wesol Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 A o to polska blaszka o nie polskiej nazwie, ciekaw jestem jak pracuje. Ma ktoś doświadczenie z ta blaszka, idzie na nią coś złapać? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Larsen to młodziak. Jest dobry w trolingu,lub na głębszej wodzie.Miał wadę - Był drogi drogi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Larsen to współczesna przynęta. Ciekawa konstrukcja. Ja miałem go w swoim pudełku krótko. Na mnie wrażenia nie zrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 (edytowane) Ciekaw jestem jak pracuje ten larsen ale poczekam do maja na próby. A teraz wrzucę trochę starsze blaszki. Edytowane 21 Stycznia 2016 przez Wesol 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 kilka cukierków: pakowane i błędy w produkcji.....oraz poddane wnikliwej kontroli.. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 moja nowa tablica 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 (edytowane) Fajnie być "wyrwanym" do takiej tablicy Edytowane 22 Stycznia 2016 przez BOB1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Piękny zbiór metali kolorowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarpio Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Kilku blaszek zazdraszczam. Piękny zbiór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Dzięki.Zbieractwo złomu to fajny zajob na dni bez wędki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejZareba Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Fajny zbieg okoliczności. Ja swoja "łychę" kupiłem w piątek Wersja współczesna Tę blachę będą chyba robili "do końca Świata i jeden dzień dłużej" Gdzie można nabyć takie cudo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Giełdy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogger1 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Również podziwiam Twoją "nową" tablice...tak trzymaj... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 A o to polska blaszka o nie polskiej nazwie, ciekaw jestem jak pracuje. Ma ktoś doświadczenie z ta blaszka, idzie na nią coś złapać?Pamietam największą promocję jaką wykonano dla tej blaszki - film WMH na którym łowiono kosmiczne ilości ryb. Kupiłem ją i ... nic nie złowiłem. Jej skuteczność znacząco odbiegała od zwykłego kopyta. Oczywiście na minus 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 (edytowane) Też podpuszczony przez reklamę onegdaj nabyłem i .....nic Edytowane 27 Stycznia 2016 przez slawek_2348 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 W porównaniu do kolekcji kolegów z wątku to ja dopiero raczkuję, ale coś tam stopniowo dokładam na razie do pudełeczka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Możesz coś napisać o tych blachach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 (edytowane) Sam niewiele wiem po za tym że są stare i rzadkie.Udało mi się trafić w trzech kolorach co myślę jest trudne do skompletowania.Większość które widziałem miały czerwony akcent na górze.Dodam że są z bardzo cienkiej blachy wykonane, idealne na szczupaki z płytkiej wody. Edytowane 30 Stycznia 2016 przez Wesol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 To wahadełka DEWAR. Piotruś @Tarpio ma na ich punkcie hopla???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarpio Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 To kopie francuskiej Eiry. Łowne są choć szkoda wrzucać je do wody. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mero Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 PZZ DEWAR Dąbrowa k/ WarszawyUl. Brukowa 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mero Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Moja tablica 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 "prawie" nowości 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Piekne zbiory kolego meroBob pokaz swój składzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Zapraszam do wątku "moja szafa" http://jerkbait.pl/topic/65671-moja-szafa/...lub do mnie do chaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi