MZieli10 Opublikowano 23 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Jaki tam poświęcony czas. Chcemy jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto Opublikowano 23 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Martin dobrze że Jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 23 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Powiem tak. Kiedyś miałem zakusy zbierackie, ale się włamali i zbiory (i inny sprzęt) ukradli. Od tego czasu mi trochę przeszło. Ale najwspanialsze nawet zbiory cieszą najbardziej wówczas, gdy mogą je podziwiać i inni ????Twoje zbiory Martin są iście niesamowite! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 23 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Piękne zbiory. Niesamowite wręcz.... czuję sie malutki Dziękuję Martin że mogłęm je zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 25 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 (edytowane) Nie wiem czy nadaje się do wątku , ale to jest już historia ,To może pozwolę sobie na odrobinę szaleństwa i parę stworów Grzegorz S. Edytowane 25 Stycznia 2020 przez Franc 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 25 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Nie wiem czy nadaje się do wątku , ale to jest już historia ,To może pozwolę sobie na odrobinę szaleństwa i parę stworów Grzegorz S.Jacek, ja mam jeszcze żabkę do tego kompletu. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 25 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 (edytowane) O!.Wydaje mi się, że miałby ochotę dołączyć do tego stadka powyżej! Edytowane 25 Stycznia 2020 przez Dokuś 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 25 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Trochę nie wyrośnięta , ale no dobra niech będzie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abudam Opublikowano 25 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Jacek - poprostu przepiekne ! Oto zabka Grzegorza z metalowym sterem 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 25 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 I do tego zielona Cudowna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 25 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Bardzo rzadko tutaj zaglądam ale...ależ zrobię z tego użytek, mam ruch w głowie od długiego czasu ale ni w ząb nie widziałem co zrobić żeby uzyskać go w przynęcie...już wiem 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 25 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Chyba wiosna idzie 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 25 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Jeszcze chciałbym wypróbować nowe czorty pod lodem więc, niech wiosną przyjdzie w marcu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 26 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Może niektórzy z Was pamiętają... Taka mała garść historii... ???? 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 26 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Teraz już wiem Wieśku, kto ma moje Magdziarze... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 26 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Trzymaj Wiesiu, nie dawaj nikomu. Niezwykle cenna pamiątka po naszym Koledze. Fajnym człowiekiem był śp. Jarek. https://www.wedkarz.pl/article/1900/PRZECIERKA-PAWIE-OCZKO 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 26 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 (edytowane) Trzymaj Wiesiu, nie dawaj nikomu. Niezwykle cenna pamiątka po naszym Koledze. Fajnym człowiekiem był śp. Jarek. https://www.wedkarz.pl/article/1900/PRZECIERKA-PAWIE-OCZKOJasiu, ale super artykuł odkopałeś!... To on jest prawdziwą perłą do tego wątku!... Edytowane 26 Stycznia 2020 przez Dokuś 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powell Opublikowano 27 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 (edytowane) W temacie unikatowych rodzynków rodzimego rękodzielnictwa to na dzien dzisiejszy jestem wyjątkowo zubożały szlachcic, ba typowy zbankrutowany dziedzic, mozna by rzec- nędza sama ,ale jakies końcówki, koncówek serii ze starych dobrych lat zostały na szczescie Z obrotówek -oryginalne Magdziarki cenię sobie najbardziej.To ostatnie sztuki Jarka zrobione u schyłku jego życia.(Świeć Panie nad jego duszą).Z woblerów- stare dobre ( i łowne) banany usteckie i morelki.. Edytowane 27 Stycznia 2020 przez border river 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 Piękne, ale prosimy o większy rozmiar zdjęć ... łatwiej podziwiać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 27 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 W temacie unikatowych rodzynków rodzimego rękodzielnictwa to na dzien dzisiejszy jestem wyjątkowo zubożały szlachcic, ba typowy zbankrutowany dziedzic, mozna by rzec- nędza sama ,ale jakies końcówki, koncówek serii ze starych dobrych lat zostały na szczescie Z obrotówek -oryginalne Magdziarki cenię sobie najbardziej.To ostatnie sztuki Jarka zrobione u schyłku jego życia.(Świeć Panie nad jego duszą).Z woblerów- stare dobre ( i łowne) banany usteckie i morelki.....M M M N I A M!... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 ...za przekaz graficzno fonetyczny!!! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 2 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 Co tu taka niezręczna cisza 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 2 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 Wszyscy na zakupach . Później nastąpi wysyp . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cez@ry Opublikowano 2 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 Czyżby Martin szykuje kolejną bombę, cisza przed burzą ???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 (edytowane) Aż głupio teraz cokolwiek wrzucać. Lekko przytłoczony prezentacjami Martina ośmielam się i zaryzykuję zaprezentować prezent od mojego przyjaciela z poza forum . Nie ukrywam, że bardzo mnie zaskoczył. Sprzęt zachowany po jego ojcu Klasyczny klasyk Ostatnio "SUM" mnie lubi ...Czechosłowacja Francja i inne Sam nie wiem co to jest (może pomożecie?) Jako, że "moja szafa" jest moim priorytetem, wybaczcie umieszczenie tego wpisu w tamtym wątku Edytowane 4 Lutego 2020 przez BOB 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi