BOB1 Opublikowano 1 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 Ojo joj!!! aż miło pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 1 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 Widziałem Robercie Twoją magiczną szafę. Jeśli w/w będą wartościowym jej uzupełnieniem, to z chęcią jej przekażę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 2 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 _20180429_114947.JPG _20180429_115043.JPG No te są absolutnie fenomenalne jestem bardzo ciekaw pracy, bo nigdy nic podobnego nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 9 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 Fajne zabawki Panowie.Ja ostatnio takie blachy zdobyłem.Pierwszy raz mam do czynienia z tym kształtem aż mnie korci wrzucić je do wody. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mero Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Co tu gadać... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Robert......tak....masz rację.gratulacje 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 (edytowane) Chłopaki, właśnie zauważyłem, że "stuknęła" setna strona "ŁOWCY WĘDKARSKIEJ HISTORII - śladami namacalnych dowodów" Przewidujecie jakieś jubileuszowe świętowanie? Edytowane 20 Maja 2018 przez Dokuś 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Faktycznie! Lecę do barku!!! kto dołączy? Brawo kto...? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 (edytowane) Faktycznie! Lecę do barku!!! kto dołączy? Brawo kto...? Jak to kto?...JESTEM! ...Nie blokować szkła chłopaki! Edytowane 20 Maja 2018 przez Dokuś 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Tylko byście świętowali, a robić nie ma komu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Robota nie Gołota ... nie ucieknie!Zdrówko!!! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebeli Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 (edytowane) Puszka panDurry...Przepijam! Edytowane 20 Maja 2018 przez rebeli 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Puszka panDurry...Przepijam!Ale skarby! Nawet gęsie pióra są! Zależy Ci na tych korkowych spławikach? Ze dwa-trzy mniejsze chętnie powieszę na słomiance! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebeli Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Nie widzę przeszkód!stwierdził ślepy koń podczas udziału w Wielkiej Pardubickiej...Gęsią skórkę miałem jak otwierałem -he,he. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Naprawdę jest co wypatrywać i się rajcować ...np wobler okoniowaty zdecydowanie pasuje do "mojej szafy", ale sa tam i inne ciekawostki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mero Opublikowano 8 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Czapelki???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarpio Opublikowano 8 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Polsping bije z mosiądzu już chyba wszystkie swoje modele ze starym logo. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 Czasami się zastanawiam czy jest sens i szansa by podjąć leczenie. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mero Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 No to zaszalałeś W poniedziałek do sklepu po nową tablicę musisz się udać 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cez@ry Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 Rozjeb.... system bez kitu....???? W Twoim przypadku został już jedynie oddział zamkniety!!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 Czasami się zastanawiam czy jest sens i szansa by podjąć leczenieWojtek, tylko mnie nie zaraź... Jestem tym widokiem osłabiony, więc stanowię podatny materiał... (Chłopaki, on ma tego ...dużo...DUUUUŻO WIĘCEJ!) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zostałem posiadaczem (po zmarłym Teściu ) kilku ciekawych rzeczy ale 2 przykuły moją uwagę ze względu na bitą nazwę na odwrotnej stronie blaszek,Gloria i Fortuna w dwóch językach . Ktoś coś wie na ich temat ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 Puszka panDurry... 20180520_232031.jpgPrzepijam!Jeśli jest taka opcja, przytulił bym "diabły tasmańskie". Jak coś proszę info na PW. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 15 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Siedzę sobie cichutko i grzecznie a tu nagle taka imieninowa niespodzianka do mnie zawitała! Dzięki Wojtek! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi