GrynszpaN Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 Proszę o opinie na temat tych wyrobów firmy Cormoran. Z tego co widzę można je dostać za około 7-9 €, lub okazyjnie u nas widziałem 14 cm po ok 30,00 zł. Jest tylko pytanie czy są warte zachodu.Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 kup sobie lepiej slidera 12, albo cos z kolekcji tomka siudaka, bedziesz mial wiecej radochy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 Witaj,Osobiście nie użwyałem tej przynęty. Teraz mi się przypomina, że widziałem ją gdzieś w sklepie (chyba nawet w jerku). Niestety niewiele mogę na jej temat powiedzieć. Trzeba by ją wrzucić do wody i kilka razy szarpnąć Pozdrawiam Remek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siudak Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Gdybym mógł takiego dostać w swoje ręce na kilka dni to by było po sprawie chyba pogadam z chłopakami z Jerka. <_< Jak tak na niego patrzę to przypomina jeden model Yokozuny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Masz racje Tomku , ma ladny ksztalt , piekny kolor i szkliste oczko ... z wygladu jest ciekawy . Jak pracuje ? .. trzeba by go rzucic i posmyczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 rzucalem, smyczylem i ... wole slidera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Wole Zipa-12 Yokozuny , potem Slidera-12 Salmo a potem testa reszta.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siudak Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 @Pitt, więc nie ma co się wygłupiać tylko zając się swoją robotą jerk z cięzkiego bukowego drewna będzie dużo lepiej pracował niż plastikowe cacko. Złapałem namiar na sambę to egzotyczne afrykańskie drewno. Jest lżejsze od buczyny i pozwoli mi zrobić kilka modeli większych jerków nie zwiększając drastycznie ich masy. W przypadku przynet 14 - 16cm nie powinienem przekroczyć 80 gramów. siudak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Warto tez przyjrzec sie woblerom tej firmy. Nabylem taka barylke ze sporym sterem i zachowuje sie bardzo dobrze.Chyba nawet kotwice byly do przyjecia...Podobnie jak woblery Kamatsu, niektore ksztalty wygladaja dziwnie znajomo.... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siudak Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Woblerki ładne i na pewno tym większym doookładnie się przyjrzę co do Kamatsu to fakt że wiele topowych modeli wisi u nich na wieszakach. Ja też dużo podpatruję u innych i staram się odwzorowac oryginały by w ten sposób poznać ich budowę i zrozumieć wszelkie zależności. Pomaga mi to w tworzeniu nowych ciekawych wobków. siudak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 @GrynszpaN, solidnie przetestuję tego jerka w maju. Później zeznam jak było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zewu Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 solidnie przetestuję tego jerka w maju. Później zeznam jak było Ciekaw jestem wyników testów, więc odświeżam temat. Warto kupować te jerki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi