Skocz do zawartości
  • 0

SPOTKANIE JERKBAIT.PL - 18 marca g. 18:00 - PRZEGLĄD SPRZĘTU PRZED SEZONEM

Friko

Pytanie

Witam Wszystkich

nadszedł czas na kolejne, comiesięczne spotkanie Forumowiczów jerkbait.pl. Jak zawsze spotykamy się w trzecią środę miesiąca, w bieżącym miesiącu termin spotkania wypada 18 marca, godz. 18:00

Jeżeli chodzi o miejsce spotkania - spotykamy się jak zwykle w Tawernie:

TAWERNA Tuż za horyzontem

Przystan WTW Warszawa

http://www.tuzzahoryzontem.pl

link do mapki dojazdowej

http://www.tuzzahoryzontem.pl/?nav=2,1

Tym razem trochę zmieniamy formułę. Ponieważ dla wielu wrótce rozpocznie się właściwy sezon wędkarski, postanowiliśmy zamiast tematycznej prezentacji marcowe spotkanie poświęcić przeglądowi sprzętu wędkarskiego przed sezonem

W tym celu Remek, Gumofilc oraz ja przyniesiemy swoje zestawy (kije, kołowrotki) spinningowe i castingowe i opowiemy krótko co do czego będzie nam służyć - w jakich warunkach, jakie ryby na nie łowimy. Opowiemy również krótko o zasadach konserwacji wędzisk i kołowrotków jak również o projektach dotyczących nowego sprzętu (planowanych zakupach oraz kijach w budowie).

Zachęcamy Forumowiczów do przyłączenia się do nas Przynieście również własny sprzęt, wymienimy się doświadczeniami :D

Mam również nadzieję że na marcowym spotkaniu podyskutujemy również w jakiej formule będziemy się spotykać w kolejnych miesiącach - bliskość rzeki i nadchodząca wiosna skłaniają mnie osobiście do pomysłu żeby kwietniowe spotkanie zorganizować już typowo wędkarsko nad rzeką ze zbiórką (przed lub po łowieniu) w Tawernie - rzucam to jako pomysł pod dyskusję na spotkaniu.

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

a tak przy okazji: to mieliśmy wczoraj możliwośc obejrzenia naprawdę kupy przedniego sprzętu :mellow:

Mi najbardziej podobały się dwa spinningi z pracowni Romana Pietrzaka: lekki rzeczny uniwersałek (na Batsonie XST, chyba 1143F?) którego szczęśliwym posiadaczem jest @pablom, oraz poręczny łódkowy spinn zaprezentowany przez @BartkaP (na blanku Batsona IP 230cm) w bardzo wysmakowanym wykończeniu :o

Może byście chłopaki wsadzili tutaj jakąś fotkę tych kijków?

• 0

a tak przy okazji: to mieliśmy wczoraj możliwośc obejrzenia naprawdę kupy przedniego sprzętu :mellow:

Mi najbardziej podobały się dwa spinningi z pracowni Romana Pietrzaka: lekki rzeczny uniwersałek (na Batsonie XST, chyba 1143F?) którego szczęśliwym posiadaczem jest @pablom, oraz poręczny łódkowy spinn zaprezentowany przez @BartkaP (na blanku Batsona IP 230cm) w bardzo wysmakowanym wykończeniu :o

Może byście chłopaki wsadzili tutaj jakąś fotkę tych kijków?

Ten IP to Olape, więc jestem za banem :mellow:

Fotki????? Jak w końcu odbiorę aparat możesz na coś tam liczyć