Gość trilung Opublikowano 19 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 (edytowane) Bez nalewki nie złapię ostrości...Oczy już nie te co kiedyś.No i jak tu zasnąć,no jak?!Wracam do nalewki żeby teraz zgubić ostrość.Po co mi to było!?stenty się od takiego widoku prostują cholerka.???? Edytowane 19 Stycznia 2020 przez trilung Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abudam Opublikowano 19 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Serdeczne dzieki za Wasze wyrazy uznania Panowie. Nasze wspaniale forum jerkbait.pl poinformowalo mnie juz o tylu ciekawych rzeczach, spotkalem tutaj tyle ciekawych osob, no i moze to dlatego postanowilem dodac cos od siebie. W moich zbiorach polskich rekodzielnikow maja dla mnie woblery sp. Janka Meyera szczegolna wartosc 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abudam Opublikowano 19 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Widac, ze nie jestem fachowcem od zdjec. A i moze Jankowi sie cos nie spodobalo, poniewaz zawsze mi mowil, ze jego woblery sa do palowu ryb a nie do gabloty.Janek prosze wybacz mi z tej krainy gdzie napewno lowisz piekne trotki, tak jak my ondys razem nad Parseta je lowili, och.... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto Opublikowano 19 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Martin wielkie GRATULACJE!!! Przepiękna kolekcja.Czapki z głów.Twoje zbiory to perełki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Pszepłaszam sze seplenię, ale mi sszczekła opadła i ssie poamała. Brak mi słów ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abudam Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Moich Turus Ukko ciag dalszy 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość trilung Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Z tego co przeczuwam to dopiero skromny początek...Powoli dojrzewamy:Podawaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abudam Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Kolego @trilung, chyba wczoraj otworzylem moja "puszke pandory" z tymi woblerami Turus Ukko.Jak sie powiedzialo A, to trzeba powiedziec i B, dlatego tutaj kilka nastepnych 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zaczynam się zastanawiać Martin czy Cię jeszcze lubimy Upór i konsekwencja na najwyższym poziomie,dziękujemy że jesteś. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abudam Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Dla zainteresowanych finskimi wobleram, chcial bym pokazac ]krotki filmik o Toivo Pylväläinen (1894-1979). Byl on prekursorem finskich woblerow 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość trilung Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 (edytowane) Pracowity.Szczęściarze ,którzy mogli poznać osobiście -skarbnica doświadczeń. Edytowane 20 Stycznia 2020 przez trilung Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abudam Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Teraz dla odmiany troche polskich przynet : Morel Team 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abudam Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Dariusz Mleczko 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abudam Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 I nastepne Turus Ukko 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Ja poczekam. Jak kiedyś Martin dojdzie do finału to może się pozbieram i jakoś skomentuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Chyba przejął wątek [emoji846] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Ja poczekam. Jak kiedyś Martin dojdzie do finału to może się pozbieram i jakoś skomentuję [emoji14] Czuje cos ze to niepredko nastapi...[emoji3] piekne zbiory... Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zadzwonił do mnie @Franc i mówi: "Ale Abudam nawstawiał woblerów!... ...i Mleczki!... NIE WCHODŹ TAM!... " 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Czuje cos ze to niepredko nastapi...[emoji3] piekne zbiory... Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu TapatalkaA w dupie! Idę po Arjona, pokręcę sobie , odreaguję może...? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abudam Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Oraz 3 kolekcjonerskie Rapale, ktore rozpakowalem do zdjec. Duzo lepsze zdjecia tych woblerow tutaj: https://www.eastackle.com/c-2454-rapala-collectors-fat-rap-prop-5-floating-prop-bait.aspxBardzo slaby ze mnie fotograf, dlatego w tym miejscu przesylam serdeczne pozdrowienia naszemu koledze @Andrzej Stanek.Andrzej, prosze wybacz ! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 A w dupie! Idę po Arjona, pokręcę sobie , odreaguję może...?Usiadz glebko w fotelu...napelnij szklaneczke czyms zacnym i zakrec kilka razy...pomoze na 100% ps aby do marca [emoji23] Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Na początku pocieszałem się, że Martin zbiera tylko fińskie, nie polskie. Jak zobaczyłem Mayery - pomyślałem, to tylko jeden twórca z Polski. Teraz pocieszam się, że mam żuka Darka Mleczki, którego Martin nie ma. Ale boję się znowu tutaj zaglądnąć, bo być może mylę się . Przepiękne kolekcje, gratuluję. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Oraz 3 kolekcjonerskie Rapale, ktore rozpakowalem do zdjec. P1080002.JPG P1080003.JPG P1080007.JPG P1080011.JPG Duzo lepsze zdjecia tych woblerow tutaj: https://www.eastackle.com/c-2454-rapala-collectors-fat-rap-prop-5-floating-prop-bait.aspxBardzo slaby ze mnie fotograf, dlatego w tym miejscu przesylam serdeczne pozdrowienia naszemu koledze @Andrzej Stanek.Andrzej, prosze wybacz ! Może wpadnę do Cibie? Cyknę fotki kolekcji ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Niech ktoś napisze do moderatora żeby dać Martinowi bana[emoji846] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Niech ktoś napisze do moderatora żeby dać Martinowibana[emoji846] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Już zgłosiłem, ale poproszę o kolejne zdjęcia. Będzie więcej dowodów . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi