pafcio0 Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Witam, Od wczoraj nagle jerkbait przestał mi działać na Firefoxie (2.0.0.20).Na IE owszem, ale Firefox stronę niby wczytuje, ale nic się nie pojawia.Dotychczas było OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Korzystam TYLKO z FireFox i działa bez problemu. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Salmo_Salar Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Podobnie jak ja, jak były problemy to tylko ze strony strony Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pafcio0 Opublikowano 1 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Dzięki za pomoc, już działa Wystarczyły tylko dwa restarty komputera. Nie mam pojęcia co to było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 [quote title=pafcio0 napisał(a) dnia Sun, 01 March 2009 11:12 Nie mam pojęcia co to było. To były te krasnoludki, co szczają do mleka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Ja mam wersję 3.0.6. Nowsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Luka81 Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 To były te krasnoludki, co szczają do mleka oczyść cache przeglądarki (prywatne dane) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rutt Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 popper - tak to jest nowsza wersja Ja również używam tylko firefoxa i ogólnie to polecam zawsze korzystać z najnowszej wersji tego programu. Jest on dostępny za darmo na stronie producenta także nie ma z tym problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
pafcio0
Witam,
Od wczoraj nagle jerkbait przestał mi działać na Firefoxie (2.0.0.20).
Na IE owszem, ale Firefox stronę niby wczytuje, ale nic się nie pojawia.
Dotychczas było OK.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi