majdan Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Witam, Chciałbym zapytać, czy zna ktoś naszego kolegę z forum o nicku hudson.Pytam, ponieważ jakiś czas temu wystawił on w dziale "sprzedaż sprzętu wędkarskiego" wędki oraz przynęty. Tak się składa, że kupiłem od niego 1 wędzisko oraz 2 przynęty. Zakupu dokonałem 08.08.2014r., lecz od 11.08.2014r. nie odwiedza forum. Miał zrobić wysyłkę w ciągu 2-3 dni. W wiadomości z danymi do wysyłki podałem również swój nr telefonu, lecz niestety nie dał żadnej informacji o jakimś wyjeździe itp. W jego temacie zakupu dokonała jeszcze jedna osoba, która kupiła od niego 1 przynetę. Z tego co się dowiedziałem otrzymała zakupiony towar. Niestety poza danymi do przelewu nie posiadała nr telefonu. Jeżeli ktoś zna osobiście lub z forum tego Pana, to proszę w miarę możliwości o nr tel. na priv lub o jakiś kontakt. Bo powoli zaczynam sie czuć oszukany... Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Mam podobny problem z gościem o nicku @wwojjtas. Minęło wiele dni, a kontaktu brak. Za chwilę wyjeżdżam i jego przesyłka (ewentualna) wróci do nadawcy. Nie mam kontaktu, nie wiem, co robić. Jeśli ktoś zna gościa, proszę o kontakt, bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majdan Opublikowano 13 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Sprawa rozwiązana po miesiącu. Dzięki naszemu koledze z forum (Archanioł) transakcja doszła do skutku. Interweniował w mojej sprawie osobiście pod wskazany adres. Sprzedawca już tam nie mieszka (podobno przeprowadza się pod Warszawę), a pod tym adresem mieszka jego szwagier lub ktoś z rodziny. Kolega zdobył dla mnie również 2 numery telefonów (do właściciela oraz jego "szwagra"). Niestety pod żaden się nie dodzwoniłem ponieważ telefony zostały od razu wyłączone... Na szczęście po tej interwencji sprzedawca wszedł na forum i sprawdził co i jak (oczywiście mi nic nie odpisał, tylko sprawdził co kupiłem). Bez żadnej informacji wczoraj otrzymałem paczkę z wędką i kilkoma gratisami (niestety nie było 1 woblerka, którego zamawiałem). Mega podziękowania dla kolegi Archanioł z forum ! Gdyby nie on pewnie musiałbym kierować sprawę na policję itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Sprawa rozwiązana po miesiącu. Dzięki naszemu koledze z forum (Archanioł) transakcja doszła do skutku. Interweniował w mojej sprawie osobiście pod wskazany adres. Sprzedawca już tam nie mieszka (podobno przeprowadza się pod Warszawę), a pod tym adresem mieszka jego szwagier lub ktoś z rodziny. Kolega zdobył dla mnie również 2 numery telefonów (do właściciela oraz jego "szwagra"). Niestety pod żaden się nie dodzwoniłem ponieważ telefony zostały od razu wyłączone... Na szczęście po tej interwencji sprzedawca wszedł na forum i sprawdził co i jak (oczywiście mi nic nie odpisał, tylko sprawdził co kupiłem). Bez żadnej informacji wczoraj otrzymałem paczkę z wędką i kilkoma gratisami (niestety nie było 1 woblerka, którego zamawiałem). Mega podziękowania dla kolegi Archanioł z forum ! Gdyby nie on pewnie musiałbym kierować sprawę na policję itp.Anioł Stróż normalnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Nad wszystkim czuwa gospodarz domu :-) fajnie ze sprawa się rozwiązała. Ja wychodzę z założenia że uczciwość przede wszystkim. Wysyłane z mojego LG-D405 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Mój kochany sprzedawca przysłał zamówione blaszki po ........... dniach i wielu monitach. Niestety nie stać go było na choćby słówko wyjaśnienia, generalnie nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi