Dokuś Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Tymczasem na wsi u rodziców, na korku błyszczą sobie zabawki z mojego dzieciństwa... Może nie są to jakieś wartościowe dla kolekcjonerów okazy, ale dla mnie mają wartość inną - sentymentalną... Z każdą związana jest jakaś historia/przygoda z moich młodzieńczych lat... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Tymczasem na wsi u rodziców, na korku błyszczą sobie zabawki z mojego dzieciństwa... Może nie są to jakieś wartościowe dla kolekcjonerów okazy, ale dla mnie mają wartość inną - sentymentalną... Z każdą związana jest jakaś historia/przygoda z moich młodzieńczych lat... Czy ta obrotówka na tablicy, to "Corona"?Kiedyś łowiłem podobnymi obrotami i chyba właśnie nazywały się "Corona". Choć nie mam pewności , pamięć szwankuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 (edytowane) Czy ta obrotówka na tablicy, to "Corona"?Kiedyś łowiłem podobnymi obrotami i chyba właśnie nazywały się "Corona". Choć nie mam pewności , pamięć szwankuje.Zgadza się, to Corona. Edytowane 4 Grudnia 2016 przez Dokuś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Dawaj dolny rządek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Dawaj dolny rządek Boję się... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Nie bój nic...podawaj- jakoś to wytrzymamy!Jak zrobię zdj i podam to ciśnienie niektórym podskoczyc.d.n. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 o ja się chyba wyloguję na dzisiaj wystarczą mi dzisiejsze emocje w pracy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Te blaszki to są strasznie stare i ...były mocno zakurzone i ...ten kurz z tych w górnym rzędzie spadł na te zakurzone w dolnym rzędzie i ...nic nie widać... O! I jeszcze kaszel mnie złapał!... ...Mus do apteki... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolinka666 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Witam,mam prośbę o pomoc w indentyfikacji . Wobki na pewno są krajowe,kupione ok 1995 roku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Mewki przyleciały do Gdańska Dziękuję Wiesiu! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Mewki przyleciały do Gdańska Dziękuję Wiesiu!Lepiej będą się czuły nad morzem! Moje Morsy też wolałyby być bardziej na północy, bo przebywały w towarzystwie Alg (morskich?) i teraz wirusy mają i jakieś Gnomy ich pilnują!... ;) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 A jakiś rekin, nie robi ci niepotrzebnego zamieszania w tym stadzie i chciałbyś go skasować? To śmiało do mnie ... nie da rady mojemu killerowi ABU 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Wiem gdzie żeruje Rekin, to myślę, że i on niedługo ...popłynie! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Tymczasem... Kto rozpozna? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Wiesiu chyba dostane zawału przez Ciebie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Mewki przyleciały do Gdańska Dziękuję Wiesiu!Mewki to w Gdańsku były od "zawsze" 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 (edytowane) Wiesiu dostałem zwału.Unikaty na skalę światową , mogę ze 100% przekonaniem powiedzieć .I oczom nie wierze tam jest moja czapelka A ja chyba z konkursu jestem wyeliminowany Edytowane 8 Grudnia 2016 przez Franc 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Z kim trzeba sie wódki napic by ta czapelka trafila do mnie??? I ile tej wódki? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 (edytowane) Ja nie wiem ile sie trzeba napić na uspokojenie? Co tu się w ogóle dzieje? Stres w pracy a nadzieja na relaks tutaj idzie się ....!!!Ja już nawet nie usiłuję tego komentować ... głupi jestem A więc (nie zaczyna się zdania od a więc!) zapraszam do mojego wątku "moja szafa" tak dla odreagowania Zacząłem wrzucać wczorajsze nabytki ... Edytowane 8 Grudnia 2016 przez BOB1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi85 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Może i ja dorzucę trochę zdjęć mojego "złomu".- na początek sama paletka, ale co istotne z czaplą: - kilka krakusów: - jakieś tam podstawowe modele suma i blach z czaplą: - na koniec kilka ciekawszych meppsów: 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi85 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 - cd. meppsów: 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Czekałem, kiedy wreszcie zdecydujesz się pokazać swoje skarby ... robią wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi85 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Czekaj, czekaj jeszcze coś się znajdzie: 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi85 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 I ostanie meppsy: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi85 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 A na koniec "marzenie każdego kolekcjonera":- aby było stare - i aby było tego dużoBlaszki nieużywane, ale swoje w garażu odleżały i stąd nabrały tej szlachetnej patyny a celofan na żadnej nie przetrwał w stanie nienaruszonym. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi