Tiur Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2022 ...młodzi! Odpalisz choć jedną? Wyślę Ci cały komplet. Obserwuję Twój wątek od jakiegoś czasu i z przyjemnością przekaże do kolekcji. Daj adres na priv 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2022 toś mnie ciut trochę... dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STREMER Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Panowie, czy to staruszki ABU?Jaka jest ich wartość? Nie wiadomo czy rzucać nimi w zaczepy, czy lepiej odłożyć do kolekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Jeśli to ABU to będą opisane fabrycznie na brzuchu. Pewnie swoje lata mają. Jeszcze nie spotkałem kogoś kto miał regularnie abo jakie ktokolwiek sukcesy na HiLo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.Rozbiecki Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 (edytowane) Jeśli to ABU to będą opisane fabrycznie na brzuchu. Pewnie swoje lata mają. Jeszcze nie spotkałem kogoś kto miał regularnie abo jakie ktokolwiek sukcesy na HiLo A Andrzejczyk? ???? Edytowane 9 Sierpnia 2022 przez P.Rozbiecki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Aaaa ... no jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Jeśli to ABU to będą opisane fabrycznie na brzuchu. Pewnie swoje lata mają. Jeszcze nie spotkałem kogoś kto miał regularnie abo jakie ktokolwiek sukcesy na HiLo Regularności może nie było, ale z 20 roków wstecz (bo wtedy często je uzywałem), miałem dni, że otwierały wodę. Rzucaj wędą ryby będą? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STREMER Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Panowie, czy to staruszki ABU?Jaka jest ich wartość? Nie wiadomo czy rzucać nimi w zaczepy, czy lepiej odłożyć do kolekcji.Są to ABU.Ile mogą teraz kosztować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2022 (edytowane) Są to ABU.Ile mogą teraz kosztować?Na alledrogo znajdziesz ceny. Trzy lata wstecz na giełdzie jerka kupiłem starsze modele po 15 zł/szt. Edytowane 11 Sierpnia 2022 przez Delbanka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin70 Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2022 (edytowane) Trafił mi się taki wobler w spadku po teściu :-)Kotwiczki bez zadziorów. Edytowane 28 Sierpnia 2022 przez Marcin70 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 21 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2022 Jeśli dobrze kojarzę to ta żaba była bohaterką wielu artykułów w WP (w sensie była na zdjęciach )https://www.olx.pl/d/oferta/wobler-zaba-z-kotwica-CID767-IDR1jad.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strumyk Opublikowano 21 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2022 Jeśli dobrze kojarzę to ta żaba była bohaterką wielu artykułów w WP (w sensie była na zdjęciach )https://www.olx.pl/d/oferta/wobler-zaba-z-kotwica-CID767-IDR1jad.htmlZgadza się ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abudam Opublikowano 15 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 Witam, dzisiaj chcial bym Wam przedstawic kilka ciekawych finskich objektow (przynet), ktore ostatnio nabylem ze zbiorow wszechstronnego finskiego fachowca nie tylko od spraw wedkarstwa, szanownego Pana Ilkka Jukkarainen http://www.ilkkajukarainen.fi/66712680 Wpierw "Ruikun Roses", odlewy z brazu Pana Risto Räihän Ruiku: 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abudam Opublikowano 15 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 Nastepnie ciekawe woblery finskiego lurebuildera Pana Harry Vinni: Oraz muzealny juz wobler z lat 1930-tych wykonany z kory sosnowej przez Pana Toivo Pylväläinen https://www.google.de/search?q=toivo+pylv%C3%A4l%C3%A4inen&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwj4_cqS0OL6AhVTYPEDHePZC98Q_AUoAXoECAUQAw&biw=1360&bih=587&dpr=1 Pozdrawiam serdecznieMartin 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abudam Opublikowano 15 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 (edytowane) Piekna "rybka" finskiego artysty Timo Akolan wzbogaca juz moje zbiory a oto 57 centymetrowy "Gladiaattori" z 2014 roku Pozdrawiam serdecznieMartin Edytowane 15 Października 2022 przez abudam 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 PIĘKNA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 17 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 Martin, nie wiedziałem, że masz takie zainteresowania . Piękna kolekcja . Kolejne potwierdzenie, że Toivo Pylväläinen wcześniej tworzył wobki niż słynny Rapala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WSW Opublikowano 18 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Może ktoś pamięta w których latach, mniej więcej, firma Polsping zmieniła numerację błystek Alga z „nr 1” na „0”, „nr 2” na L-1 itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek7575 Opublikowano 29 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2022 WitamOdkurze ten fajny temat.Dziś udali mi się nabyć takiego klasyka.Piękny na niezniszczonym papierku Pochwal się się fajnymi Rublexamu lub innymi na oryginalnych papierkach. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 1 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 cukierasy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 Widać, że świstaki zawijały 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 20 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 Mało poprawne politycznie fanty???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 Masz przebaczone. To egzemplarze przedwojenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 20 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 (edytowane) Ciekawe kiedy były produkowane.? Edytowane 20 Grudnia 2022 przez wojti80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 Wydaje mi się, że gdzieś od lat 80tych XXw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi