krzysztof27031 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Używa ktoś może wyżej wymienionego blanku phenixa?? Był bym wdzieczny za podpowiedź czy nadaje się on na sandacza do dużych gum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Witam, Miałem okazję trzymać w ręku kijek na tym blanku zbudowany właśnie pod sandacze do gum na główkach 14-50g. Wędka robi bardzo duże wrażenie smukłością jak na ten cw oraz piękną pracą - nie jest to sztywna pała. Niestety nie miałem okazji łowić tym kijem, ale wydaje mi się, że swoje zadania spełni znakomicie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Mam taki patyk używam właśnie do takich przynęt co piszesz,cw jest bardzo dobrze opisane,ładnie amortyzuje zrywy ryby i ich nie gubi!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof27031 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 a jak jest z czuciem przynęt w dolnym zakresie?? i czy to jeden z tych "elektrycznych" blanków na którym wszystko idealnie czuć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Kij nie jest stworzony do paproszków ale opad 20gr plus kopyto 3calowe już pokazuje ładnie,mam do uzbrojonego w przelotki fuji-k pierwsza dwu-stopkowa 30.Z zacięciem sandacza nie ma najmniejszego problemu a i z wąsatym sporych rozmiarów też da se radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof27031 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Używałeś go może do dużej gumy 16/19 cm z mała głowką 10 do 15 gram?? najbardziej o takie zastosowanie mi chodzi bo wcześniejsze kije co miałem miały problem z dobrą sygnalizacja właśnie takiego zestawienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 I po to go właśnie robiłem!idealny do takich przynęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof27031 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 przekonałeś mnie, dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Uważaj tylko na stukające złącza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Uważaj tylko na stukające złącza...Coś więcej? Bo i mi kiedyś Zbyszek Kawalec sugerował ten blank o ile pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Waldku, blank jest znakomity i nie powiem o nim złego słowa. Historia klikających złącz w Phenixach już wiele razy przewijała się na tym forum i niestety w przypadku, który ja znam nie było inaczej i nie była to różnica mikroskopijna. Nie do pomyślenia jest dla mnie jak taki blank w ogóle może trafić do uzbrojenia, ale to już oddzielna historia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Dzięki. Rozumiem. Miałem tylko dwa dwuskładowe. Nie klikały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Absolutnie nie twierdzę, że wszystkie klikają tylko wydając grubo ponad tysiąc złotych chciałbym mieć pewność, że jednak towar nie jest wadliwy i tak pomyślałem, że warto wspomnieć potencjalnemu nabywcy, aby na to zerknął… Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 W moim nic nie klika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Klikanie jest do korekty na etapie zbrojenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leśniak Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Klikanie jest do korekty na etapie zbrojenia...No właśnie,jest to defekt do całkowitego usunięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 No właśnie,jest to defekt do całkowitego usunięcia.Tylko za taką kasę nie powinno to mieć miejsca, chyba że to sort II klasy . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Klikanie jest do korekty na etapie zbrojenia...Patryk, coś takiego jak klikanie w blankach za taką kwotę nie powinno w ogóle mieć miejsca, a przynajmniej tak mi się wydaje - mogę się mylić. Jasne, że sprawa jest do załatwienia na etapie budowy lub podczas późniejszej reklamacji - jak kto woli Nie ma co odbijać od tematu - blank w swoich parametrach jest znakomity! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Mokre lata w Chinach, bambus na mandrele rosnie za szybko i ma za duzo wody to i blanki potrafia poklikac badz nawet pierdyknac... Bujo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Odgrzewam niezbyt zleżałego kotleta . Panowie i jak spisuje się tytułowy kijek? Czy rzeczywiście czuć gumiaka 3' na 20 gramowej główce? Czy nie jest zbyt "pancerny"? Widziałbym go jako cięższą artylerię na wiślane wojaże za mętnookim a i wąsaty przyłów jest wielce prawdopodobny (gumy 4' i 5' główki 25-35gr ). Podzielcie się spostrzeżeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof27031 Opublikowano 24 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Zastanawiałem się nad tym blankiem ale ostatecznie zdecydowałem sie na Phenixa M1 Nano SP 722 XH 15-80g 10-30lb, jest dużo lżejszy, odrobine cieńszy i zrobiony już w nano technologii, u mnie głownie do dużych gum 16-19 cm na 10-15g główce, dość sztywny, szybki i bardzo łądnie się ładuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemyslaw_pajak Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Szukam bliźniaka dla blanka PSW790ML-2Co koledzy polecają? Sent from my SM-G950F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi