BOB1 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 No i licytacja zakończona sukcesem! Po odbiorze, "Szwedzki rodzynek" trafi do "mojej szafy" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Nawet dwie "szwedzkie rodzynki" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 To teraz krótkie szkolenie jak posługiwać.się linką.muchową...bo się rodzynek obrazi... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek7575 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 ja trafiłem ostatnio Salmo starszeszczególnie zaskoczył mnie ten mały sting z opisem na sterze sus-pending...pierwszy raz taki widzę(w zasadzie to nie wiem czy jest stary)minnow jak minnow stary bez opisu na sterze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 To teraz krótkie szkolenie jak posługiwać.się linką.muchową...bo się rodzynek obrazi...Już można zobaczyć w "mojej szafie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 klasyki od nas z forumpozdrawiam zakręconych 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 ja trafiłem ostatnio Salmo starszeszczególnie zaskoczył mnie ten mały sting z opisem na sterze sus-pending...pierwszy raz taki widzę(w zasadzie to nie wiem czy jest stary)minnow jak minnow stary bez opisu na sterze Sting współczesny, w sensie nie starszy niż 5-6 lat. Minnow'a datowałbym na lata 1999-2001. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Widzę rozleniwienie poświąteczne w wątku trwa.U mnie dzisiaj nowe stare rublex i mitchelli na koniec- obciążenia obrotówek Pozdrawiam 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Widzę rozleniwienie poświąteczne w wątku trwa. U mnie dzisiaj nowe stare i na koniec- obciążenia obrotówek PozdrawiamOoo!... Wojtek, chętnie nabyłbym 2-3 takie główki od Ciebie (takie jak te na samym dole na foto). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Nie ma problemu. Wyślę przy najbliższej okazji. Pozdrówka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Ciekawe ilu Polskich wędkarzy połowiło na te ruskie woblery? ale za to wiadomo co było "natchnieniem" naszych przyjaciół z za Buga Pozyskane od @Wartoslaw. Dzięki Arek 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Coś kojarzę tego France 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Nie ma to jak umilenie ciężkiego dnia w pracy.Starsze meppsiki....w tym ciekawy zestawPozdrawiam 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 (edytowane) Ciekawe ilu Polskich wędkarzy połowiło na te ruskie woblery?P1090060a.jpgP1090061a.jpgP1090062a.jpg ale za to wiadomo co było "natchnieniem" naszych przyjaciół z za Buga _IGP0666a.jpg_IGP0667a.jpg_IGP0668a.jpg Pozyskane od @Wartoslaw. Dzięki Arek Znalazłem ciekawy wariant tego wobka..po przejściach.I kultowe Gębale Edytowane 26 Kwietnia 2017 przez darek1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Nie ma to jak umilenie ciężkiego dnia w pracy.zestaw.jpgStarsze meppsiki....w tym ciekawy zestawPozdrawiamTo mamy komplet. U Ciebie Long u mnie Aglia 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox1972 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 To mamy komplet. U Ciebie Long u mnie Aglia To Aglia 6 ? A masz może Aglie 7 i Longa 6 ,czy Long największy był 5 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 (edytowane) To komplet Aglia 5. Mam tylko jedną Aglia 7, biało-czerwoną.Największy Long to 5 Edytowane 26 Kwietnia 2017 przez BOB1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 To mamy komplet. U Ciebie Long u mnie Aglia W jakie kotwice są zbrojone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Sprecyzuj pytanie? Pytasz o firmę (nie wiem) czy rozmiar? To jest fabryczny, nigdy nie używany zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 No, o firmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 (edytowane) To nie mam pojęcia w jakie kotwice wtedy zbroili swoje blachy Ale wyglądają jak współczesne, tanie VMC Edytowane 26 Kwietnia 2017 przez BOB1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Francuskie.... ;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 (edytowane) To mamy komplet. U Ciebie Long u mnie Aglia Twoje sa ładnie zachowane. Moje niestety niekompletne, widac ze były używane. Na zdjęciu dwie środkowe to aglie .Zestaw łowił. Sa także skorodowane delikatnie. Niemniej podobaja mi się okrutnie Pozdrawiam Edytowane 26 Kwietnia 2017 przez wojti80 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MieczysławS Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 To nie mam pojęcia w jakie kotwice wtedy zbroili swoje blachy Ale wyglądają jak współczesne, tanie VMC Jak sięgam pamięcią Mepps zbroił swoje przynęty w standardowe kotwice VMC.Myślę, że aby kotwice dorównywały jakością meppsowskim przynętom, powinny być zbrojone przynajmniej w VMC Vanadium lub Barbarian. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Standardowe uzbrojenie Meppsa ( szczególnie w numeracji od 4 w górę)zawsze kiepsko się sprawdzało. Barbarian od VMC to co innego. Do dziśmoże skutecznie konkurować z Japońcami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi