BOB1 Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 (edytowane) ...nie zaprosiliście, ale i tak daleko do Was Miłych łowów Edytowane 27 Października 2018 przez BOB1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Heee!... Sobota wieczór a łowcy Franc z Dokusiem tworzą historię polskiego spiningu!... IMG_1201.JPGPozdrawiamy Was Koledzy! Spotkanie historyczne z jedna szklanką, że o butelce nie wspomnę? Pozdrawiam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 A co Wam Wiesiu kciuki tak dziwnie zesztywniały i buziaczki ukrywacie? Chyba jednak widzę dwie szklanki? Ta druga o dość wyszukanym kształcie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 13 Opublikowano 12 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 (edytowane) CzescKupilem na bazarze, moze ktos cos o nim napisac? Ile ma lat? Bob1, licze na Ciebie Pozdrawiam Adam Edytowane 12 Grudnia 2018 przez adam 13 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 12 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Wygląda jak ABU Hi Lo z lat sześćdziesiątych,ale Hi Lo miał regulowany ster. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 12 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 (edytowane) Heddon , 30-40 lat wstecz, albo i ciut więcej Edytowane 12 Grudnia 2018 przez Delbanka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 12 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Heddon , 30-40 lat wstecz, albo i ciut więcej Aż pożółkły ze starości... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 12 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Dzisiaj przypadkiem trafiłem do tego wątku i przy okazji poznałem szafę Roberta. Piękne rzeczy pokazujecie jako pasjonaci sprzętu. "wszedłem" tu po godzinie 7-ej, jest prawie 10-ta, a ja jestem na 18-ej stronie. Jeszcze trochę zostało mi do przejrzenia i poczytania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 I mnie się wydaje, że to śliczny Heddon z lat 60/70 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 12 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 (edytowane) Podobnego Heddona mam i ja. Hi-Loły miałem, ale wydałem ... A z innej beczki, poza Dragonkiem oczywiście, pamiętacie? Edytowane 12 Grudnia 2018 przez MZieli10 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 12 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 @nalewator - cały czas szukam ale bezskutecznie tego kołowrotka. Ani Daiwa, ani Ryobi ani Shakespeare - przynajmniej nie znalazłem w sieci modelu „SR-2”.@BOB - mam pytanko o woblery skoro Abu Hi-LO na tapecie. Czy ten „kaczy pysk” jakoś istotnie wpływa na prace tych konstrukcji, czy jego rola jest raczej wizualna? Szczątkowa wiedza z fizyki podpowiada ze powinien i to istotnie. Natomiast ta sama wiedza (i jakieś tam doświadczenia z własnej produkcji ) przypomina , ze na prace woblera wpływa kilkaset czynników... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Jakiś wpływ ma, ale jaki? trudno mi ocenić bo ja na te woblery nigdy nie miałem oszałamiających ani nawet średnich wyników 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 12 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 "Wioślarz" rok wydania 1933Na str.145 zamieszczony rozdział:Rybołówstwo na wycieczkach wodnych.http://www.pbc.rzeszow.pl/dlibra/plain-content?id=10490 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Jakiś wpływ ma, ale jaki? trudno mi ocenić bo ja na te woblery nigdy nie miałem oszałamiających ani nawet średnich wyników Robercie, ja z kolei na hi-lo miałem i mam dalej dobre wyniki. Przynęta jak każda, wymaga specyficznego prowadzenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Mogę być w błędzie, ale charakterystyczny "szczupaczy ryjek" Hi-Lo to nie czasem zasługa konstrukcji mechanizmu regulacji ustawienia steru? Ze 20 lat temu bym się dowiedział, niestety ludzie nie są wieczni ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Raczej ten kształt (trochę "szczupakowy") nie ma związku z mechanizmem steru a nawet trochę komplikuje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 (edytowane) Polskie hi lo Edytowane 14 Grudnia 2018 przez wojti80 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Czy to jest jakaś kopia czegoś znanego? Bo kształt z tym charakterystycznym podgięciem jakiś taki znany mi tylko nie mogę skojarzyć 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 "Krakusek" Krakowska wytwórnia Sprzętu... Oryginał bez loga lub wzorowana na "krakusku" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Chcesz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Z przyjemnością. Tym bardziej, ze ma oryginalne zbrojenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Dobrze, jest Twoja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Dziękuję Mikołaju 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 @BOB1 - widzę ze muszę zwalczyć wrodzone lenistwo i postrugac woblery, zeby organoleptycznie stwierdzić wpływ „szczupaczego dzioba” na prace woblera. Masz może wiedzę, jakie były najmniejsze woblery o takiej konstrukcji? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Pytasz o ABU Hi-Lo czy Heddony? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi