Skocz do zawartości
  • 0

Jerkbait.pl w Świecie Ciszy - nowy artykuł

admin

Pytanie

Witam sobotnio wszystkich Jerkbaitowców,

Pragnąc podziękować społeczności portalu jerkbait.pl za wielką pomoc w zbiórce i przekazaniu ze zbiorów własnych sprzętu wędkarskiego dla naszego szkolnego koła wędkarskiego, z wielką niecierpliwością oczekiwaliśmy na dzień, kiedy to będziemy mogli złożyć podziękowania wam wszystkim, drodzy koledzy, za tak piękny gest. Czekaliśmy, czekaliśmy cierpliwie…. I stało się!!!

Zapraszam serdecznie na relację z oficjalnego zakończenia zbiórki sprzętu wędkarskiego dla Ośrodka Szkolno-Wychowawczego dla Głuchych w Warszawie.

Jeszcze raz podziękowania dla forumowiczów, za to, że przyłączyliście się do akcji, a jerkbait mógł Wam w tym pomóc. Na takie pomysły zawsze jesteśmy otwarci.

http://jerkbait.pl/art/photos/103/sp015.jpg

Pozdrawiam

Remek

23 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Ja, mówiąc tylko we własnym imieniu, mówię TAK. Sam Naczelny zaprosił chłopaków na około warszawski zlot j.pl. Uroczyście deklaruję, że 6 chłopaków Voyager'em zawiozę na zlot i odwiozę z powrotem! :D

Ale, ale ... nie jestem sam. Zapraszam innych, wspaniałych Kolegów, aby poświęcili czas na zlocie na spotkanie z nowymi kolegami i przekazanie im swojej wiedzy i doświadczeń! :D

• 0

Tak mówiłem i podtrzymuję. Bardzo chętnie zorganizuję warsztaty jerkowe i castingowe. Paweł tylko musi załatwić pewnie jakieś formalne kwestie - pozwolenia itd. W każdym razie ja jestem otwarty na propozycje i podejmę się organizacji.

Pozdrawiam

Remek

• 0

Naprawdę miło się czyta i ogląda fotki z takich spotkań,ten uśmiech młodych ludzi i zaciekawienie na ich twarzach podczas spotkania ,oznacza ze warto pomagać!:D.Gratulacje dla Pawła Jasińskiego, Remka,Friko oraz innych (nie sposób tu wszystkich wymienić) za okazaną dobroć ,oraz chęć stworzenia czegoś wzniosłego.Ciesze się że jestem na Jerkbait.PL :D.

• 0

Koledzy,

Raz jeszcze w imieniu młodzieży gorąco dziękuję wszystkim za zbiórkę sprzętu. Naprawdę wszystkiego nazbierało się sporo :D Naczelny wódz portalu Jerkbait.pl, @remek ma więc powód do DUMY z całej bardzo licznej rodzinki, jaką jest społeczność tego portalu za okazaną pomoc. Młodzież zadowolona i wdzięczna. Wszyscy mają świadomość że przed nimi jeszcze daleka droga - sam sprzęt łowić nie będzie :D i muszą się sporo nauczyć. Najważniejszym CELEM w tym wszystkim, dla mnie, jako opiekuna tej grupy będzie uwrażliwienie tych młodych ludzi na piękno otaczającej nas przyrody, szacunek dla wszystkiego co w wodzie i dookoła żyje. Duży nacisk będę kładł na C&R - ich wiek jest odpowiedni na kształtowanie pewnych postaw, które zaprocentują w przyszłości... Warto dla czegoś takiego się poświęcać, jeśli ma się taką możliwość, a ja że pracuję w internacie, postanowiłem zarazić wędkarstwem młodzież, z którą pracuję. Mam również świadomość, że młodzież którą mam pod opieką pewnego dnia skończy szkołę i pójdzie obraną przez siebie życiową drogą...i tu mam nadzieję że dalej już sami będą realizować to, czego się nauczyli. Tak więc zabawa zacznie się od nowa - przyjdą nowi uczniowie, wśród których będę szukał pasjonatów wędkarstwa i liczę ponownie na wasze wsparcie i pomoc. Oby to trwało jak najdłużej.... Młodzież którą mam obecnie, pochodzi z okolic Warszawy i ciut dalej więc kontakt w przyszłości będzie trwał...

@kryst dzięki za TRANSPORT :D jak co, będę pamiętał - mamy Ośrodkowego BUSA na 15 miejsc - jak będą problemy, odezwę się do ciebie :mellow:

@remek, dzięki za pomysł z warsztatami - bardzo chętnie skorzystamy - mam już pewien plan ale o tym na razie napiszę ci na priv (aby nie zapeszyć na przyszłość :unsure: )

• 0

Czyny, nie cuda :mellow: mam nadzieję, że nikt mnie za naruszenie praw autorskich nie ścignie <_<

W tym przypadku i słowa i czyny i mały cud. Coś z niczego.

Chęć, wrażliwość, współdziałanie, poświęcony czas, dobra energia :D

Gratuluję wszystkim, którzy przyłożyli do tego rękę. Brawo!

Pozdrawiam, Grzesiek

• 0

Ja musże powiedzieć że chłopaki z kółka @piranii zrobili na mnie bardzo dobre wrażenie. Widać że to wartościowa, nie zmanierowana młodzież. Naprawdę bardzo się cieszę że mogliśmy coś zrobić dla chłopaków. Wierzę że pod opieką @piranii wyjdą na ludzi i dobrych, etycznych wędkarzy.

Liczę że spotkamy się jeszcze nad wodą i że spotkamy się na jerkbait.pl :D

Pozdrawiam

• 0

Wzruszyliście mnie... Wiem Remas jaki jesteś zapracowany, a mimo to... jestem wręcz zawstydzony!!!

Chyba zrobię porządki i wcisnę Ci coś do wozu jak będziesz w ZG!

Kuzyn to nie moja zasługa tylko forumowiczów. Ja to tylko udostępniłem z pożytkiem stronę internetową - cieszę się, że mogła ona pomóc chłopakom w realizacji marzeń. Kibicuję dalej i wspieram takie akcje.

Pozdrawiam

Remek

• 0

Nic nowego nie napiszę ,ale jestem pod ogromnym wrażeniem

widząc efekty takiej akcji.

Pomoc dla dzieciaków jest jak najlepszym i największym dowodem na to, że los ich nie pozostaje (dla Nas kolegów po kiju)obojętny .

Ja z uwagi na fakt że pracuję w branży ubezpieczeniowej

chętnie zasponsoruje ubezpieczenie grupowe NNW takich warsztatów (wszystkich uczestników).

Jeszcze raz duże brawa za wspaniałą inicjatywę.

Pozdrawiam,

ZH.