Roberto Opublikowano 4 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 (edytowane) Stare krakusy Edytowane 4 Października 2019 przez Roberto 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto Opublikowano 4 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Stare woblery Gębskiego 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 4 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Stare krakusy Nie zdążyłem ich zgarnąć . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto Opublikowano 4 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 I na dziś ostatnie znajdy... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 4 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 I na dziś ostatnie znajdy... Ze Złotoryi, łowiłem nimi pstrągi. Fajne były bączki z jedną kotwicą. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto Opublikowano 4 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Jeszcze trochę skarbów mam...Tylko pudła muszę przejrzeć.Pewnie coś jeszcze wskoczy po drodze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 4 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Jeszcze trochę skarbów mam...Tylko pudła muszę przejrzeć.Pewnie coś jeszcze wskoczy po drodze Wstawiaj, z chęcią popatrzę. Widzę, że nie tylko ja zbieram polskie woblery . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 4 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 (edytowane) A co, taka mała kontra do prezentacji Roberta: Edytowane 4 Października 2019 przez Banjo 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 4 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Robert powiem tak w tych skarbach co nabyłeś to spodziewałem się dosłownie wszystkiego i nic mnie nie powinno zaskoczyć . Ale opadła mi kopara w pewnym temacie i celowo nie piszę w którym bo zaraz po 500 zł będą chodziły 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 4 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 (edytowane) Kiedyś jeszcze taki smużak wskoczył do mojej kolekcji Edytowane 4 Czerwca 2020 przez Banjo 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 6 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 Robert powiem tak w tych skarbach co nabyłeś to spodziewałem się dosłownie wszystkiego i nic mnie nie powinno zaskoczyć . Ale opadła mi kopara w pewnym temacie i celowo nie piszę w którym bo zaraz po 500 zł będą chodziły No, to mam niedzielę Jacku z głowy. Nie znęcaj się tak proszę taką wrzutą. Heńkowy pomarańczowy w paski był strasznym killerem na pstrunie. Wszędzie . Że też człowiek nie zabunkrował sobie tego w większej ilości. Wiktor jak wiadomo był wyjątkowym sprzętowym minimalistą. Troć, pstrąg, wszystko jedno. Zapas przynęt na kilka dni trzymał w mydelniczce, którą nosił w swojej małej torbie. Bo przecież tam musiał się jeszcze zmieścić 44 i cała reszta. Naprawdę macie skarby, szczera zazdrość i powód do powspominania dawnych czasów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto Opublikowano 7 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 Sporo jeszcze tego jest...Sławku może będziesz wiedział czyj jest ten wobler? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 7 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 Romuald Stanke te dwa mega skarby, a ten ster na taki Henrykowy z Lendyczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 7 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 Robercie zawsze i chętnie pomogę Tobie, ale w tym przypadku nie znam autora. Gdzieś widziałem podobne, ale nie kojarzę w tej chwili. W swojej kolekcji nie posiadam. Ale mam go na oku i może kiedyś uda się odszukać autora tego pstrągowego wobka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 7 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 Kiedyś jeszcze taki smurzak wskoczył do mojej kolekcji _MG_5633.JPGz takim brzuchem wystawiłem ostatnio na giełdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 7 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 z takim brzuchem wystawiłem ostatnio na giełdzie Nie było tego widać na zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 19 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 coś co zdobyłem w krótkim czasie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 25 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Fajnie mieć kolegów Pozdrawiam zbieraczy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Tylko zazdrościć. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto Opublikowano 25 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Żuk KSK 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 25 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Robercie, chyba masz jakiś sentyment do woblerów z Krakowa . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 25 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Lubię niespodzianki.Tym razem niepozorny piórnik okraszony znaczkiem miłościwie nam panujących zawierał istne cuda.????W małej kieszonce jest zestaw do polerowania paletek. Widać wielką dbałość poprzedniego zapewne trociowego łowcy. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto Opublikowano 31 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 "Piesek" Kaczówki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 31 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Romuald Stanke te dwa mega skarby, a ten ster na taki Henrykowy z LendyczkaJeśli chodzi o te bobry to tak jak dla mnie są zniszczone. Ale to mój pogląd. Już tłumaczę. Wszystkie wobki które miały podgięty ster są "bublami " z produkcji . To tylko reanimacja w celu ustawienia. Praca żadna. No ale to tylko moje zdanie .Tu na foto kilka bobrów. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 13 Opublikowano 31 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 I ja cos znalazlem Moze jakis to rarytas, nie wiem sam co mam, ale sie pochwale 4 to Sieki, reszta to nie mam pojecia 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi