Dawid@ Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 (edytowane) Przypony takie jak stosowano w Anglii na łososia Nierdzewny drut recznie mocowany mam kolowrotek który na nawiniete z 100 metrow owego materiału, tak kiedyś łowiono wiec i teraz można Edytowane 5 Lutego 2018 przez Dawid@ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarpio Opublikowano 6 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Stado morsów albo czapli, jak kto woli.http://allegro.pl/stare-wahadlowki-mors-i7167800368.html 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 (edytowane) Typowe Morsy Polspingu, do dziś do nabycia po około 6 zł w sześciu rozmiarach wagowych od 5 do 25g. Błystka popularna i skuteczna na niemal wszystkie drapieżniki, zwłaszcza w wodach "przegumionych" i "przewoblerowanych".Historia lubi się powtarzać, kiedyś mówiło się o wodach "przebłyszczonych" i wynikającej z tego skuteczności gum... Edytowane 7 Lutego 2018 przez Alexspin 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Już sie na nie czaje od jakiegoś czasu także nieaktualne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pchec38 Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Witam, Z czystej ciekawości zapytam szanownych kolegów czy ktoś może zna taki kijek ì może o nim powiedzieć kilka słów. Dla mnie tj. głównie mojej żony ma wartość jedynie sentymentalną. Czy dużo takich kijów było na rynku w owych bardzo specyficznych czasach? Dostał go w prezencie z okazji odejścia na emeryturę dziadek żony ale niestety niezdążył go ani razu zamoczyć.Z góry dziękuję za jakąś informację.Pozdrawiam Piotr Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Już dawno chciałem pokazać Wam TO CUDO... Jeśli ktoś zgadnie z którego roku i czyjej produkcji jest ten kręcioł, to postawię mu ...WHISKY! https://www.youtube.com/watch?v=ydYHLbDCr1Q&feature=youtu.be Pozdrowionka! 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Za nim zobaczyłem film to bym powiedział : lata 70-te ZSRR, ale po filmie Polska z tych lat z elementami zaadoptowanymi z ZSRR ... chyba się nie napiję, ale sprzęcicho robi wrażenie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 (edytowane) Polski z zakładów Cegielskiego?!widziałem coś podobnego na KRN w latach osiemdziesiątych(mógł być produkowany wcześniej)...tylko nie pamiétam imienia gościa,który bujał się po 'różyku' -Wiesio?!Grzesiek co też go znał odszedł był zeszłego maja...niestety.Łowisz podobnym przepływanką ? Edytowane 9 Lutego 2018 przez darek1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Za nim zobaczyłem film to bym powiedział : lata 70-te ZSRR, ale po filmie Polska z tych lat z elementami zaadoptowanymi z ZSRR ... chyba się nie napiję, ale sprzęcicho robi wrażenie Nie Robercie! Nie ma tam żadnych elementów ZSRR... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Ejjjj, to choć kieliszeczek mi się należy?! Ja pomyślałem o Panu Wojtku z zakładów lotniczych na Grochowskiej w Wawie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Polski z zakładów Cegielskiego?!widziałem coś podobnego na KRN w latach osiemdziesiątych(mógł być produkowany wcześniej)...tylko nie pamiétam imienia gościa,który bujał się po 'różyku' -Wiesio?!Grzesiek co też go znał odszedł był zeszłego maja...niestety.Brawo! Bardzo! BARDZO gorąco! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Miałeś go dzisiaj ze sobą na rybomanii? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Jakbym oglądał koło ruletki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Witam, może ktoś wie kiedy i kto to zrobił ???? dodam że nic na tej blaszce nie pisze wielkość 17cm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Miałeś go dzisiaj ze sobą na rybomanii? Niestety nie jest mi dane być w tym roku na Rybomanii, ale kolega, który był usłyszał opinię, że "najpiękniejsze targi wędkarskie odbywają się w kraju, w którym nie ma ryb..." 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Już dawno chciałem pokazać Wam TO CUDO... Jeśli ktoś zgadnie z którego roku i czyjej produkcji jest ten kręcioł, to postawię mu ...WHISKY! https://www.youtube.com/watch?v=ydYHLbDCr1Q&feature=youtu.be Pozdrowionka! Mogę brać udział w zabawie ?Miałem przyjemność kręcić owym rękodziełem .Na dzisiejsze czasy jakość jak na cnc , a jeszcze o takich maszynach nawet nie marzyli 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Mogę podpowiedzieć że twórca słyną z przepięknych i mega skutecznych błyszczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Mogę brać udział w zabawie ?Miałem przyjemność kręcić owym rękodziełem .Na dzisiejsze czasy jakość jak na cnc , a jeszcze o takich maszynach nawet nie marzyli Jacek, Ty nie możesz brać udziału, bo wiesz wszystko na ten temat! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Dzisiaj przypadek sprawił że w warsztacie w starych pudłach odnalazłem kilka staroci.Wczesne lata 70 , jeszcze nie miałem karty( wiec łowiłem nielegalnie ) , a to mój pierwszy stało szpulowiec. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Dzisiaj przypadek sprawił że w warsztacie w starych pudłach odnalazłem kilka staroci.Wczesne lata 70 , jeszcze nie miałem karty( wiec łowiłem nielegalnie ) , a to mój pierwszy stało szpulowiec.Andrzej, strasznie mi zaimponowałeś, że zachowałeś swój pierwszy kręciołek!... Ja niestety mojego pierwszego, radzieckiego Delfina już dawno posłałem w świat a mógł przecież dzisiaj cieszyć oko... Oj popełnia się trochę gaf w życiu!... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Koledzy, odnoszę nieodparte wrażenie, że spora część naszych wpisów, łącznie z ofertą Andrzeja, poszło się .... tzn. zniknęło?!Albo ja mam omamy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 (edytowane) Robert . Spoko , zaraz wkleję zdjęcia ponownie. Edytowane 10 Lutego 2018 przez Rajfel 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Ufff co a ulga! wszystko ze mną OK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Już dawno chciałem pokazać Wam TO CUDO... Jeśli ktoś zgadnie z którego roku i czyjej produkcji jest ten kręcioł, to postawię mu ...WHISKY! WP_20180209_20_42_12_Pro.jpg WP_20180209_20_42_48_Pro.jpg WP_20180209_20_44_53_Pro.jpg WP_20180209_20_45_38_Pro.jpg Pozdrowionka! Wytwórnia sprzętu BS zdaje się, ale rocznika to w życiu nie zgadnę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 https://m.youtube.com/watch?v=-8uedG1fs2Q 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi