wesol Opublikowano 18 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Fajne są te stare pudełka, szczególnie ich zawartość ale nie tylko jak widać poniżej. Taki pakunek w tekturce tez cieszy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chulo Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Miałem kiedyś taki breloczek z rybką (a było to ze 30 lat temu) Ależ mi powróciły wspomnienia 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miko89 Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Może koledzy wiedzą co to za woblery?Ten łamany to Abu Garcia Hi-Lo, albo jego ruska podróbka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 no nie wiem, nie wiem ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MieczysławS Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Ten łamany to Abu Garcia Hi-Lo, albo jego ruska podróbka. Raczej to jest kopia, oryginały miały inaczej mocowane kotwice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid@ Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 (edytowane) Witam , Panowie do jakiej metody jest ten kołowrotek? Moim zdaniem to jest morski kręcioł ......Chcialbym Go odnowić i używać do werticala za sumem jednak mam problem jak dokrecam hamulec to wraz z sila dokrecania hamuje caly kolowrotek tak ze ciezej sie kreci im hamulec bardziej dokrecony . Nie mam pojecia czy tak ma być czy nie . Proszę o pomoc lub sugestię Pozdrawiam Dawid Edytowane 27 Lipca 2017 przez Dawid@ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid@ Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 A jeszcze z ciekawostek to nawiniety na kolowrotku jest hyba nierdzewny drut który służył za linkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid@ Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Z tego co udało mi się wyciągnąc z internetu to kołowrotek używany do trolingu w jeziorach za dużymi łososiami produkowany od lat 50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Zacny "amerykaniec" . Jeszcze wiele wytrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid@ Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 (edytowane) Bob to od tego samego wlasciciela od którego masz tą ( nową ) 5000 ABU co kupiłeś od Jawora może by Ci sie przyda , kij do kreciola też niczego sobie Edytowane 27 Lipca 2017 przez Dawid@ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Masz na myśli 5001 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid@ Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Tak 5001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 W ramach dobrej współpracy Polsping pzwolił mi potrzymać u siebie trochę błystek. Potem musiałem komuś oddać Ostatnio podpytałem trochę na miejscu o historię wyrobów firmy. Wieloletni pracownik Polspingu powiedział mi że Gnom to oryginalna konstrukcja Polspingu, natomiast Makrela była robiona na licencji Szwedzkiej, z tym, że Szwedzi udzielili lcencji tylko na nr 1 i 2, a trójek nie zezwolili produkować.Z hostorii całkiem nowych, kółka łącznikowe są produkowane w Pl z nierdzewnego Sandvika. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpinDoktor Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Nabyte dziś. Z 'kocyka' pod "Halą Mirowską... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Piękny zakup, praktycznie nowa Rocznik 1955 http://www.realsreels.com/rods/N&Nrods/1955-32.jpg 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Ehhhhhh .....gratuluję zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Wciąż się nim jaram 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Ja się nie dziwię .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Porządkując kartony, takie starocie "wygrzebałem"... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 A u mnie taki nowy stary nabytek w pełnym zestawie fabrycznym z podkladkami sprężynkami i zapasowa szpulka. No i pokrowiec z pięknej dermy. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 A tu z serii piękny zlom ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 A u mnie taki nowy stary nabytek w pełnym zestawie fabrycznym z podkladkami sprężynkami i zapasowa szpulka. No i pokrowiec z pięknej dermy. W takim właśnie Prexerze holowany na Wiśle 16 kg. sum zmiażdżył mi plastikową szpulę... Reszta holu z ręki. Piękne wspomnienia... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 W takim właśnie Prexerze holowany na Wiśle 16 kg. sum zmiażdżył mi plastikową szpulę... Reszta holu z ręki. Piękne wspomnienia... Mój aż tak ciężko miec nie będzie po za kręceniem w fotelu. No chyba ze zorganizujemy kiedys retro lowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 http://allegro.pl/blystki-wahadlowe-wahadlo-na-bolenia-nowy-zestaw-i6929210023.htmltaka sytuacja 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 http://allegro.pl/blystki-wahadlowe-wahadlo-na-bolenia-nowy-zestaw-i6929210023.htmltaka sytuacja Ożeż Ty!... Cena kosmos! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi