Skocz do zawartości
  • 0

Kolejna podróbka Rapali?

adiz1

Pytanie

18 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

takich dyskusji bylo juz kika i pomalu wydaje mi sie, ze wystarczy, bo do niczego nie prowadza B)

natomiast co jest o wiele wazniejsze, takie wykroczenia zglasza sie do portalu aukcyjnego, bez roznicy, czy to jest e-bay, allegro czy tez ricardo!!! panowie, to powazna sprawa i inaczej problemu piractwa nie zwalczymy ...

bez roznicy jak bardzo bedziemy sie z podrobek nalewac :D

• 0

natomiast co jest o wiele wazniejsze, takie wykroczenia zglasza sie do portalu aukcyjnego (...)

bez roznicy jak bardzo bedziemy sie z podrobek nalewac :D

Pełna zgoda, że to poważne i trzeba zgłaszać, ale to nie stoi w sprzeczności z nalewaniem się z tego ;)

Dzięki temu większa ilość osób uświadomi sobie proceder, a mi na przykład poprawia się humor (bo nad wiodę na razie nie pojadę) :angry:

Dla zainteresowanych aukcją, nr 3 również ma zapasową kotwicę w przednim oczku :lol:

Przepraszam :blush:- musiałem <_<

• 0

Normark to ma plany sprzedazowe zrobic i to go interesuje :unsure:

Nie wierze ze bedzie ganial po internecie kazdego przedsiebiorczego jegomoscia co kupuje woblerki na rynku i wrzuca do netu.

Kiedys sprawialo mi frajde - sledzilem co tam z Rapala na allegro i zglaszalem to regularnie. Nikt z tego konsekwencji nie wyciagal - usuwano aukcje by wrocila za pare dni i znow ktos kupowal. I tak w kolko.

Dopoki ludzie wierza w takie historie ze cos sie da za 1/5 ceny bo cos tam i nie sprawdza na innych www co kupuja, dopoty zawsze beda istniec przedsiebiorczy.

Zeby bylo jasno - potepiam to w 100 %.

Guzu

• 0

witam :D

po przeczytanie wczorajszej wiadomości na temat podróbek RAPALI na JERKBAIT.PL wysłałem wiadomość na allegro, czy można coś zrobić z taką osobą.

I dzisiaj dostałem taką odpowiedź:

Zweryfikujemy przesłane przez Ciebie informacje i podejmiemy odpowiednie

działania tak szybko jak to będzie możliwe. Traktujemy Twój e-mail jak

zgłoszenie, dlatego nie udzielimy na niego odpowiedzi. Jeśli masz pytanie,

a nie zgłoszenie, wybierz odpowiednią kategorię w formularzu...

i dalsza część wiadomości:

W przypadku stwierdzenia naruszenia zasad, w zależności od jego skali,

charakteru i innych okoliczności zastosujemy jedną z następujących sankcji:

oficjalne ostrzeżenie, usunięcie aukcji/przedmiotu bądź czasowe lub

bezterminowe zawieszenie konta Użytkownika

według mnie to wystarczy by WYPLENIĆ nygusów sprzedających CHŁAM