okonilowca Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Mam problem z Aetosem polegającym na tym, że w momencie gdy chcę dokręcić mocniej kołowrotek to przeskakuje mi gwint uchwytu przez co kołowrotek jest tylko lekko dokręcony, gdy zacinam rybe uchwyt się odkręca bo jest za lekko dokręcony, a mocniej nie mogę dokręcić bo przeskakuje. Miał ktoś taki problem z uchwytem Fuji Skss? Jak sobie z tym poradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 WitajJeśli to nakrętka plastikowa spróbuj ją zacisnąć np. skuwką cienkościenną tulejką metalową lub na przykład mocno zaciśniętą omotką omotką na jakiś czas pomoże. Jeśli metalowa to :-( wymiana uchwytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 spróbuj gwint podwinąć taśmą teflonową , jak ciasno złapie nie powinno być problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bass-74 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 jak masz gwarancję to oddaj, jak nie to inne działania to pół środki. Jedynie wymiana uchwytu da 100% pewność że się nie od kręci podczas holu rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi