TOFIX99 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Cześć !!!Czy ktoś widział lub wie gdzie można kupić takowe szpulki do daiwy 3000 [ chodzi mi o tournamenta lub emblema ].To co znalazłem to tylko do "nowych" daiwek. P.T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Obawiam się, że do "staroci", to tylko Egi Special...Ale one jakoś straszliwie od fabrycznych się nie różnią. Jak Pan myślisz o takich "wycinankach-nawiercankach" i tym podobnych ażurowych konstrukcjach, to pozostaje tylko "własna rucznaja rabota"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Właśnie coś takiego [ ażurowo - wycinankowego] chodzi mi po głowie.Jak się nie kupi to trza będzie znaleźć tokarkę NCS [ czy jakoś tak ] i spróbować coś wymodzić !!! p.s. jakieś 2 miesiące temu coś takiego widziałem u nas na jerku do emblema [chyba RCS-a ]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi