francisco scaramanga Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Polacy są świetnym, twórczym narodem tylko przez brak zgody i jednego punktu wspólnego ciągle skaczemy sobie do gardeł. Brak zgody nie buduje tylko rujnuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Polacy są świetnym, twórczym narodem tylko przez brak zgody i jednego punktu wspólnego ciągle skaczemy sobie do gardeł. Brak zgody nie buduje tylko rujnuje.Tak a wszędzie na świecie to ludzie w mleku się kąpią i zajmują się jedynie wyznawaniem sobie miłości.Jeżeli myslisz że wszędzie jest dobrze tylko nie w Polszy to chyba nie włączałeś dawno telewizora Co do jednego punktu to naszczęscie u nas tak nie ma że trzeba go mieć aczkolwiek są tacy co by chcieli żeby tak było np PISIORY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 IZRAEL, TURCJA, ZEA w tych krajach to o czym pisałem nie jest tematem tabu wręcz przeciwnie. Polecam kiedyś odwiedzić.Tak telewizora dawno nie włączałem bo wystarczy mi posłuchać ludzi i popatrzeć na ten kraj, lubię mieć własne zdanie a nie być poddawany socjotechnice medialnej. Hmmm PISIORY.. mi nic nie zrobili i zdawkowa dyskusja na temat partii politycznych niczemu nie służy. Każdy znajdzie coś dla siebie i w jakimś kierunku się zwróci. Patrząc obiektywnie w każdej formacji politycznej znajduję coś dla siebie ale teksty typu KOMUCHY PISIORY ZŁODZIEJE HOMOSIE to dla mnie mocno subiektywne podejście do tematu więc rzeczowo nie pogadasz.Zresztą regulamin J.PL mówi jasno, że dyskusje o polityce są mocno nie wskazane.Miłego ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Głowy nie dam, ale tą wędęczkę z ostatniego postu pierwszej strony, chyba posiada mój kolega, chodzi mi o model pod numerem 269. Na dniach zrobię fotkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex62 Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Nie da się ukryć że nie dość że w katalogu jest hand-madowy sprzęt,to jeszcze było co na niego łowić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Nie gdzies z 90-tych? Podobna kiedys mialem Chyba nawet wcześniej. Kojarzę jedynie, że krążyła legenda w mojej mieścinie, o wyższości tej z Kędzierzyna nad tą z Gorzowa ale już 100% pewności nie mam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Chyba nawet wcześniej. Kojarzę jedynie, że krążyła legenda w mojej mieścinie, o wyższości tej z Kędzierzyna nad tą z Gorzowa ale już 100% pewności nie mam Jeśłi mnie pamięć nie myli była tylko jedna: z Gorzowa. Ta z Kędzierzyna była tylko tam konfekcjonowana. U. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarpio Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 (edytowane) http://www.wbc.poznan.pl/dlibra/docmetadata?id=2589&from=publication Hula? Bo pod Androidem mi się nie otwiera.Rewelacja ten katalog. Mam trochę sprzętu retro, głównie stare wahadłówki które kolekcjonuję. Edytowane 12 Stycznia 2015 przez tarpio 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fred Arbogast Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 (edytowane) O jej jakie cudeńka....Posiadam kilka sztuk tych modeli z czerwonym oczkiem po lewej....Może ktoś wie jaką nazwę nosiły te modele....Kupiłem z rok może więcej wzorowaną na nich blaszkę ,ale z cieńszej blachy i z dodat.kotwiczką pod nazwą Karna Ekspedycja.A jaką nazwę miały te ,podpowie ktoś. Edytowane 12 Stycznia 2015 przez Fred Arbogast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fugazi Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 (edytowane) Nie gdzies z 90-tych? Podobna kiedys mialem W '90 to się na japońskie Super Shinobi łowiło , na Cormorany, Strofty i inne zachodnionowoczesne powrósła. Z plecionkami włącznie. Zaś ta ze zdjęcia to mi raczej wczesnym Gierkiem zalatuje Edytowane 13 Stycznia 2015 przez Fugazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Obstawiam lata 80te Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackfury Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Obstawiam lata 80te i to opakowanie. Cudne w swojej prostocie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarpio Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 (edytowane) O jej jakie cudeńka....Posiadam kilka sztuk tych modeli z czerwonym oczkiem po lewej....Może ktoś wie jaką nazwę nosiły te modele....Kupiłem z rok może więcej wzorowaną na nich blaszkę ,ale z cieńszej blachy i z dodat.kotwiczką pod nazwą Karna Ekspedycja.A jaką nazwę miały te ,podpowie ktoś.Te blaszki to krakowskie kąckówki. Edytowane 13 Stycznia 2015 przez tarpio 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Mam jeszcze takich kilkanaście Te środkowe najszersze zabójcze na szczupalki w największy upał jak już na nic nie chcą ani spojrzeć.Mam je w pudełku ale traktuję jak relikwie.Trafiają na agrafkę raz na kilka lat w calkowicie beznadziejnych sytuacjach i to w miejscach gdzie wiem że napewno nie ma zaczepów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Jak oglądam te zdjęcia , to wracają wspomnienia . Jestem znowu małym chłopcem i grzebie sprzęcie wędkarskim mojego dziadka . Jestem pewien że na zdjęciach z katalogu rozpoznałem dwa kołowrotki , które posiadał dziadek .Piękny temat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarpio Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Odświeżam wątek. Kolejne starocie z moich zbiorów. Szkoda że już takich nie robią. Stary Rilleh 57 pracuje bez zastrzeżeń choć już dawno stuknęła mu 50-tka. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Ja na stanie mam jeszcze taką żyłeczkę ktoś się orientuje z jakich to lat ? Z tego co pamiętam to lata późne 80-90'. Pamiętam je. Jedną to mam do tej pory na kołowrotku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 (edytowane) Kurde... ja mam pełno takich starociów ,na niektórych uczyłem się łowic ,za znalazły by sie i stare bambusówki z przed kilkudziesięciu lat ,kołowrotki z ruchoma szpula ,i troche nowsze produkcji Czechosłowackiej,Radzieckiej ,i DDR,potem Silstary,Germiny nie wspominając juz o Literaturze... to wszystko gdzieś jest ... tylko gdzie ja to upchałem..? Edytowane 1 Lutego 2015 przez Greg1407 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 (edytowane) http://www.jakiepiekne.pl/images/pliki/muzeum-wedkarstwa-slupsk/wedki.swfMuzeum wędkarstwa w Słupsku. Edytowane 1 Lutego 2015 przez pisarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Ja pierwszy spining kupiłem właśnie w DDR, Germinę. Byłem w 7 klasie SP, na koloni - lata 80'te. Owy spin był najładniejszy, czerwony z porcelanowymi przelotkami, wow... Szkoda, że później się okazało, że był to kij na suma ( tak mi się wydaje ). Po łowieniu nim przez 0,5h miałem dość. Większość czasu przeleżał w pokrowcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Fajny temat.Ja od jakiegoś czasu na korkowa tablicę wieszam polspingowskie czaple. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarpio Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 (edytowane) Moje blaszki. Przeważają czaple, jest trochę Warszawskiego Suma, SPSW Kraków, Sprzęt Wędkarski Kraków i Dewar które ciężko już spotkać. Edytowane 3 Lutego 2015 przez tarpio 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Piękna kolekcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarpio Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Do twojej jeszcze daleko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Piotr chyba odwrotnie. Fajny zajob na długie zimowe wieczory bez wędki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi