darek1 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 I ja Ciebie też!!...odpisał znajomy jak dostał kartkę z rozmytym atramentem wolałbym nie ZŁAPAĆ...i dlatego łowię?! zamiast zwiedzać domy pełne uciech . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 I ja Ciebie też!!...odpisał znajomy jak dostał kartkę z rozmytym atramentem wolałbym nie ZŁAPAĆ...i dlatego łowię?! zamiast zwiedzać domy pełne uciech .??? ...ale co tam, Gwiazdka idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Pozdrawiam serdecznie ,Oczywiście!tak mi się skojarzyło...tak jak nie trawisz słowa 'pletka',mnie znowu nie pasuje 'złapać'... Sam jak palec,w święta to chyba ponurkuję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 (edytowane) ..."złapaliście" było zamierzone ... bo to magiczna ryba "jedyna taka" (jak to sam? ciepło pomyślę o Tobie i już jesteśmy razem ) Edytowane 20 Grudnia 2016 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Mój top grudzień 2016Hej Jacek, zachowane w dobrym stanie masz te blaszki... Do łowienia, czy do kolekcji? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 U mnie w pudełkach znalazłem takie cuda Może ktoś z kolegów rozpoznaje:)??? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Ten woblerek nie daje mi spokoju. Ma stery podobne do woblerków DAM tzw. "łyżeczka" z literą z pośrodku steru.Ktoś z kolegów zna lub wie coś więcej na temat tego woblerka??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 To woblerek z za wschodniej granicy, przywożone były takie na początku lat 90.Miał bardzo słaba powlokę lakierniczą. Gdzieś w szpargałach powinienem jeszcze chyba takie mieć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Hej Jacek, zachowane w dobrym stanie masz te blaszki... Do łowienia, czy do kolekcji?@Dokus w oryginale jak fajnie zachowane to do kolekcji , a jak mają jakieś ubytki , uszkodzenia to mam takiego przyjaciela który mi je do świetności przywraca i wędkuje na nie z bardzo dobrym skutkiem . Tak perfekcyjnie przewija na nowo ze bija na łeb oryginały [emoji3][emoji6] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 @Dokus w oryginale jak fajnie zachowane to do kolekcji , a jak mają jakieś ubytki , uszkodzenia to mam takiego przyjaciela który mi je do świetności przywraca i wędkuje na nie z bardzo dobrym skutkiem . Tak perfekcyjnie przewija na nowo ze bija na łeb oryginały [emoji3][emoji6]Ja też coś czasami "ukręcę"... Jak będziesz chciał, to zrobię Ci jakąś pstrągówkę "na farta", może też ładnie wyjdzie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Niedawno jeden z kolegów z JB sprzedawał części do błystek, które również stanowią historię polskiego spiningu... Kupiłem trochę komponentów i złożyłem w całość... (Te z fotek są prezentem dla jednego z kolegów ) Jak widać, Twoje błystki Jacku, wykonane są z większą precyzją! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Ktoś zabierze jak nic, te błystki na łososie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Ktoś zabierze jak nic, te błystki na łososie Zgadza się Robercie! To typowo trociowo-łososiowe modele. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 (edytowane) Ja błystek niestety nie robię ale po co mam robić, skoro mam przyjaciela Mariana i on się tym zajmuje?! Logo MMOstatnio, zaskoczył mnie obrotówkami z korpusem z kości (te z korpusami aluminiowymi, już na płytkich łowiskach przetestowałem ) Edytowane 22 Grudnia 2016 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Ja błystek niestety nie robię ale po co mam robić, skoro mam przyjaciela Mariana i on się tym zajmuje?! Logo MMOstatnio, zaskoczył mnie obrotówkami z korpusem z kości (te z korpusami aluminiowymi, już na płytkich łowiskach przetestowałem )Bardzo ciekawa konstrukcja! Korpus z kości - hmmm... - to dla mnie nowość. Pewnie jest lekki i błystka nadaje się na płytsze miejsca... A jak z trwałością? Nie pęka? (Kość - jest dość podatna na pęknięcia w spotkaniu twardym podłożem...) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Chyba powinniśmy przenieść ten temat do np. "castingowej cafeiki"? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Przepiękne , Wiesiu trociowe blaszki [emoji106]Robert trochę tu namieszałeś tymi błyszczami [emoji846] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Sorki. Dla tego trzeba przenieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Chyba powinniśmy przenieść ten temat do np. "castingowej cafeiki"? Po co? Tu nam dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 No to już wiadomo kto łyknął korpusu do Bro- Fishów. :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 No to już wiadomo kto łyknął korpusu do Bro- Fishów. :D Ten ktoś, przy okazji "łyknął" za dużo beczułek. Bo zakłada je nawet w miejsce gdzie nie są potrzebne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 ...o czym piszecie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 (edytowane) Ten ktoś, przy okazji "łyknął" za dużo beczułek. Bo zakłada je nawet w miejsce gdzie nie są potrzebne.Beczułek nie było w ofercie ale wszystko pozostałe wiedział co brać. @ Dokuś jakbyś miał nadmiar beczułek to chętnie przygarnę. Edytowane 23 Grudnia 2016 przez Rajfel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Ten ktoś, przy okazji "łyknął" za dużo beczułek. Bo zakłada je nawet w miejsce gdzie nie są potrzebne.Wszystko jest wiernie odwzorowane na oryginałach, każdy najdrobniejszy element (nawet długość i nawinięcie drutu jest na wzór oryginałów). Każdy model jest zgodny z wzorem oryginału - nie dawałem, ani nie odejmowałem żadnych elementów (np. beczułek, czy stożków). ...o czym piszecie? Piszemy o budowie i komponentach błystek Bro Fish Robercie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi