wojti80 Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Dotarły do mnie fanty od Piotrusia i Roberta. Bardzo dziękujęCiekawy dla mnie czas zbierania przynęt. Wpada mi w ręce sporo ciekawostekNp pudełko z przynętami od starszego wędkarza. Niesamowite przynęty jak np te wobki salmoDo tego sporo żelastwa, czaple sumy HRTCo najważniejsze widać że człowiek był z nimi związany. Opisane szczegółowo co łowiły Kolejne trafienie to coś dla Roberta Pozdrawiam Wa serdecznie i jeszcze raz dziękuję za odzew w sprawie kotwiczek. Podziękowania w drodze 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 No to jest niesamowite! ...Aż żal rozpakować... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Bezinteresowność w obecnych czasach to rzadko spotykana cecha Jednak i teraz można zostać zaskoczonym Dziękuję Bartku za przesyłkę dla Ciebie i TatyZgodnie z obietnicą sprzęt trafi do moich zbiorów.Zając w tym roku był wyjątkowo wcześnie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Przepiękny prezent...musiałeś być grzeczny? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 (edytowane) Cały czas jestem Swoją drogą opowiedział byś o wobkach- te dwa szczupaczki i z dziwnym korpusem Edytowane 21 Marca 2018 przez wojti80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Te dwa szczupaki to ta sama seria co ten pod nimi z wielkim łbem. Są jeszcze płotka i ukleja. To pierwsze, seryjnie produkowane maszynowo (wytłoki z pianki) Polskie woblery. Lata 70-te. Taki szczupak to mój pierwszy wobler, kupiony na Krajowej Rady Narodowej w sklepie PZW Straszna tandeta na rybach. Te stery nieustannie się wyginały jak chciały i wobler pracował albo nie pracował jak chciał. Może dlatego złowiłem na niego w j. Czerniakowskim w Wawie, okonia 42,5cm (1,22kg)!!! Miałem niewiele ponad 16 lat (i prawo do spiningowania) Wiele wody upłynęło i musiałem dopiero wyjechać do Szwecji aby poprawić ten wynik 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Czyli to polsping. Super. Mam jeszcze jednego z dużym łbem. Rzeczywiście wykonanie tandetne..niemniej na tamte czasy nie można za wiele wymagać.Dziękuję za lekcje historii 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarpio Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 http://allegro.pl/blyszczki-kotwiczki-ciezarki-i7254719442.html#thumb/8 Do kolekcji jak znalazł 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarpio Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 I jeszcze jedna z patentemhttp://allegro.pl/ciekawy-patent-warszawa-i7254742058.html#thumb/10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Na moim egzemplarzu ten numer patentu i reszta napisów jest bardzo słabo widoczna. Tutaj brzytwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klim Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarpio Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Na moim egzemplarzu ten numer patentu i reszta napisów jest bardzo słabo widoczna. Tutaj brzytwa No brzytwa. I myślę że tanio nie będzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Jak by co to ja nie będę brał udziału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klim Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Zaczynam klepać coś podobnego...dziś machałem breloczkiem i wreszcie mi nie robi różnicy prawa\lewa w kaście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 (edytowane) A tak przy okazji to wyjaśnij o co chodzi z tym zdjęciem powyżej? Że to polik aluminiowego kołowrotka to widać, ale ...? nawet mnie zaciekawiłeś I wyjaśnij co to jest "breloczek" którym machałeś? Edytowane 25 Marca 2018 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klim Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 (edytowane) Zdj frontu 'Cegiełki' jutro bo mi gdzieś znikło...Brelok z magnesikiem,bo zapomniałem wabika,działał rewelacyjnie -też do powielenia. Edytowane 25 Marca 2018 przez klim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 http://allegro.pl/blyszczki-kotwiczki-ciezarki-i7254719442.html#thumb/8 Do kolekcji jak znalazł Kurde fajne. Piotrek licytujesz? Ktoś od nas już sie o nie bije? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klim Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 (edytowane) Cegiełka front. Edytowane 26 Marca 2018 przez klim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Cegiełka front. 20180326_055702.jpgBardzo dobrze zachowany, łowi dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 (edytowane) Pewnie ładny?. Dlatego zasługuje na przyzwoite zdjęcia, bez lampy błyskowej (wystarczy przyzwoite światło dzienne), na jakimś neutralnym tle. I warto zaprezentować kilka detali ... a najlepiej aby fotki było ostre (a najfajniej aby był do sprzedania...rezerwuję! ) Edytowane 26 Marca 2018 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klim Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Jeszcze nie naładowany żyłką,ale przepływanka,a i spining lada chwila.Prosił:tylko nie do szafy!? A starszego to trzeba słuchać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Bardzo mądrze , ale jak już pokazujesz to zaprezentuj godnie ... starszego trzeba słuchać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klim Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 (edytowane) Brak ostrości połamany smartfon,brak netu...wifi z McD,brak tła - robię co mogę,jak widać 'za mało'.Szkoda,że zamiast docenić zwiększamy wymagania.Nie patrz na.popiół dostrzeż żywy diament. Edytowane 26 Marca 2018 przez klim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Wszystko można wytłumaczyć, albo postawić sobie wyżej poprzeczkę.Ale o popiele i diamencie pięknie napisałeś ... gratuluję wyobraźni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klim Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 No dobra bez użalania... Mam za sobą nieudany zamach ukraińskiego skrytobójcy tylko cudem przeżyłem (protektor mną pokierował i dostrzegłem zawczasu pułapkę).Jak myślisz gdzie stawiam sobie poprzeczkę?!A kołowrotek trafi do Ciebie na emeryturę to pewne,ale dopiero jak sam o to poprosi,na razie chce jeszcze polatać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi