mar233 Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Piotrek a czy widziłes takie pudełka bez napisu na pokrywce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarpio Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 (edytowane) Piotrek a czy widziłes takie pudełka bez napisu na pokrywceTak, nawet miałem takie jedno. Są chyba z późniejszej produkcji. Edytowane 19 Listopada 2016 przez tarpio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar233 Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 dzieki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Pudło pełne, trzeba szukać następnego No nie - takie precjoza na kupkę i w "skarpetę" ? To czysta tezauryzacja,a nie kolekcjonerstwo . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MieczysławS Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Fajne stadko od Wiesia @Dokuś Dzięki WiesiuP1080246a.jpgTak przy okazji zwracam uwagę na zbrojenie Gnoma od Suma Warszawa...podwójna kotwica, lutowanaRównież tak zbroję (w podwójną kotwicę) obecnie, ale tylko błystki łyżko-podobne, gdyż często kładę je podczas łowienia na dnie.Błystki w kształcie łyżki mają taką właściwość, że prawie zawsze opadają na dno wypukłą stroną.Należy więc zwrócić uwagę, aby ostrza kotwicy były od wklęsłej strony błystki, wówczas w 9 na 10 przypadków będą skierowane do góry, nie czepiając niczego na dnie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MieczysławS Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Wiesiu podzielił się widać z nami.. to bardzo miłe.Poszukam dla niego czegos u siebie bo i ja dostałem kilka pieknych blaszek dod wiesia.jpgDziękuję Wiesław.Troć 2 - to kopia Meppsa Adour nr 2 i to najstarszej generacji tych błystek. W oryginale, to błystka z przednim obciążeniem, ale jak widać i z przeciążonym korpusem, zmontowana jako klasyczna obrotówka z obciążeniem pod listkiem również daje radę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powell Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 (edytowane) ? ? Edytowane 21 Listopada 2016 przez border river 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 ? ? Co to za złomowisko . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 może nie aż takie stare ale w kartach historii polskiego spiningu te wobki zapisały się dużymi literami 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 To napisz o tym coś więcej. Wiedza tutaj obecnych nie jest absolutna (na pewno moja ) Te żuki to chyba Mleczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 (edytowane) boleniówka jak i żuki wyszły z pod ręki Darka Mleczkiżuczki były w swoim czasie dość łatwo dostępne <można je było kupić w kilku sklepach w Polsce według wielu są to do dziś najlepsze smużaki kleniowo jaziowe.Natomiast wobek boleniowy jest jednym z tych boleniówek którymi Darek zdobywał mistrzostwo Polski w spiningu Na samym początku wobki te były owiane największą tajemnicą ,w pózniejszym czasie Darek postanowił się nieco nimi podzieli jednakże nigdy nie trafiły do sklepowej sprzedaży do dziś to niemal nie osiągalne boleniowe wobki Edytowane 21 Listopada 2016 przez pit1982 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasyl Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 (edytowane) pit1982 wrzucił byś zdjęcie malowania tych żuczków od dołu. Edytowane 21 Listopada 2016 przez TroutFan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 proszę bardzo są też w wersji brązowej 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Swojego czau na dolnej pasłęce kleniowy kiler kolegów z Elbląga. Muszę poszukac mam ich gdzieś kilkaDzisiaj dotarła do mnie kolejna partia ukochanych czapli plus wydraW śród nich mój pierwszy mały rekin. Od razy z fajną czytelną sygnaturąOraz "zagadka"Pozdrawiam 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarpio Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Rekin super 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Rekin genialny! tym bardziej mi się podoba, że póki co ten model omija mnie szerokim łukiem u mnie stan posiadania...zero 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mero Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 (edytowane) Podzielam opinię super Edytowane 22 Listopada 2016 przez mero 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Weźcie się do roboty tzn poszukiwań coby wątek nie spadł na drugą stronę ???????????? Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 (edytowane) Mój cały czas gania po pudełku inne blaszki szczególnie uparł się na płoć polspiningu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 22 Listopada 2016 przez Franc 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid@ Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Dwa kije wykopane z garażu , cast five star 3m abu i jakiś sowiecki spin Orientujecie się z jakich lat mogą pochodzić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid@ Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Mój cały czas gania po pudełku inne blaszki szczególnie uparł się na płoć polspininguMorzysz go głodem, to gania płotki... Znajdź mu coś do pary, to będzie żył miłością... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Lata 80' tych patyków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Lata 80' tych patyków A nie siedemdziesiąte? Jeśli osiemdziesiąte, to chyba wczesne... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Franc rekiny też są stadne. Jeżeli uznasz że twój czuje się samotny to moje stado czterech sztuk a chęcią go przyjmie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi