Greg1407 Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Ja mam jeszcze trzy inne CM (nowe) wkrótce pokażę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Ostatnio nabyty czerwony Consul. Ale w sumie zastanawiam się, czy ten multik miał duży wpływ na historię Polskiego spina? Dołączył do złotego i zielonego. Jest jeszcze różowy i podobno srebrny ... gdyby ktoś coś?! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Kolejny mój zestawik w "dziewiczym stanie" zdobyty jakiś czas temu Sprzęt na który łowili nasi Kadrowicze w latach 90 tych, oraz nieliczna grupa spinningistów którzy mogli sobie pozwolić na wydatek kilkunastu milionów zł (oczywiście przed denominacja zł) Do podkreślenia klimatu albumik z pocztówkami "ryby słodkowodne" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MieczysławS Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Tym razem stare francuskie obrotówki typu in-line Arc En Ciel, oryginalne po lewej stronie, oraz po prawej wykonane w oparciu o taką koncepcję skrzydełka "Longi" Rudipontaine ze skrzydełkiem mocowanym do osi błystki za pomocą strzemiączka.Wszystkie prezentowane tu błystki znakomicie się obracają, zarówno jako tzw. "nieloty" (bez dodatkowego obciążenia), ale także po dodaniu z przodu dociążającej, ołowianej główki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Ostatnio nabyty czerwony Consul. Ale w sumie zastanawiam się, czy ten multik miał duży wpływ na historię Polskiego spina? Dołączył do złotego i zielonego. Jest jeszcze różowy i podobno srebrny ... gdyby ktoś coś?! _IGP2558a.jpg_IGP2563a.jpgWłaśnie miałem nadzieję, że Ty go kupisz Super komplecik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 (edytowane) Robert powinien już dostawać dotacje z Ministerstwa Sportu za działalność muzealną. I to wcale nie jest żart. Może kiedyś uda mi się zaopatrzyć w odpowiednio zacny załącznik łyskaczowy, i napaść kolegę w celu obślinienia jego szafy. Ściereczki też wezmę. Edytowane 6 Lutego 2017 przez etherni 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Robert, podziwiam Twój kolekcjonerski zapał. Gdzie to wszystko mieścisz, chyba potrzebny odrębny pokój. Co na to żona? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Ciekawe błystki produkcji czechosłowackiej z lat 90.Nazywam je kolne poniki. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MieczysławS Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Ale ten Amur, to raczej czeski nie jest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Robert, podziwiam Twój kolekcjonerski zapał. Gdzie to wszystko mieścisz, chyba potrzebny odrębny pokój. Co na to żona? Lepiej spytaj z kąd on to bierze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Lepiej spytaj z kąd on to bierze ?Zakładam, że...z pudełka! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 (edytowane) Nooo właśnie tylko zkąd te pudełka ? Edytowane 8 Lutego 2017 przez Greg #2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Na nic pudełka. Najważniejsi są kibicujący, bezinteresowni koledzy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Nooo tacy koledzy to by mi sie tez przydali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Na przykład tacy?Wczoraj odwiedził mnie Kamil (@mekamil) i przywiózł mi różne różności Była oczywiście obowiązkowa grzebanina w "szafie" i wciągający przegląd starych katalogów ABU, ARJON ... Kamilu, do następnego razu 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 A gdzie kapcie muzealne? W skarpetkach go w(p)uściłeś?? [emoji3] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Chodzi o jak najbliższy kontakt z zabytkiem ... trochę jak chodzenie boso po rosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Taa, chyba o froterkę parkietu ale niech ci będzie następnym razem wpadam boso (ale w ostrogach) ???? Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Wczoraj odwiedził mnie Kamil (@mekamil) i przywiózł mi różne różności Rety! Tak jakbym patrzył na własne sprzęty!... A takie pudełka do haczyków używam do dziś! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Pudełko z logiem Polsping, trzy kompletne zestawy naprawcze do Prexera, smar DDR do kołowrotków i jedno składnikowy lakier do omotek ... wszystko aktualne do dziś ... no może żyłeczka ciutkę zleżała? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnawoda68 Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Nad niektóre rzeki, a właściwie ich brzegi należy zaprosić pana Adama Sikorskiego [było nie minęło] z jego ekipą łowców metalowych, skarbów hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal7709 Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Taki smar DDR miałem gdzieś przy Rexach ,ale nie mogę się do nich dogrzebać ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Taki smar DDR miałem gdzieś przy Rexach ,ale nie mogę się do nich dogrzebać ...Ja mam jeszcze oryginalne pudełka i smary do Rexów, ale same Reksy już dawno poszły w świat (niestety!)... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MieczysławS Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Ja mam jeszcze oliwkę i smar ABU od czasu jak kupiłem pierwszego Cardinala 44 w Pewex'ie w roku 1976. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Na przykład tacy?Wczoraj odwiedził mnie Kamil (@mekamil) i przywiózł mi różne różności _IGP2606a.jpgByła oczywiście obowiązkowa grzebanina w "szafie" i wciągający przegląd starych katalogów ABU, ARJON ...P1090022a.jpgP1090023a.jpg Kamilu, do następnego razu Bardzo dziękuję Ci za gościnę i do następnego (oby jak najszybszego) razu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi