Skocz do zawartości
  • 0

SPOTKANIE JERKBAIT.PL - 18 marca g. 18:00 - PRZEGLĄD SPRZĘTU PRZED SEZONEM

Friko

Pytanie

Witam Wszystkich

nadszedł czas na kolejne, comiesięczne spotkanie Forumowiczów jerkbait.pl. Jak zawsze spotykamy się w trzecią środę miesiąca, w bieżącym miesiącu termin spotkania wypada 18 marca, godz. 18:00

Jeżeli chodzi o miejsce spotkania - spotykamy się jak zwykle w Tawernie:

TAWERNA Tuż za horyzontem

Przystan WTW Warszawa

http://www.tuzzahoryzontem.pl

link do mapki dojazdowej

http://www.tuzzahoryzontem.pl/?nav=2,1

Tym razem trochę zmieniamy formułę. Ponieważ dla wielu wrótce rozpocznie się właściwy sezon wędkarski, postanowiliśmy zamiast tematycznej prezentacji marcowe spotkanie poświęcić przeglądowi sprzętu wędkarskiego przed sezonem

W tym celu Remek, Gumofilc oraz ja przyniesiemy swoje zestawy (kije, kołowrotki) spinningowe i castingowe i opowiemy krótko co do czego będzie nam służyć - w jakich warunkach, jakie ryby na nie łowimy. Opowiemy również krótko o zasadach konserwacji wędzisk i kołowrotków jak również o projektach dotyczących nowego sprzętu (planowanych zakupach oraz kijach w budowie).

Zachęcamy Forumowiczów do przyłączenia się do nas Przynieście również własny sprzęt, wymienimy się doświadczeniami :D

Mam również nadzieję że na marcowym spotkaniu podyskutujemy również w jakiej formule będziemy się spotykać w kolejnych miesiącach - bliskość rzeki i nadchodząca wiosna skłaniają mnie osobiście do pomysłu żeby kwietniowe spotkanie zorganizować już typowo wędkarsko nad rzeką ze zbiórką (przed lub po łowieniu) w Tawernie - rzucam to jako pomysł pod dyskusję na spotkaniu.

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Dopisuję kolejnych chętnych:

1.remek

2.Gumofilc

3.friko

4.Slider

5.Włóczykij

6.Maciejowaty

7.adasio

8.Tommek

9,10. monini + wujek

11.radekg

12.pablom

13.king

14.maroni

15.luka81

16.BartekP

17.OloPe

18.nemo

19.kryst

@kryst - ale żeś się czepliwy zrobił <_<

@all

wygląda na to że przytargamy trochę sprzętu: remek na pewno swoje megabassy, evergreeny, multiplikatory, Gumow swoje talony i lamiglasy, kołowrotki daiwy i slammer, ja jak juz obieciałem ostatniego Lamiglasa 1142L i może oczko mocniejszego Titaniuma i w celach poglądowych klasyka Talona 10'0'MF2 - w ramach miniprzeglądu pod kątem wiosennej/wczesnoletniej rzeki. Może jeszcze jakiś dżapanstajlowy casting i Antaresa AR ze szpulka yumei.

Jakby ktoś miał jakieś zamówienie na przypomnienie sobie czegoś z naszych zbiorów :lol: czy to z wędek czy kołowrotków to proponuję rzucić tu hasło, a nuż się znajdzie :D

mam tylko nadzieję że uda mi się wykurować do środy, bo na razie jakaś infekcja mnie dopadła :angry:

Pozdrawiam

• 0

Podsumowuję zatem jutrzejszy skład:

1.remek

2.Gumofilc

3.friko

4.Slider

5.Włóczykij

6.Maciejowaty

7.adasio

8.Tommek

9,10. monini + wujek

11.radekg

12.pablom

13.king

14.maroni

15.luka81

16.BartekP

17.OloPe

18.nemo

19.kryst

20.rognis_oko

21.Trudny

22.Kubson

23.Singor_ths

całkiem, całkiem muszę powiedzieć :D mam nadzieję że remek przybędzie punktualnie albo nawet lekko przed czasem, bo film wskazane byłoby puścić o 18:00. Od 19:00 ekran i rzutnik będą zarezerwowane dla żeglarzy, którzy też mają w tawernie spotkanie. Chyba, że się jakoś z nimi dogadamy

• 0

Dokładnie - będzie film w którym pokazane będzie wszystko :D

Remku,

Bardzo śmiała deklaracja <_< Wszystko! Z tego względu, i tylko z tego względu, zahaczę o spotkanie. Bardzo to wszystko chcę zobaczyć :lol: :lol: :lol: <_<

Wiem, wiem ... ale będzie moim zdaniem wystarczająco.

R.