Delbanka Opublikowano 15 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Jeszcze na dodatek jak super zaadresowana. Wszystkiego najlepszego Wiesiu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 16 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Wszystkiego najlepszego Wiesiu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 17 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 CześćWpadły mi w ręce takie o to cudaMoże któryś z Was będzie zainteresowany powiększeniem swojej kolekcji przynęt wg myśli technicznej braci ze wschodu.Jeżeli nie wystawie je na giełdzie. Szczególy na priv 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 No to leci na inne media. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Dzisiaj odebrałem taką przesyłkę Koperta niefartownie uszkodzona w miejscu gdzie zapewne był nadawca Przyznać się ...od kogo? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 22 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Ode mnie .Swoje odleżały na poczcie, bo szły tak samo jak Wiesława imieninowe. Mam nadzieje że uzupełnią zbiory.Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 To już wiem komu mam się ukłonić co czynę z przyjemnością Dzięki Wojtku, oczywiście, że fajnie uzupełnią zbiór 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 22 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Nie ma za co . Fajnie że się podobają. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 (edytowane) CześćWpadły mi w ręce takie o to cudaMoże któryś z Was będzie zainteresowany powiększeniem swojej kolekcji przynęt wg myśli technicznej braci ze wschodu.Jeżeli nie wystawie je na giełdzie. Szczególy na privBardzo ciekawe, te w dolnym, lewym pudełku. Jakie gramatury? Byłbym zainteresowany. Edytowane 24 Czerwca 2018 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 A to chyba ciekawe: https://www.olx.pl/oferta/gazetki-wedkarz-z-lat1990-91-CID767-IDwn0Kw.html#1e7e524314 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Cena też...ciekawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Bardzo ciekawe, te w dolnym, lewym pudełku. Jakie gramatury? Byłbym zainteresowany.Ja byłbym zainteresowany tym pudełkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Wszystko albo nic ???? To piękny zestaw i rozdzielanie to to jak dzielenie modelu samolotu. Bez skrzydła nie poleci???? Jak zejdzie że mnie limit sprzedazy wystawie w całości na giełdzie. Cena powinna zadowolić zainteresowanych.Tymczasem podziwiajcie???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Polski patent w pięknym stanie, wielkość 6cm (mam już wersję 12cm) 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek7575 Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 (edytowane) SPRZĘT RYBACKI WARSZAWA -HAŃCZA- ART.1175super mam w kolekcji : Pilica ,San,Wisła i 2x Gopło (w dwóch długościach )ale Hańczy nie widziałem extra Edytowane 6 Lipca 2018 przez sebek7575 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mero Opublikowano 22 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 Najnowsze nabytki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JSt14 Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Witam. Takie o to klasyki wpadły mi ostatnio w ręce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 @upKolego mógłbyś napisać co to jest za kołowrotek ten z lewej strony? Sprzątając ostatnio graty wędkarskie po dziadku oddałem złomiarzom trochę starych kołowrotków(prexery,tokoz,rileh jakieś ruskie itp) ale zostawiłem sobie jednego który znacznie odbiegał kulturą pracy od pozostałych.Jest on bardzo podobny do tego z foto powyżej (obudowa chyba identyczna tylko srebrna) rozmiar to jakieś dzisiejsze 4000-5000.Niestety nie ma na nim żadnych naklejek z logo producenta , ma tylko na stopce napis Japan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucky09 Opublikowano 3 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Ten zlewej to Daiwa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Upolowane na GS4 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 5 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 @upKolego mógłbyś napisać co to jest za kołowrotek ten z lewej strony? Sprzątając ostatnio graty wędkarskie po dziadku oddałem złomiarzom trochę starych kołowrotków(prexery,tokoz,rileh jakieś ruskie itp) ale zostawiłem sobie jednego który znacznie odbiegał kulturą pracy od pozostałych.Jest on bardzo podobny do tego z foto powyżej (obudowa chyba identyczna tylko srebrna) rozmiar to jakieś dzisiejsze 4000-5000.Niestety nie ma na nim żadnych naklejek z logo producenta , ma tylko na stopce napis Japan.Bardzo podobne do tej Daiwy były tez Ryobi z tej epoki. Nie wiem na ile były technicznie podobne (na pewno w kwestii samych rozwiązań technicznych tak, ale czy w identyczne?) ale wizualnie bardzo.W tamtych czasach JDM to była druga liga... Szwecja (ABU), Niemcy (DAM) i USA (Penn) toczyły walkę o wyrobionego klienta z grubszym portfelem. Jak przenieśli produkcję ABU (C3/4/5/6) do Japoni to słyszało się ze firma upada i teraz bedzie "takie dziadostwo jak Shimano". Chwilę pozniej pojawiły się "czarnuchy" Shimano i to zmieniło wiele. Ryobi bardzo długo było w cieniu konkurencji, chyba niesłusznie bo w tamtej epoce ich produkty - jeszcze z japońskiej fabryki - nie odbiegały klasą od innych firm z kraju kwitnącej wiśni. Czeski Tokoz robił kopie Ryobi MX, chyba zresztą legalną i licencyjną (w odróżnieniu od np. sowieckiego Oriona czy naszego Perfekta, które były zrzynką 1:1 z modeli Shakespeare'a, klasycznie dla socjalizmu bez przejmowania sie licencją). 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Na dniach cyknę fotkę i wrzucę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mero Opublikowano 1 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 (edytowane) Wreszcie ją zdobyłem Przepraszam za jakość zdjęć Edytowane 1 Października 2018 przez mero 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 3 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 Tutaj foto kołowrotka o którym była mowa kilka postów wcześniej co to za ustrojstwo? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Heee!... Sobota wieczór a łowcy Franc z Dokusiem tworzą historię polskiego spiningu!...Pozdrawiamy Was Koledzy! 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi