DelTor0 Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Kurcze , nikt nic puki co nie napisał konkretnego o blankach Nano z FA spiningowych . A ktoś z kolegów orientuję się jaka jest różnica między SLS-ami Nano a zwykłymi SLXF-ami , również w technologii nano ? Grubość ścianek i relatywnie mniejsza średnica w SLS- wydaje sie sprawą jasną ...Ciekawy jestem jak z akcją SLS-a nano mocno szczytowa ? ...Ktoś coś ? PZdr Dlatego wszyscy czekaja na tych pierwszych co zakupia i cos napisza Jak narazie pewnie malo osob je posiada, dlatego opinii na ten temat wlasciwie brak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 JA też czekam na 305cm SLS-n 15lb....,ale moj bedzie dopiero za dwa tygodnie I tak podpytuję .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 JA też czekam na 305cm SLS-n 15lb....,ale moj bedzie dopiero za dwa tygodnie I tak podpytuję .... Wcale sie nie dziwie, tez bym podpytywal Ja tam narazie mysle o jakims 15lb nano, ale pospiechu nie ma, takze moge sobie poczekac na opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Ja będę miał swój jutro wiec skrobne kilka słów na jego temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Ja będę miał swój jutro wiec skrobne kilka słów na jego tematBędę czekać na opinię z niecierpliwością A potem wstawię swoją Żałuję jedynie że wypadło mi kumplowe zamówienia na SLXF więc będzie jedynie o Vegterze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Dziś przed południem dotarł do mnie blank SLF8615-2N.Pierwsze wrażenia jak najbardziej pozytywne. Kijek zbudowany na tym blanku ma służyć do łowienia boleni na przynety od 6/7g do 22/24g. Na "sucho" sprawia wrażenie idealnego do takich zastosowań. Szybki o pół parabolicznym ugięciu, niezwykle stabilny-po machnięciu nie buja się we wszystkie strony. Jeśli w weekend nie zasiedze się na rybkach to we wtorek będą testy na Wisełce a narazie klej pod rękojeścią dosycha. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Dziś przed południem dotarł do mnie blank SLF8615-2N.Pierwsze wrażenia jak najbardziej pozytywne. Kijek zbudowany na tym blanku ma służyć do łowienia boleni na przynety od 6/7g do 22/24g. Na "sucho" sprawia wrażenie idealnego do takich zastosowań. Szybki o pół parabolicznym ugięciu, niezwykle stabilny-po machnięciu nie buja się we wszystkie strony.Jeśli w weekend nie zasiedze się na rybkach to we wtorek będą testy na Wisełce a narazie klej pod rękojeścią dosycha. jestem po testach i powiem krótko:nie chcę innego kija do brzegowego łowienia boleni kij komfortowo ogarnia przynęty od woblera 6cm i 6g po ukleje RH12 model 2011.a przynęty latają z niego jak z katapulty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Patryk, daj nacieszyc oko i wstaw jeszcze zdjecia tego swojego patyczaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Patryk, daj nacieszyc oko i wstaw jeszcze zdjecia tego swojego patyczaka luknij do mojej galerii w dziale rodbuilding Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Pozwolę sobie odświeżyć temacik bo blank w końcu dotarł : Vegter Boron Nano SS7025-1N Cóż mogę powiedzieć: cudo, cudeńko Jak to boron gnie się calusi, jest szybki, niesamowicie czuły. Jeszcze nie zbroiłem, jestem dopiero w trakcie, ale sądzę że będzie mieć idealną progresję z dużą mocą oczywiście. Przecież to 25lbs. Jak na borona niezbyt ciężki choć spodziewałem się jeszcze mniejszej wagi a tu mamy 70g z 2,13m jednego kawałka. Za to dobre, naprawdę dobre wyważenie golizny bo raptem 76cm od butt. Ścianki wbrew pozorom nanotechnologii rozsądnych wymiarów, takie dające wizualną pewność a nie papierek. Niestety nie mam aż tak dokładnego sprzętu aby je rzetelnie pomierzyć, tylko średnice zewnętrzne-dużych różnic nie ma w porównaniu do katalogowych. Oczywiście nie jest idealnie prosty, ach ta przypadłość boronowych konstrukcji Lecz nie płaczę, jakoś da się go uzbroić Ale dobra, miało być o porównaniu do zwykłych konstrukcji. Więc poza wagą najbardziej rzuciła mi się w oczy-łapie? większa sztywność. Będzie dobrze ciąć z topa hahaha No i wyważenie, też na plus. Coś więcej może uda mi się powiedzieć za kilka dni jak połowię, mam nadzieję że też będą ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi