Skocz do zawartości

Łowcy wędkarskiej historii - śladami namacalnych dowodów

Matta

Rekomendowane odpowiedzi

Robert powiem tak w tych skarbach co nabyłeś to spodziewałem się dosłownie wszystkiego i nic mnie nie powinno zaskoczyć . Ale opadła mi kopara w pewnym temacie i celowo nie piszę w którym bo zaraz po 500 zł będą chodziły :)

No, to mam niedzielę Jacku z głowy. Nie znęcaj się tak proszę taką wrzutą.  :) Heńkowy pomarańczowy w paski był strasznym killerem na pstrunie. Wszędzie . Że też człowiek nie zabunkrował sobie tego w większej ilości. Wiktor jak wiadomo był wyjątkowym sprzętowym minimalistą. Troć, pstrąg, wszystko jedno. Zapas przynęt na kilka dni trzymał w mydelniczce, którą nosił w swojej małej torbie. Bo przecież tam musiał się jeszcze zmieścić 44 i cała reszta. Naprawdę macie skarby, szczera zazdrość i powód do powspominania dawnych czasów. 

• Like 2

Robercie zawsze i chętnie pomogę Tobie, ale w tym przypadku nie znam autora. Gdzieś widziałem podobne, ale nie kojarzę w tej chwili. W swojej kolekcji nie posiadam. Ale mam go na oku i może kiedyś uda się odszukać autora tego pstrągowego wobka.

• 2 tygodnie później...

Romuald Stanke te dwa mega skarby, a ten ster na taki Henrykowy z Lendyczka

Jeśli chodzi o te bobry to tak jak dla mnie są zniszczone.  Ale to mój pogląd. 

Już tłumaczę.  Wszystkie wobki które miały podgięty ster są "bublami " z produkcji . To tylko reanimacja w celu ustawienia. Praca żadna.  No ale  to tylko moje zdanie .

Tu na foto kilka bobrów.  

post-64348-0-47756600-1572516686_thumb.jpg

• Like 4