Mekamil Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Chyba Was zaciekawi https://www.olx.pl/oferta/blystki-wahadlowe-foka-polsping-lata-80-CID767-IDppIcL.html 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Dzięki KamilKlepnąłem ale jestem gotów się podzielić (jak by co) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Pal licho kołowrotek. Wędki śliczne! U mnie kolejne starsze pudełeczko się trafiło i kilka skarbówTrochę różnch obrotówek ..hrt spinex itp itd SKP??? ciekawostkastare.jpgOczywiście moje ulubione wahadełka też sie trafiłymy love.jpgOraz okaz jakie lubie najbardziej- kancer mors33.jpgCo dwie czaple .. to nie jedna 2 czaple.jpgPozdrawiamORMOrs...dobrze ,że nie ZOMOrs... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mero Opublikowano 15 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Ja też coś upolowałem ????Ponad pięćdziesiąt sztuk starego dobrego żelastwa 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 ...czy jest tam jakiś "rekin" ?! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mero Opublikowano 15 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Niestety nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 ale i tak lubię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 15 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Poszukam rekina,miałem starsżego...ale chyba bez stempla. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarpio Opublikowano 15 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Ja też coś upolowałem ????Ponad pięćdziesiąt sztuk starego dobrego żelastwaWP_20171015_14_24_37_Pro.jpgA takie modele są? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mero Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Też nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Nie ważne. wazne ze trafia gdzie powinny. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Sobie jakiś czas temu upolowałem swoje ulubione modele (z wahadeł to praktycznie tylko na morsy i algi łowię). W założeniu do łowienia, w praktyce 'na zaś' 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar233 Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 i one maja czaple Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Mają czaple 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Tzw HURT!Wszystkie z ptakiem 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Tzw HURT! Wszystkie z ptakiem Wojtek, choć ptaki Cię lubią, nie idź proszę w ornitologię!... ...Uch Ty Farciarzu!... Gratki! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Wiesiu nic nie poradzę ze je lubięW tym zakupie dwie się wróżniły.Karaluch na którego długo czekałem. Widziałem już go u kogoś jednak nie miałem szcześcia nigdy na niego trafić. Błystka z nazwą i numerem. Oraz Kalewa dwukolorowa.Dzięki forumowemu koledze przybył mi kolejny kilogram przynęt z czaplą(dziękuję Artur za pamięć!) oraz przyszła od Ciebie piękna alga :)Wielkie dzięki , ode mnie jutro coś poleci!Skończyło mi sie miejsce na tablicy......... Czas na kolejną Pozdrawiam złomiarzy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Hahahah!... Super prezent od Super Kolegi! Thx Wojtek! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Piękne , ale czemu zamilkłeś na priv? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Piękne , ale czemu zamilkłeś na priv? Bo z natury nieśmiały jestem... ... Już "zachodzę" na ten priv! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolinka666 Opublikowano 2 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Witam,może ktoś mi udzielić informacji co to jest za blaszka ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1981 Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 OE - Ożgo Edek z Trzebiatowa , 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolinka666 Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mero Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Ktoś wie kto jest producentem? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abudam Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Producentem byl schwed Edward Leidesdorff Stockholm. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi