mero Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Piękna biżuteria przyfrunęła dziś do mnie!... Strasznie mi się podobają! Dziękuję Robert!!! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Cukiereczki, śliczności! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 eee tam, jakieś takie oplastrowane 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 eee tam, jakieś takie oplastrowane Bo to przynęty C&R 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotka Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 (edytowane) Czapelki _IGP1431a.jpg_IGP1417a.jpg_IGP1474a.jpg_IGP1478a.jpg ... i inne _IGP1434a.jpg_IGP1423a.jpg_IGP1428a.jpg_IGP1436a.jpg_IGP1487a.jpg_IGP1462a.jpg_IGP1471a.jpgTrociowy pomaraczowo-żółty wykonany przez Michała Zabokrzeckiego "Manixa", lata 90-te Edytowane 8 Listopada 2017 przez Trotka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Noooo to bardzo ciekawa i konkretna informacja. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Trociowy pomaraczowo-żółty wykonany przez Michała Zabokrzeckiego "Manixa", lata 90-te A myśmy zakładali, że to Gębski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 He,he...Łukanio,Junior,Pinio,Rafał,Manix:juniorzy młodsi 'Bzdykfus'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 A tak se kupiłem 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 (edytowane) To już wiadomo jaka jest geneza C&R. Niektórzy nie mieli wanienek, inni pomocnika a jeszcze inni metra kubicznego wody źródlanej i dlatego ryby zaczęli wypuszczać s.78 tego działa mówi: "By ryby na wędkę złowione utrzymać przy życiu musi się być w położeniu dysponowaniadwoma niezbędnymi czynnikami t. j. nie łowić nigdy bez pomocnika noszącego wanienkęi mającego obowiązek zmieniania wody, ilekroć ryby, albo się niepokoją, albo na bok przechylaćpoczną; mieć w bliskości domu mieszkalnego ubezpieczoną od złodziei sadzawkę, choćbytylko metr kubiczny wody zawierającą, a zasilaną woda źródlaną." Do tego styl i składnia mistrza.Jakbym go słyszał! SUPER TEMAT!!!! Edytowane 9 Listopada 2017 przez Tomy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 (edytowane) Szanowni Koledzy,poszukuję informacji o załączonej wędce: - metalowy spigot- jakieś 180cm długości znalazłem w piwnicy i chcę ją przezbroić mam jeszcze podobnej długości ale strasznie sztywną. Ma lekko uszkodzoną gumę na dolniku i widać, że jest na szklanym blanku. Edytowane 27 Listopada 2017 przez ASAPfishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klim Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 (edytowane) Germina?Może być też Sowiet ?!Złącze skuwka się nazywa.Spogot z nierdzewki to widziałem ostatnio w Sportexie. Edytowane 27 Listopada 2017 przez klim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrCz Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 (edytowane) Zdjęcia trochę słabe. Wygląda na DDR - germina.A to nie spigot tylko zwykłe skuwki stosowane w latach 80-tych. Edytowane 27 Listopada 2017 przez PiotrCz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 Ostatni wpis 27.listopada- WSTYD! Moje ostatnie zdobyczePozdrawiam złomiarzy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 Bo co tu pisać jak się nie ma takich "trafień"? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 A u mnie taki zestawik zagościł???? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 no , no ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Witam Panowie Co sądzicie o zestawie 8 filmów na DVD, Filmy guidingowe z przełomu chyba lat 60-70 tych. Zupełnie inny Świat. PozdrawiamAlek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cez@ry Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Sezon połowów wędkarskiej historii rozpoczęty Mała zbieranina europejskiej pomysłowości w tym cukiereczek Sp. Sprzęt Rybacki z Warszawy skatalogowany w 1954 roku. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Sezon połowów wędkarskiej historii rozpoczęty Mała zbieranina europejskiej pomysłowości w tym cukiereczek Sp. Sprzęt Rybacki z Warszawy skatalogowany w 1954 roku.Czy ta złota wahadłówka ma jakieś oznaczenia/sygnaturę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cez@ry Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Ala "Perkoz" nie posiada żadnych sygnatur.Rodzaj łuskownika wskazuje na przełom lat 70/80 w okresie przekształcenia Spółdzielni w Zakłady Wytwórcze Polsping. Wahadło zabezpieczone zostało bezbarwnym lakierem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarpio Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Ja też mam kilka blaszek z tego okresu, nie mają bitej czapli ani rybki choć widać że są "stare" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 (edytowane) Mam taka srebrną (chromowaną) i bardzo podobną złotą z mocniej bitą łuską i zaznaczonymi "skrzelami". Z przodu ostrzej zakończona. Obie bez oznaczeń Edytowane 8 Stycznia 2018 przez BOB1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cez@ry Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Mam taka srebrną (chromowaną) i bardzo podobną złotą z mocniej bitą łuską i zaznaczonymi "skrzelami". Z przodu ostrzej zakończona. Obie bez oznaczeń BOB wrzuć w wolnej chwili fotę swoich przynęt dla porównania...... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi