Skocz do zawartości

Łowcy wędkarskiej historii - śladami namacalnych dowodów

Matta

Rekomendowane odpowiedzi

Nikt mi nie chciał sprzedać takiej Mewy i Meppsa (przyznasz że zacny i dołączy do zacnych, pozyskanych ostatnio innych Meppsików ;)

A co do "szajby" to ...pełna zgodność :D. Nie pytaj ile zapłaciłem eurusów za ostatnia przesyłkę z Holandii! Po prostu szajba Panie :P  :D

• Like 2

Nikt mi nie chciał sprzedać takiej Mewy i Meppsa (przyznasz że zacny i dołączy do zacnych, pozyskanych ostatnio innych Meppsików ;)

A co do "szajby" to ...pełna zgodność :D. Nie pytaj ile zapłaciłem eurusów za ostatnia przesyłkę z Holandii! Po prostu szajba Panie :P  :D

Fajny mepsior i na bank warty co najmniej tyle ile zapłacileś za całość.

Gratuluje, ja przespałem licytację :)

• Like 1

No co Ty? oddam ci za ile chcesz + PP (jedna Kalewa zostanie u mnie i pójdzie do wody ;) )

pisz na priv

Dodam tylko, że jak się okazało, kupiłem ten zestaw od "swojaka" Poznaliśmy się na tegorocznych zawodach na Powidzu ...wygrał kategorię "Retro" :) ...świat jest mały :D

Edytowane przez BOB1

Alga od Suma :good:  :good:  :good:

Szukam takiej samej.

A ja myślałem, że tej największej szukasz...  Jam mam jeszcze taką jak ...dłoń, ale ma napis: SUM...

Wiesiu podzielił się widać z nami.. to bardzo miłe.

Poszukam dla niego czegos u siebie bo i ja dostałem kilka pieknych blaszek

Ja też dostałem fotki z blaszkami od niego.  Miałem już te modele więc odpuściłem.

Tak gadacie Chłopaki, jakby mnie tu nie było!... ;)

Jakoś tak fajnie i miło się zrobiło, choć na całe szczęście w tym wątku nie znalazł się dotychczas nikt, kto chciał by to popsuć :D

BRAWO MY :)

Fajny wątek fajni ludzie wiec nie ma powodu by szukać dymu:)

Brawo MY! ;)

Edytowane przez Dokuś
  • Like 1