saw Opublikowano 21 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Ciężko się podbiera rybęw tych butach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locutus85 Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 (edytowane) Ktoś poleci jakiś pontonik do jerkowania ? Coś bardzo stabilnego no i jakie wymiary minimalne ? Edytowane 18 Października 2014 przez Locutus85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 19 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Moim zdaniem 3,20 dla jednej osoby do minimum, ponton ma niesamowitą stabilność ale niestety ma tendencję do obracania się już przy lekkim wietrze a nawet podczas jerkowania nie mówiąc o ściąganiu większych woblerów. Kotwiczenie nawet przy flaucie wskazane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maweric Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Kotwiczenie wskazane, ale 2x5 kg załatwia wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Ktoś poleci jakiś pontonik do jerkowania ? Coś bardzo stabilnego no i jakie wymiary minimalne ?Ja chyba od trzech lat używam Pro Marine 3,2 ze sztywną podłogą i nie narzekam.Nawet jerkując w dwie osoby nie mam żadnych problemów i taki podest jaki używa Sławek nie jest mi do niczego potrzebny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny1 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Również używam pro marine 3,20 ze sklejką... sprawdza się... podest jest zbędny jak łowisz sam... jest wystarczająco stabilny aby po prostu stanąć na ławeczce i spokojnie jerkować... trochę nieprzyjemnie się ugina, ale 90 kg na 100% utrzyma...co do obracania się super sprawdza się dryfkotwa - ale musi choć trochę wiać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi