Daniel81 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Witam serdecznie.Bardzo prosze o pomoc , poszukuje kogoś kto wie gdzie moge znaleść szcytówke ( nasadową do wędziska Matchowego ) , wedzisko firmy Mistrall a wędzisko to INFINITY Match 3.90 metra , ciężar wyrzutu do 20 gr. Kupie nową taką szczytówke lub kupie tego samego typu ( spełniającą te same parametry ) lub zlece wykonanie takiej. Jestem bardzo przyzwyczajony do tej wędki a nigdzie nie moge znaleść takiej sczytówki.Bardzo prosze o pomoc.Kontakt poprzez odpowiedz tu lub na @ ( danielocisek1981@gmail.com ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinbol4 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 (edytowane) idziesz do sklepu , dopasowujesz i heya. Musi to być tylko sklep wędkarski Edytowane 20 Sierpnia 2014 przez Spinbol4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel81 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 właśnie że w sklepach nie mają nasadowych szczytówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 masz servis mistrala .ZADZWOŃ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fred Arbogast Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Jeśli kijek nie jest zbyt starym modelem jest szansa że będzie możliwość dokupienia całego elementu do wędziska.Ja tak miałem ze spiningiem okoniowym.Kosztowało to gdzieś połowę wartości całej wędki ale dało się ....Usługa płatna ale warto było.Podobnie ja byłem przyzwyczajony do patyka....Próbuj w sklepie tam gdzie kupiłeś niech skontaktują się z serwisem czy sprawa jest do załatwienia ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel81 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 właśnie i tu jest pies pogrzebany, to wędzisko kupiłem gdy mieszkałem w Irlandii-także wysyłka do sklepu raczej odpada a serwis Mistrala lub coś w tym stylu??? istnieje coś takiego bo szukałem w necie i raczej nic takiego nie znalazłem tylko Katalog ofert firmy Mistrall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi