adiz1 Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 http://www.allegro.pl/item571554071_woblery_rapala_cena_impo rtera.htmlNie znam tego modelu, nie wiem jak wygląda w rzeczywistości ale cena wydaje się być podejrzanie niska.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 radeqs Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Jasne, że podróba. Husky Jerk wygląda zupełnie inaczej. Pozdrawiam PS. A na pudełkach jest napisane Rapala Rattlin' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tofik Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 totalna porażka nr6 ma nawet 2 kotwice w tylnym oczku,po prostu okazja myślę że jest to model SPECIAL EDITION na rynek polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaNeK Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 takich ludzi nie da się jakoś ścignąć za wciskanie kitu?? jak dla mnie masakra :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Rapali to sa tylko pudelka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szpiegu Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 ciekawe co na to alledrogo powie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 http://www.rapalaworld.com/lure.php?s=aWQ9Mjkmc2l2dT1sdXJlcy Z0eXBlPTEmcD0xJmg9M1hFMlJJWXM%3D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paweł nizinny Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Tak, jak pisałem wcześniej. Co niedziela u mnie na rynku można takie kupić w promocyjnej cenie u bezpośrednich importerów zza wchodniej granicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maynard Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 To jakieś plastikowe spro-podobne badziewie. Może to nawet spro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 takich dyskusji bylo juz kika i pomalu wydaje mi sie, ze wystarczy, bo do niczego nie prowadza natomiast co jest o wiele wazniejsze, takie wykroczenia zglasza sie do portalu aukcyjnego, bez roznicy, czy to jest e-bay, allegro czy tez ricardo!!! panowie, to powazna sprawa i inaczej problemu piractwa nie zwalczymy ... bez roznicy jak bardzo bedziemy sie z podrobek nalewac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 deichkind Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Tofik: a zobacz tez numer 13...nigdy niewidzialem takiego zbrojenia, z tylu brak kotwicy za to kotwica jest przy oczku 1szym...faktycznie special edition...haha bo ja napewno malo widzialem w zyciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maynard Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 natomiast co jest o wiele wazniejsze, takie wykroczenia zglasza sie do portalu aukcyjnego (...)bez roznicy jak bardzo bedziemy sie z podrobek nalewac Pełna zgoda, że to poważne i trzeba zgłaszać, ale to nie stoi w sprzeczności z nalewaniem się z tego Dzięki temu większa ilość osób uświadomi sobie proceder, a mi na przykład poprawia się humor (bo nad wiodę na razie nie pojadę) Dla zainteresowanych aukcją, nr 3 również ma zapasową kotwicę w przednim oczku Przepraszam - musiałem <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tofik Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 no i gościu zwinął interes, a raczej mu to nakazali ja tam ze swojego konta na alledrogo wysłałem powiadomienie do serwisu o złamaniu zasad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 no i gościu zwinął interes, a raczej mu to nakazali ja tam ze swojego konta na alledrogo wysłałem powiadomienie do serwisu o złamaniu zasad tofas nie tylko ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Ciekawi mnie tylko co Normark na to,bo to nie jest odosobniony przypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Normark to ma plany sprzedazowe zrobic i to go interesuje Nie wierze ze bedzie ganial po internecie kazdego przedsiebiorczego jegomoscia co kupuje woblerki na rynku i wrzuca do netu. Kiedys sprawialo mi frajde - sledzilem co tam z Rapala na allegro i zglaszalem to regularnie. Nikt z tego konsekwencji nie wyciagal - usuwano aukcje by wrocila za pare dni i znow ktos kupowal. I tak w kolko. Dopoki ludzie wierza w takie historie ze cos sie da za 1/5 ceny bo cos tam i nie sprawdza na innych www co kupuja, dopoty zawsze beda istniec przedsiebiorczy. Zeby bylo jasno - potepiam to w 100 %. Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Masz rację Guzu, ale muszę Ci powiedzieć że np. Daiwa nieco inaczej to pojmuje\pojmowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Moje wypowiedzi sa mocno subiektywne.Mam mocno znieksztalcony obraz polskiego rynku wedkarskiego - od kilku lat pozyskuje tylko to co najlepsze - wedki od rodbuilderow i przynety Salmo. Wszystko inne kupuje przez www.ebay.com Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 radekg Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 witam po przeczytanie wczorajszej wiadomości na temat podróbek RAPALI na JERKBAIT.PL wysłałem wiadomość na allegro, czy można coś zrobić z taką osobą. I dzisiaj dostałem taką odpowiedź: Zweryfikujemy przesłane przez Ciebie informacje i podejmiemy odpowiedniedziałania tak szybko jak to będzie możliwe. Traktujemy Twój e-mail jakzgłoszenie, dlatego nie udzielimy na niego odpowiedzi. Jeśli masz pytanie,a nie zgłoszenie, wybierz odpowiednią kategorię w formularzu... i dalsza część wiadomości: W przypadku stwierdzenia naruszenia zasad, w zależności od jego skali,charakteru i innych okoliczności zastosujemy jedną z następujących sankcji:oficjalne ostrzeżenie, usunięcie aukcji/przedmiotu bądź czasowe lubbezterminowe zawieszenie konta Użytkownika według mnie to wystarczy by WYPLENIĆ nygusów sprzedających CHŁAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
adiz1
http://www.allegro.pl/item571554071_woblery_rapala_cena_impo rtera.html
Nie znam tego modelu, nie wiem jak wygląda w rzeczywistości ale cena wydaje się być podejrzanie niska....
18 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi