darek1 Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Nie 'Abulec' lecz chęć szczerawyróżnia oddanego kolekcjonera... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Musze kiedys zajrzec do garazu dziadka. Wydaje mi sie, że zostalo po nim cos wiecej niz tylko wspomnienia. Sam na pewno mam u siebie w pudelkach cos co do kolekcji moglibyscie dolozyc. Sa przynety, ktore dzwigam a nigdy w zyciu na nie nie lowilem. Jak znajde czas to moze uda mi sie jakies fotki wrzucic. Na pewno mam takiego Heintza z kotwiczka w srodku. Pewnie Polsping tez sie znajdzie. Pogrzebiemy, zobaczymy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarpio Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 (edytowane) Moje czaple Edytowane 16 Marca 2016 przez tarpio 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Dziękuję ci za te fotografie. Uświadamiają mi jak daleka droga przede mną ... mam co robić na starość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarpio Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 (edytowane) Dziękuję ci za te fotografie. Uświadamiają mi jak daleka droga przede mną ... mam co robić na starość Wielu modeli jeszcze brakuje. A to moje ulubione blaszki z sygnaturą SPSW Kraków Edytowane 16 Marca 2016 przez tarpio 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mero Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Moje czapleKilka z nich mogłoby przelecieć na moją tablicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 W Kilka z nich mogłoby przelecieć na moją tablicę Wszystkie mogłyby przeleciec na moją 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 (edytowane) Mam bitą czaplę jakiej tu na zdjęciu nie ma -oczko i podwójne łuki skrzelowe,podobna do miedzianej przecierki najniżej pod 'haincami'. Edytowane 16 Marca 2016 przez darek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 (edytowane) Wszystkie mogłyby przeleciec na moją To nieloty...jestem pewien Edytowane 16 Marca 2016 przez BOB1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Mam bitą czaplę jakiej tu na zdjęciu nie ma -oczko i podwójne łuki skrzelowe,podobna do miedzianej przecierki najniżej pod 'haincami'.Dawaj foty ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarpio Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 To nieloty...jestem pewien Podwójne egzemplarze mogą polecieć na wymianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 ...za? nie masz jeszcze czegoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Dawaj foty ! Juterko bo muszę odnaleźć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarpio Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Dużo jeszcze brakuje, zwłaszcza w miedzi i mosiądzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Jak wypatrzysz coś u mnie to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarpio Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Wielu modeli jeszcze brakuje. A to moje ulubione blaszki z sygnaturą SPSW Kraków Kolego Piotrze... Tak sobie myślę... Jest duuuże prawdopodobieństwo, że niektóre z nich mieszkały kiedyś w moim pudełku!... Cieszę się, że trafiły w godne ręce! Pozdrawiam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 To i ja się pochwalę. Dziś wielkość"0" i jej bliskie okolice. To nie koniec publikacji. Sukcesywnie będę dorzucał co jakiś czas moje starocie.. Pozdrawiam. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarpio Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Wahadełka z logo Sprzęt Wędkarski Kraków. Chyba z cynku. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Ależ pięknie wyznakowane. Zero wątpliwości co to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Wahadełka z logo Sprzęt Wędkarski Kraków. Chyba z cynku.Pięknie zachowane! Cieszy fakt, że mimo różnych kolei losu naszego kraju, mamy piękny dorobek w postaci takich właśnie wędkarskich przynęt (i nie tylko) - pamiątek z dawnych lat! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarpio Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 (edytowane) Pięknie zachowane! Cieszy fakt, że mimo różnych kolei losu naszego kraju, mamy piękny dorobek w postaci takich właśnie wędkarskich przynęt (i nie tylko) - pamiątek z dawnych lat!Myślę że dla wielu współczesnych klepaczy blaszek wzorem były wahadła Kąckiego. Edytowane 17 Marca 2016 przez tarpio 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 A to mojego przyjaciela Mariana. Znakowane MM.Wstydu nie ma? 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 A to mojego przyjaciela Mariana. Znakowane MM.Wstydu nie ma? Nim doczytałem, byłem przekonany, że Nadrowskiego 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 A to mojego przyjaciela Mariana. Znakowane MM.Wstydu nie ma? Nie ma! Piękna! Wykonana z nierdzewki? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi