siudak Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 kija od szczotki siudak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 24 Lutego 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 do tego siekiera ,przecinak ,hebel i mozna robic woblery hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siudak Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 A ja pisałem poważnie, kije od szczotek są bardzo często wykonane z drewna bukowego, te o średnicy około 20mm idealnie się do tego nadają, mając do tego piłkę, ostry nóż i papier ścierny wykonanie wieloryba to kwestia kilku minut, kawałek ołowiu w dupkę by lepiej leciał i po herbacie siudak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 24 Lutego 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 potne wszystkie szczotki w domu a jak efekty na te wieloryby osobiscie polowiles cos na to ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siudak Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 bardzo malo tym rzucałem, ale jednego bolka ok 50cm dziabnąłem na rafce na Narwi k/Łomży siudak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 24 Lutego 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 najpierw pokoncze moje boleniowe pewniaki a pozniej bede strugal sobie jakies wynalazki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siudak Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 najpierw pokoncze moje boleniowe pewniaki a pozniej bede strugal sobie jakies wynalazki @szpiegu może pochwalisz się tymi pewniakami wszystko co jest na bolki bardzo mnie interesuje Ja teraz czekam na zakup cyfraczka i to może być już we środę, wtedy wezmę sie do opisania procesu produkcji jerka. Zrobię tak jak sugeruje @Pitt 10cm, 50 gramów, wolno tonący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 no, mołodiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 @Siudak, fajnie, że zdecydowałeś się zrobić reportarz z produkcji jerka. Czekamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi