AMIDOS Opublikowano 7 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 Dziękuję Bob powoli sam ogarnę te zdjęcia, jak się wstawia i pokaże całą moją kolekcję pod nazwą moją piwnica , twoją szafą jest i tak bezkonkurencyjna ,zawsze oglądam ja z wypiekami na twarzy Dziękuję i pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 7 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 Jaki klimacik! Koniecznie załóż swój wątek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMIDOS Opublikowano 7 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 No fajny trochę wątroby się tam nieraz zostawiło, jeszcze niema lewej strony na co łowie, shimano Antaresy Daiwy powermesh te z kaktusikiem ,te sławne 3-18 270cm oraz 245cm 5-25gr i reszta jakie były, i kołowrotki nieźle jak ogarnę zdjęcia zacznę trochę pokazywać mam mnóstwo blach oraz woblerów, ale to później piekny wątek tu znalazłem łowiłem już na leszczyne a później bambusy no i tak zostało, wszystkich zbieraczy z tego wątku serdecznie pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 8 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Kojarzę Jacka jako konesera starych cormoranów powergrip, poznałem go można powiedzieć ze przez allegro bo sam miałem słabość do tych kijów i nawet chyba kiedys kupił ode mnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMIDOS Opublikowano 8 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Witaj kolego tak znamy się długo, chyba pływałeś na statkach fajnie pogadaliśmy nie raz , handelek też był fajny z tobą, mam cormorany black stary coramidy i daiw trochę powermesh no i to co widać trochę się nazbierało i piwnicy coraz mniej jeszcze zdjęcia zrobię, serdecznie cię pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMIDOS Opublikowano 8 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 A jeszcze do pytam , robisz fajne blachy zrob mi parę od okonia po szczupaka chętnie odkupię jakiś kaplet twoich wyklepanek , naprawdę ciekawie wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 8 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 (edytowane) A w wolnej chwili coś "klepne" Dokładnie trochę wojowalem po morzach i oceanach Ja pozbyłem się wszystkich starych wędzisk,a stan był sklepowy, ale stwierdziłem że już dosyć zbieractwa,i poszedłem z techniką w szybsze kijki lżejsze.. Edytowane 8 Marca 2022 przez russian80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMIDOS Opublikowano 8 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Wiem piracie ze pływałeś po oceanach, zawsze z tobą mi się fajnie gadało jak coś wyklepiesz daj znać na priv. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 Ostatnio mi wpadło ... Ale chyba tylko to wpadnie do szafy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Wątek na drugiej stronie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 W 'wędkarstwie' na olxie teraz same pierdoły przez tą promocję z wysyłką za 1 zł i nie idzie w tym śmietniku znaleźć nic ciekawego to i łowcy nie wstawiają zdobyczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Sum warszawa. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 (edytowane) ...to nasza prawdziwa duma i sława Edytowane 13 Kwietnia 2022 przez BOB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi85 Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Czapelka: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mero Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 (edytowane) Taki komplecik nabyłem Edytowane 25 Kwietnia 2022 przez mero 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 3 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 (edytowane) Nagryziony zębem "czasu" ale w całości. W gazecie nie ma spisu treści, ale jest za to fajny art o pstrągach Edytowane 3 Czerwca 2022 przez S.N. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Godzio Opublikowano 4 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 Panowie, zaczynam zbierać „pancerniki“ kołowrotkowe. Z tego też powodu, chciałbym prosić o informację, jakie znacie kołowrotki z lat 60+, posiadające przekładnię ślimakową?Mowa tu oczywiście o głównej przekładni, nie zaś o tej tylko odpowiadającej za posuw szpuli.I tak, pierwsze, które mi przyszły na myśl to:DAM Quick 3001, Abu Garcia Suverän, Strength Spin Mitey, Jim Hill...Wpisujcie proszę, co tu jeszcze z takich pancerwafli można poszukać.Oprócz wymienionych wcześniej, z polskich Dewar Spinning Reel oraz włoski Alcedo Micron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cez@ry Opublikowano 5 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 Rileh Rex 64 modele od 64 do 70 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cez@ry Opublikowano 5 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 Delta Dunari - Made in Romania,Krajowe Skalary - wersja standardowa plus mini,Shakespeary różnej maści ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loki Opublikowano 9 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 Może ktoś coś powie o tym kołowrotku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 14 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 (edytowane) Nie wiem, czy mogę to tutaj umieścić, ale dla mnie jest to wędkarska historia . To już trzeci egzemplarz. Dwa poprzednie zostały pożyczone i już nie wróciły . Tego już na pewno nie pożyczę . Kupiony całkiem niedawno, po super okazyjnej cenie . Edytowane 14 Czerwca 2022 przez Banjo 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 Czy to nr1? Mam wszystkie pozostałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 14 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 (edytowane) Tak, Robert. To właśnie nr 1. Całkiem przypadkiem zajrzałem na Allegro i kupiłem w cenie makulatury . Nie mam wszystkich. Na razie staram się uzupełnić braki do roku 2010. Możesz napisać, jaki był nr ostatni WP? Nie wiem ile mam jeszcze uzbierać . Edytowane 15 Czerwca 2022 przez Banjo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 Gratuluję i zazdroszczę ...jeśli jeszcze kiedyś trafisz na makulaturę to Ostatni to wrzesień 2010 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 14 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 Dzięki. Będę pamiętać . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi