHIMANO CATANY CX 210 1-11 ?Mam taki kijek od początku sezonu, używam go jako typowej okoniówki, wrażenia pozytywne, pracuje fajnie przy holu już takich 20-25 cm rybek, przy większych jeszcze lepsza zabawa. Złowiłem też na niego jako przyłów kilka szczupaków, takich pod wymiar, dał spokojnie radę. Nie używałem przynęt 1 gramowych więc nie wiem jak je obsługuje, pewnie jak na kijek o małej cenie wartość jest zaniżona, łowię przeważnie tak 5-6 gram i jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas202 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Savage Gear Parabellum UL 1,90m 0-5gr i 2,15m 0-7gr - naprawdę warto wziąść do ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi