UTi Opublikowano 5 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2024 Ja sie właśnie w Lubieszewie wodowałem ale na slipe należącym do ośrodka w którym byłem "Osada nad jeziorem" super domki polecam. Czy są jakieś ogólnodostępne nie wiemBędę niedaleko w Zielonym Domku. Mam nadzieję, że znajdę coś w pobliżu. Gdyby się nie udało to uderzę pod wskazany przez Ciebie adres. Dziękuję za informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbertzam Opublikowano 29 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2024 Czy ktoś miał okazję ostatnio wędkować na tym jeziorze? W maju nasłuchałem się o pięknych okoniowych łowionych tam jesienną porą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areck Opublikowano 7 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia (edytowane) Witam, latem wybieram się na urlop z rodziną nad jezioro Lubie. Zabieram łódkę i mam nadzieję coś połowić. Nastawiam się zdecydowanie na okonie. Ktoś coś powie i podpowie na ten temat? Edytowane 7 Kwietnia przez Areck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UTi Opublikowano 8 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia Byłem na urlopie w lipcu zeszłego roku. Udało się złowić trochę okoni, a raczej okonków. Najlepsze efekty przyniosło obławianie spadków dna przy których kręciła się drobnica. Na płyciznach sporadycznie coś sie trafiło. Co do przynęt to jaskółki robiły robotę. Obserwuj tubylców. Rozmawiałem z sympatycznym starszym panem, który pływał o określonych porach dnia po znanych sobie miejscówkach i wyniki miał dość dobre jeśli chodzi o okonie. Fajna okolica i ogrom wody, która podejrzewam mogłaby obdarzyć fajnymi rybami, gdyby ją dobrze poznać. Odwiedź knajpę w Lubieszewie " Ryby lubię”, polecam i powodzenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi