traker Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Fajna rybka, ale wobler to chyba Salmo Bullhead, a nie Butcher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 witaj tak masz racje, ten wabik to oczywiscie bullhead SDR. Jedna z najlepszych przynet na hamury. Zlowil sporo ryb, niestety polegl na rafie koralowej. pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traker Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 No to trzeba dokupić jeszcze kilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Dwa moje ujęcia marcowych rybek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Upsss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 No wreszcie kleń to prawdziwa ryba marca, jeszcze bardziej może tylko jaź pierwsza z fotek - jak dla mnie- na razie faworytem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Druga fotka tez fajna, szkoda tylko że GO nie objęła całego klenia... ale wiem, że przy tak ciasnym kadrze, i (zapewne) mocno otwartej przysłonie to ciężka sprawa...Fajne fotki Baloo.P.S co to za szkiełko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 @patu - dzięki. To w zasadzie eksperymenty nowym aparacikiem. Szkiełko to Tamron 17-50, f2,8 @popperku - upsss?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 @patu - dzięki. To w zasadzie eksperymenty nowym aparacikiem. Szkiełko to Tamron 17-50, f2,8@popperku - upsss?!?haha, zgadłem. Pstrykam takim samym, stąd to rozpoznanie.Do kolekcji niebawem dołączy jeszcze zoomik z tej samej stajni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 @popperku - upsss?!?Noooo. Ten....teges.... Bo ja już wiem, na które zagłosuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamus Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 W marcu lubię streamera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Ale się posypało! W marcu to będzie niezła jazda Pozwólcie, że konkurs i głosowanie wrzucę dopiero w sobotę od rana. Oczywiście długość głosowania pozostaje bez zmian. PozdrawiamRemek P.STamron działa! Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 No to na koniec, ostatniego dnia, udało się złowić takiego jaziorka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 dzisas, ale sie ryb posypalo ... cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 trudny wybór, bedzie, trudny wybór. Jaź i kleń hmm pasowałoby i to i to na marzec i kwiecien, pytanie ktory w ktorym miesiacu - czyli na co sie trafi w kietniowych fotkach [EDIT:] Kol. @MATAS zwrócił mi uwagę, iż moje wypowiedzi dotyczące zdjęć z kleniami i jaziami mogą być odebrane przez Użytkowników jako faworyzowanie określonych zdjęć w konkursie czy sugerowanie zdjęć na które należy oddawać głosy. W związku z powyższym chciałbym oświadczyć iż nic podobnego nie miałem na myśli a pozwoliłem sobie wyrazić jedynie moje prywatne zdanie na temat tego, że z tymi właśnie gatunkami ryb kojarzy mi się wędkarska wiosna. Przepraszam że tym samym popełniłem offtopic w bieżącym wątku niewiele wnosząc do tematu. Skoro juz tak się stało, na wszelki wypadek dodam jednak iż zdjęcia Kol. @MATASA z pięknymi okoniami również bardzo mi się podobają Jak również wszystkie inne zdjęcia przesłane przez Użytkowników do konkursu marcowego Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi