Skocz do zawartości

Może ktoś zna tego użytkowanika ?

majdan

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Chciałbym zapytać, czy zna ktoś naszego kolegę z forum o nicku hudson.

Pytam, ponieważ jakiś czas temu wystawił on w dziale "sprzedaż sprzętu wędkarskiego" wędki oraz przynęty. Tak się składa, że kupiłem od niego 1 wędzisko oraz 2 przynęty. Zakupu dokonałem 08.08.2014r., lecz od 11.08.2014r. nie odwiedza forum. Miał zrobić wysyłkę w ciągu 2-3 dni. W wiadomości z danymi do wysyłki podałem również swój nr telefonu, lecz niestety nie dał żadnej informacji o jakimś wyjeździe itp. W jego temacie zakupu dokonała jeszcze jedna osoba, która kupiła od niego 1 przynetę. Z tego co się dowiedziałem otrzymała zakupiony towar. Niestety poza danymi do przelewu nie posiadała nr telefonu.

Jeżeli ktoś zna osobiście lub z forum tego Pana, to proszę w miarę możliwości o nr tel. na priv lub o jakiś kontakt. Bo powoli zaczynam sie czuć oszukany... :unsure:

Pozdrawiam !

Mam podobny problem z gościem o nicku @wwojjtas. Minęło wiele dni, a kontaktu brak. Za chwilę wyjeżdżam i jego przesyłka (ewentualna) wróci do nadawcy. Nie mam kontaktu, nie wiem, co robić. Jeśli ktoś zna gościa, proszę o kontakt, bardzo.  :ph34r:

• 3 tygodnie później...

Sprawa rozwiązana po miesiącu. Dzięki naszemu koledze z forum (Archanioł) transakcja doszła do skutku. Interweniował w mojej sprawie osobiście pod wskazany adres. Sprzedawca już tam nie mieszka (podobno przeprowadza się pod Warszawę), a pod tym adresem mieszka jego szwagier lub ktoś z rodziny. Kolega zdobył dla mnie również 2 numery telefonów (do właściciela oraz jego "szwagra"). Niestety pod żaden się nie dodzwoniłem ponieważ telefony zostały od razu wyłączone... Na szczęście po tej interwencji sprzedawca wszedł na forum i sprawdził co i jak (oczywiście mi nic nie odpisał, tylko sprawdził co kupiłem). Bez żadnej informacji wczoraj otrzymałem paczkę z wędką i kilkoma gratisami (niestety nie było 1 woblerka, którego zamawiałem).

Mega podziękowania dla kolegi Archanioł z forum ! Gdyby nie on pewnie musiałbym kierować sprawę na policję itp.

Sprawa rozwiązana po miesiącu. Dzięki naszemu koledze z forum (Archanioł) transakcja doszła do skutku. Interweniował w mojej sprawie osobiście pod wskazany adres. Sprzedawca już tam nie mieszka (podobno przeprowadza się pod Warszawę), a pod tym adresem mieszka jego szwagier lub ktoś z rodziny. Kolega zdobył dla mnie również 2 numery telefonów (do właściciela oraz jego "szwagra"). Niestety pod żaden się nie dodzwoniłem ponieważ telefony zostały od razu wyłączone... Na szczęście po tej interwencji sprzedawca wszedł na forum i sprawdził co i jak (oczywiście mi nic nie odpisał, tylko sprawdził co kupiłem). Bez żadnej informacji wczoraj otrzymałem paczkę z wędką i kilkoma gratisami (niestety nie było 1 woblerka, którego zamawiałem).

Mega podziękowania dla kolegi Archanioł z forum ! Gdyby nie on pewnie musiałbym kierować sprawę na policję itp.

Anioł Stróż normalnie ;)

• Like 1