Banjo Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 No to ciągniemy dalej temat opakowań woblerów.Tym razem opakowanie po woblerze: Hubal oraz Bóbr.Woblery Bóbr przez jakiś czas rozprowadzał Wiktor Błażejczyk. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Kolejne to opakowanie woblera Orlik (dwie strony) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 I te bardziej znane: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Cześć złomiarzeCisza w temacie straszliwa. Wszyscy już wszystko mają? Mi jeszcze mało. Tu taka agrafkowa sytuacja npPozdrawiam pozytywnie zakręconych 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Cześć złomiarzeCisza w temacie straszliwa. Wszyscy już wszystko mają? Mi jeszcze mało. Tu taka agrafkowa sytuacja np Pozdrawiam pozytywnie zakręconych Aleś tego natrzaskał na prasie . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 (edytowane) Czapla i Tap..po prostu nie mogłem ominąć. Niestety fotki za ciężkie... Edytowane 3 Lipca 2017 przez darek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Lato w pełni. Czaple krążą Z ciekawostek trafił się odwrotnie oznaczony morsPozdrawiam 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Lato w pełni. Czaple krążą Z ciekawostek trafił się odwrotnie oznaczony morsPozdrawiamChoć szczupakom pewnie jest to zupełnie obojętne, to taki Mors jest jednak unikatem i ma swoją wartość! Brawo Wojtek! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 8 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Dewar nr 3. Ktory to może być rocznik? Jedna z niewielu pamiątek po wędkarstwie mojego ojca. Chyba pora odesłać go na emeryturę 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Mnie się wydaje, że lata 90-te. Uszanuj pamiątkę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 9 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Być może, chociaż ojciec przestał łowić trochę wcześniej. Ale może kolekcjonerstwo mu zostało i kupił później przy okazji :-D Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Taps 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 TapsPiękny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Z 2,5 zmniejszyłem do 2,2 nadal za dużo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi85 Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Z 2,5 zmniejszyłem do 2,2 nadal za dużo...To przytnij zdjęcie w Paint`ciehttps://www.youtube.com/watch?v=DawIiQ2yScQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Tap...Składana stopka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi85 Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 To ja wrzucę zdjęcia moich ostatnich zdobyczy:- pudełeczko z czaplą- meppsiki 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Tych pudełeczek do dziś używam na malutkie obrotówki i jigi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 (edytowane) Tych pudełeczek do dziś używam na malutkie obrotówki i jigi.Wnosząc po liczbie twoich dzisiejszych urodzin ... to mają swoje lata te pudełeczka Najlepszego Edytowane 10 Lipca 2017 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Około 50-dziesięcu.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Mogę Ci jedno przywieźć (w drodze wyjątku ) w sierpniu na Zlot. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Jak to mówią: jak dają to bierz, jak biją uciekaj. A ja bym dodał: albo zostań i wypij wspólnego browara Do zobaczenia w Orfie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Do zobaczenia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 @kardi85 , a nie masz za dużo tych mepsików? Może bym znalazł coś na zamianę, nuda taka na tym zdjeciu, black fury i black fury.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto Opublikowano 14 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Przeglądając pudełka znalazłem takie oto cuda Może koledzy wiedzą co to za woblery?Do niektórych błystek też mam wątpliwości...?Pozdrawiam 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi