kwasik Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Coś drgnęło na forum FORS w kwestii Towarzystwa Przyjaciół (Rzeki) Drwęcy. Może sprawa wreszcie ruszy?Szczegóły na FORS-ie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 13 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Coś znów drgnęło w kwestii Towarzystwa Przyjaciół Rzeki Drwęcy. Może sprawa wreszcie ruszy?Szczegóły na FORS-ie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Żeś mnie rozbawił. Oni tam chyba mają drgawki, skoro drga im już cztery i pół roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Z chęcią bym również zgłębił temat... ale posty są sprzed 4 lat, jak już zauważył kol. joker. No chyba, że jest na forsie gdzieś jeszcze wątek dotyczący tej sprawy (ja niestety nie odnotowałem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 14 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Jest nowy wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi