szewer Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Cześć, Jeśli ktoś z Was wybierałby się jesienią do Szwecji i brakowałoby jedengo to chętnie się piszę PozdrawiamSzewer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr zamiara Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Ja wybieram się do Szwecji we wrześniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam1277 Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 jak by co ja również się piszę,szukam właśnie ekipy która wybiera się do szwecji.a może ,jeżeli jest nas już trzech ,to coś można zorganizować,co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
judo 1988 Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Ja tak samo jestem chętny na wspólny wyjazd.Jeśli byłaby możliwość to proszę o kontakt.Nie wiecie jakie by były przybliżone koszta takiej wyprawy?Wiem że z buirem trochę drogo, chociaż w Eventur Fishing są teraz fajne promocje i wyprawa dla góra 5-6 osób zamyka sie nawet w 1000 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam1277 Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 to co może nie czekać do jesieni tylko ruszyć jeszcze w czerwcu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Ja tak samo jestem chętny na wspólny wyjazd.Jeśli byłaby możliwość to proszę o kontakt.Nie wiecie jakie by były przybliżone koszta takiej wyprawy?Wiem że z buirem trochę drogo, chociaż w Eventur Fishing są teraz fajne promocje i wyprawa dla góra 5-6 osób zamyka sie nawet w 1000 zł.Nie wierz w cuda. Dolicz dojazd, żarełko, kieszonkowe. Wyjdzie ok. 2 tys. minimum.W tym roku chcę przetestować pewne szwedzkie łowisko. Jeżeli się sprawdzi to w przyszłym roku kto wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Mam takie jedno upatrzone miejsce ze sporymi sandaczami. Mozna by rzec, asystuje przy ich rosnieciu Jesli juz beda wystarczajaco ogromne , to kto wie?Dostalem tez namiary na jeziorko z trocia i duzym szczupakiem, ale toto potem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr zamiara Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 No to gdzie jest ten Krzysztof, który organizuje we wrześniu dwutygodniowy wyjazd na Flaren? Bo jestem zainteresowany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi