BOB1 Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Nikt mi nie chciał sprzedać takiej Mewy i Meppsa (przyznasz że zacny i dołączy do zacnych, pozyskanych ostatnio innych Meppsików ) A co do "szajby" to ...pełna zgodność . Nie pytaj ile zapłaciłem eurusów za ostatnia przesyłkę z Holandii! Po prostu szajba Panie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Nikt mi nie chciał sprzedać takiej Mewy...Ja mam chyba taką Mewę!.... Szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Teraz ?! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Dokuś jak masz to ja z chęcią nabęde- bardzo je lubie ....a Bob już nie potrzebuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Nikt mi nie chciał sprzedać takiej Mewy i Meppsa (przyznasz że zacny i dołączy do zacnych, pozyskanych ostatnio innych Meppsików ) A co do "szajby" to ...pełna zgodność . Nie pytaj ile zapłaciłem eurusów za ostatnia przesyłkę z Holandii! Po prostu szajba Panie Fajny mepsior i na bank warty co najmniej tyle ile zapłacileś za całość.Gratuluje, ja przespałem licytację 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 To mnie pocieszyłeś. Ja wszedłem do chaty z roboty tak zrypany, że aż sam się dziwię, ze mi się przypomniało: co ja miałem przypilnować??? o ku...a! allegro!!! i rzut na taśmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 ..."chociaż może się mylę ... odkupie kalewy morsa i mewe za powiedzmy 3 dychy "... NIE! Tylko kalewy i mors ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 dawaj cene na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 (edytowane) No co Ty? oddam ci za ile chcesz + PP (jedna Kalewa zostanie u mnie i pójdzie do wody )pisz na privDodam tylko, że jak się okazało, kupiłem ten zestaw od "swojaka" Poznaliśmy się na tegorocznych zawodach na Powidzu ...wygrał kategorię "Retro" ...świat jest mały Edytowane 17 Listopada 2016 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 to sie wymienimy, pomysle popatrze... podeślij fote bicia morsa... wygląda na to które lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 ...jak tylko odbiorę...a jak znam moją pocztę, to może potrwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 spoko, ja jestem cholernie cierpliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 (edytowane) To nie był taki mepps? Edytowane 17 Listopada 2016 przez Gofer2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Fajne stadko od Wiesia @Dokuś Dzięki WiesiuTak przy okazji zwracam uwagę na zbrojenie Gnoma od Suma Warszawa...podwójna kotwica, lutowana 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarpio Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Alga od Suma Szukam takiej samej. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość outsider44 Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Alga od Suma Szukam takiej samej.Urwałem taką w ZZ. Podać namiary GPS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Wiesiu podzielił się widać z nami.. to bardzo miłe.Poszukam dla niego czegos u siebie bo i ja dostałem kilka pieknych blaszek Dziękuję Wiesław. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarpio Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Ja też dostałem fotki z blaszkami od niego. Miałem już te modele więc odpuściłem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Jakoś tak fajnie i miło się zrobiło, choć na całe szczęście w tym wątku nie znalazł się dotychczas nikt, kto chciał by to popsuć BRAWO MY 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Fajny wątek fajni ludzie wiec nie ma powodu by szukać dymu:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarpio Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 (edytowane) Pudełko Polsping od forumowicza Banjo. Bardzo dziękuję.Trafił się się też przerabiany mały Sumek. Edytowane 19 Listopada 2016 przez tarpio 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Ileż ja tych pudełek zniszczyłem/wyrzuciłem za małolata. Dziś nie wiem czy z jedno znajdę w ojca szpargałach :-(Wartość takich rzeczy docenia się po latach :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Pudełko Polsping od forumowicza Banjo. Bardzo dziękuję.Trafił się się też przerabiany mały Sumek.Bardzo ładnie wyczyściłeś pudełko . Już wiem do kogo zgłosić się . Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 (edytowane) Alga od Suma Szukam takiej samej.A ja myślałem, że tej największej szukasz... Jam mam jeszcze taką jak ...dłoń, ale ma napis: SUM... Wiesiu podzielił się widać z nami.. to bardzo miłe.Poszukam dla niego czegos u siebie bo i ja dostałem kilka pieknych blaszekJa też dostałem fotki z blaszkami od niego. Miałem już te modele więc odpuściłem.Tak gadacie Chłopaki, jakby mnie tu nie było!... Jakoś tak fajnie i miło się zrobiło, choć na całe szczęście w tym wątku nie znalazł się dotychczas nikt, kto chciał by to popsuć BRAWO MY Fajny wątek fajni ludzie wiec nie ma powodu by szukać dymu:)Brawo MY! Edytowane 19 Listopada 2016 przez Dokuś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarpio Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Bardzo ładnie wyczyściłeś pudełko . Już wiem do kogo zgłosić się . PozdrawiamPudło pełne, trzeba szukać następnego 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi